Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 307
  • 830
  •   1
Отговори
# 375
В Саса са пуснали и това тестерче, направо без пари. Идеално за подарък.
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=101953205001

Много бързо свърши, но успях да поръчам два броя. Тази серия е за 35+, нали?

Жалко, тъкмо се бях засилила да го поръчвам.

Да попитам как сайта запомня, какво сте сложили в кощницата? Аз като изляза веднъж и после пак вляза - ми дава че кощницата е празна?!

# 376
Направих втората си поръчка в Ягодка вчера newsm44

Обаче този път ми искаха потвърждение на билинг адреса и кода за сигурност newsm78, а първият път - не.

Както и да е - дано дойде скоро, поръчах си любимия ми отскоро F by Ferragamo Grinning

# 377
може ли да ми дадете съвет какво се случва с кожата ми...по принцип е трети тип, от известно време обаче ми "пари" под околоочния контур, носа ми се бели и около устните също ми пари, ползвам стъпките, незнам с какво друго да ги сменя, и пор минимайзера- серума, проблема е че немога да нанеса ексфолиант или маска, защото лицето ми се зачервява ужасно, дайте ми съвет какво да правя, все се каня да сменям стъпките, ама все немога да реша какво да ползвам...дали да не премина на козметика за чувствителна кожа на лицето?

# 378
  • София
[quote

Да попитам как сайта запомня, какво сте сложили в кощницата? Аз като изляза веднъж и после пак вляза - ми дава че кощницата е празна?!
[/quote]
Sunlight  а ти регистрирала ли си се в сайта?

# 379
В Саса са пуснали и това тестерче, направо без пари. Идеално за подарък.
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=101953205001

Много бързо свърши, но успях да поръчам два броя. Тази серия е за 35+, нали?

да Simple Smile.много си бърза! евала Hug

# 380
Antoniya-route, мерси  Hug

Като си влязох в акаунта всичко е наред

# 381
# 382
# 383
  • Стара Загора
 Grinning Някой ползвал ли е този продукт на Диор newsm78 Като ФДТ пудра ли е и каква му е покривността?
http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50518&goChar=C

# 384
  • София, България

и на мен ми изглежда много добре  Peace
Моля и аз за инфо...
Впрочем видяхте ли че LA mer са пуснали в Ягодката от онзи, много скъпия крем - по 2000 долара Mr. Green
който пишеше наскоро че бил революционен. 

# 385
мими23, явно трайно минимизиране няма как да се постигне, може би трябва да се радваме на прикриването им. Преди да започна да пробвам продукта, както и ФДТ на Клиник с подобен ефект, не вярвах, че може да се постигне. Само че аз пак не съм си улучила цвета на ФТД, от мързел да отида да го пробвам някъде в София. ooooh! Сега имам 3 тъмни ФДТ и един светъл за комбиниране.  Crazy

Аз съм го казвала много пъти,че тия серуми са с действие докато са на лицето и после след измиване никакъв ефект.Нищо тряйно не се постига в тях.И все пак са много добри за камуфлаж Peace

# 386
може ли да ми дадете съвет какво се случва с кожата ми...по принцип е трети тип, от известно време обаче ми "пари" под околоочния контур, носа ми се бели и около устните също ми пари, ползвам стъпките, незнам с какво друго да ги сменя, и пор минимайзера- серума, проблема е че немога да нанеса ексфолиант или маска, защото лицето ми се зачервява ужасно, дайте ми съвет какво да правя, все се каня да сменям стъпките, ама все немога да реша какво да ползвам...дали да не премина на козметика за чувствителна кожа на лицето?

...или мини на по лека формула,за 2-ри тип например или супер милд.Можеш да пробваш и безалкохолния тоник.Може и да е няква реакция която изисква специална грижа.Прочети за кремчето на Елизабет Арден за което писах 2-3 страници назад.Ако го имам по ръка винаги влиза в действие за всякакви иритации и алергии,почти чудотворно е,универсално.

# 387
  • София

Трите стъпки на Клиник са страшно агресивна козметика, спри ги за малко, поне ако има подобрения ще знаеш, че е от тях.

# 388
  • София
Емел, нали ни обеща, че ще спреш да пазаруваш Crossing Arms
 Hug

Реших, че не е голям грях, ако поръчам няколко тестера. Но Господ си знае работата, сайтът не ме пускаше да се идентифицирам докато нещата не свършиха.

Мина, как така поръча 2? Не е ли тестер?

# 389

Общи условия

Активация на акаунт