Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 358
  • 830
  •   1
Отговори
# 390
Мими23, Иля, благодаря ви, прочетох за това кремче, но вчера поръчах само серията за мъжа ми и картата пресъхна пак Laughing сега набелязвам кремчета за мен за след седмица две, стъпките ги ползвам от началото на декември миналата година, на втория месец от лосиона ми се появиха гадни пъпки, червени и имам още петна които се чудя как да премахна, сега и това ако се дължи на тях определено ще трябва да се насоча към друго..ще прегледам пак съветите на Бастет Blush а според вас, ако взема нещо на биотерм за чувствителна кожа дали ще сбъркам?

# 391
Емел, аз 3 бях сложила в кошницата, но ми разреши само 2 Simple Smile. Поне 5-6 тестера съм поръчвала по 2 бройки, не са ми правили проблем.

# 392
  • София
Емел, аз 3 бях сложила в кошницата, но ми разреши само 2 Simple Smile. Поне 5-6 тестера съм поръчвала по 2 бройки, не са ми правили проблем.

Това не го знаех newsm78. На мен пък ми разреши да поръчам 3 бр. емулсии на Шисейдо /тестери/, дори ги получих...

# 393
  • София
E, това не може да бъде. Мерси, че споделихте. Още не бях поръчвала, когато една мацка /май не пише често тук/, обясняваше как да пазаруваме и аз съм взела, че съм запомнила това, че не може да се поръчва повече от 1.

# 394
  • Boston, MA
За Ла Мер - този, който си показала, околоочният, би трябвало да е за всички типове кожа. Но продуктите им са доста специфични, за тези цени, бих те посъветвала да ги тестваш първо.

Ето какво ми писаха от Сефора за White Lucent na Shiseido:

The Shiseido White Lucent products can be used by all skin types, however, were initially formulated for Asian skin types as the brightening agent in it is a botanical ingredient rather than a harsh bleaching agent which can leave white marks on skin with darker pigments.

Започнах да ги тествам, лосионът нещо не ме хвърля във възторг, но ще видим.

За Търнараунд продуките (прочетох по-горе, че имаше колебания), със сигурност могат да се ползват през цялата година. Аз поне съм ги ползвала целогодишно, без проблеми.

# 395
  • Варна
подарявам DDML (трета стъпка на Клиник за суха кожа )...чисто нов, неизползван...някой ако иска да ми пише на лични  Peace

# 396
Нещо става със Саса 80% от марките ги няма.

П.П. Оправиха го.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 08:56 от Iliana _

# 397
Аз съм доволна от стъпките на Клиник, много ми се изчисти кожата откакто ги ползвам - нито пъпки, нито черни точки ми се появяват...
Но имам следния въпрос: задължителен ли е този овлажнител, защото заради него си взимам по-лек дневен крем, а сега лятото по жегите не искам да си претрупвам лицето но явно така ще се получи...
Ето: сутрин овлажнител, после крем, после крем за солариум, после тониращ гел с фактор - кое мога да спестя??

# 398
вземи си ддмг, а не ддмл - за мен ддмг е като водичка, нищо не остава на кожата. а не ползвам преди това 1 и 2 стъпка на Клиник

# 399
Ами според експертите на Клиник е задължителен, защото лосиона е доста агресивен и овлажнителя компенсира влажността. Аз не съм много убедена обаче в това, възможно е да го правят с цел да се продава още един продукт. Но и аз засега съм от доволните от стъпките /ползвам гела/, много ми се изчисти лицето след първоначалното опъпчване.

# 400
  • sofia
А гелчето, дали може да се ползва за суха кожа, че на мен от лосиона ми се запушват порите много гадно. Чудя се, дали ще има ефект newsm78 от него при тази ситуация

# 401
Nadia79, както bubanka ти е казала за лятото можеш да ползваш гела вместо лосиона, но ако искаш да си спестиш едно мазане по-добре е то да не е от стъпките.

# 402
  • София, България

последно питане за La mer  Praynig
този околоочен ми се вижда и на мен много апетитен  Flutter
Не ми се вярва от някъде да намеря тестер...

# 403

последно питане за La mer  Praynig
този околоочен ми се вижда и на мен много апетитен  Flutter
Не ми се вярва от някъде да намеря тестер...
В ИБей има тестери и са по-евтини.Смятам да се възползвам от добрината на една приятелка и тя да ми поръча Laughing

# 404
Iliana, в кой ибей? Американския?

Общи условия

Активация на акаунт