Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 088
  • 830
  •   1
Отговори
# 90
това гелче съм го мернала, защото уж подхранвало и сгъстявало миглите...Надявам се някой да ме откаже, защото май ще го взимам Blush Овлажнителят на Дарфин е в топ списъка ми в следваща поръчка от Ягода, просто вече бях поръчала, когато попитах и така...

Я се похвали, ти какво си поръча от Ягодата?

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД Peace

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 15:26 от mamaLina

# 91
пуснали са нови нещица е Special Purchase

# 92
А защо не работи сайта на Ягодата newsm78?

# 93
  • София

Я се похвали, ти какво си поръча от Ягодата?

Аз си поръчах Мъд и ексфолиращите маски на Dr. Denese.  Peace

# 94
А защо не работи сайта на Ягодата newsm78?
При мен работи Peace

# 95
Може ли малко по-подробно обяснение за тях

# 96
  • София
Аз доколкото схващам това не са маски, а напоени с нещо си ексфолиращи тампони , с които се обтрива лицето. Подходящи са за мазна кожа. Ето какво пише за тях:

Firming Facial Pads
PROBLEM: Pigmentation, Oily skin, blackheads, open pores, uneven skin tone, texture
SOLUTION: Firming Facial Pads
60 pads containing glycolic acid 10%, Vitamins and anti-oxidants to exfoliate the skin, unclog pores and improve the appearance of overall skin condition. Helps to reduce the appearance of fine lines and wrinkles, pigmentation, acne scarring. Please note these will make the skin tingle for several minutes after use, this is normal.

# 97
  • София

Еее аз мислех, че Dr. Denese е мъж, а то е жена хихихи.  hahaha Crazy

А иначе Поничка вече е написала за какво служат тези тампони. Но според това, което прочетох са подходящи дори и за много суха кожа, отзивите са че почиствам, освежават страхотно лицето и въобще не нараняват и опъват кожата.  Peace

Така че аз с моята комнинирана към суха кожа си ги поръчах, като пристигнат ще споделя отзиви. Hug

Момичета, нищо не казахте за новият ми аватар с тюрбан ?  Flutter Crossing Arms

# 98
Иля, гледах оня ден Момичето с перлената обица - на нея ми напомняш Simple Smile

# 99
  • София
Иля, гледах оня ден Момичето с перлената обица - на нея ми напомняш Simple Smile

Bastet, а тя хубава ли е или не ти харесва ? goodandevil

# 100

Харесва ми - за картината на Вермеер се разказва във филма - момичето, което е модел има тюрбан , който ми напомня на теб....и самата Скарлет Йохансон е такъв тип като тебе - бяла със сини очи Simple Smile

# 101
  • София

Харесва ми - за картината на Вермеер се разказва във филма - момичето, което е модел има тюрбан , който ми напомня на теб....и самата Скарлет Йохансон е такъв тип като тебе - бяла със сини очи Simple Smile

Намерих, ето я Скарлет Йохансон с тюрбана - http://www.cinema.bg/sff/images-movie/girl%20with%20a%20pearl%20earring-9big.jpg .

# 102
  • София

Тя е любимата ми актриса. Аз не познавам друга с толкова съвършени черти. Във филма е мъничка, но въпреки това много красива.

# 103
Здравейте отново на всички момичета!

Голямо четене, търсене и чудене беше, а и нямах почти никакво време да ви следя напоследък. В крайна сметка май ще поръчам през euro-woman, тъй като нямам кредитна карта, а във fema не се ползват отстъпки newsm78. Със сигурност ще поръчам серията Total и концентрата на Biotherm, за който прочетох хубави отзиви от вас  Hug. Голямата ми чуденка сега е за околоочния и дневния крем с фактор. Иля, помагай, моля те Praynig. Колебая се между 2 дневни, които разбирам, че си ползвала и двата и може би ще можеш да направиш сравнение:

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34211&goChar=E  и
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66165&goChar=S .

Кой от тях хидратира по-добре? Притеснявам се да не са прекалено леки за моята възраст (почти 35) и да не би да попиват съвсем без остатък (това няма да е добре), тъй като кожата ми е силно дехидратирана. Приемам препоръки и за други продукти, от които сте останали доволни за дневна грижа със слънцезащитен фактор и мимически бръчици.

А за околоочен пак благодарение на прочетените тук отзиви, че има видимо изглаждащо действие, май се ориентирам към този:
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49377&goChar=C , или пък http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55515&goChar=S -

колебая се кой от двата ще е по-подходящ за много сух околоочен контур с вече появили се бръчици под очите и мимически в ъгълчетата(пачи крак нямам.... все още newsm78).

Мими23, крема Total ще го ползвам за нощен, но се притеснявам дали е достатъчен за нощна възстановяваща грижа и дали не трябва да ползвам отгоре и нещо друго нощно по-подхранващо и анти-ейдж като за моята възраст.

Ще съм ви благодарна за мненията и идеите, тъй като вече нямам търпение да пускам поръчка и да сефтосам ягодката и аз Hug.

# 104
Иля ,много си сладка с тюрбана!

Общи условия

Активация на акаунт