Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 341
  • 830
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Мина, благодаря. Рядко пропускам изказване, но това не съм го забелязала. И аз пробвах така няколко пъти, наистина се забелязва разлика, но нали серумът се поставя под всичко, за да действа. newsm78

# 346
  • София
Не знам дали обсъдихте мострите от BENEFIANCE на Шисейдо. Аз да кажа за емулсията - много е приятна като консистенция и като чувство в/у кожата, но е многоооо силно парфюмирана, направо прекалено.

# 347
Момичета, моля за предложения!  Blush
Използвам 3те стъпки на Клиник - сапунче и тоник за 2 тип и ДДМГ. Кожата ми е странна  Laughing През зимата се изсушава, даже на места понякога ми се появяват нещо като лишеи, най-вече по бузите. През лятото е доста мазнееща, особено в Т-зоната. На 22 години съм.
Искам да сменя 3те стъпки, защото усещам, че кожата ми вече не се чувства добре с тях, а преди ми се отразяваха супер.
Какво бихте ми предложили за почистваща система и сега за приближаващото лято, някакво кремче с фактор, походящ за градски условия?

Нещо подобно на мен Laughing
Аз съм 2 тип кожа-комбинирана/суха само дето при мен челото носа и брадичката са сухи а по бузите кожата е по мазна и там най много ми се запушват порите.Лишейчета ми излизат и на мен чат пат.Ползвам Клиник за 2 тип кожа с ДДМЛ + Superdefense Triple Action Moisturizer + серията Тотал Търнараунд. Сега си поръчах натурална витализираща и подхранваща маска но ще кажа след време за ефекта. За лишейчетата ползвам и това-http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=20585&goChar=E Върши чудеса понякога това мехлемче Peace
На 22 години не е нужно да се товариш много ,вземи си нещо лекичко- Клиник,Биотерм,Н2О плюс и задължително ексфолирай 1-2 пъти в седмицата Peace

Гледах серията на Биотерм Biopur. Май е походяща за мен...  newsm78 На хидратанта отдвна съм хвърлила око, но все още се чудя.
Какво ще кажеш?

Не съм привърженик на сериите против акне и тем подобни и ще ти кажа защо - много си силни,нещадящи и изсушават кожата.А мазната кожа колкото повече я сушиш тя толкова повече мазнина образува за да се защити.Ексфолиране му е майката и овлажняване.За Аквасурс на Биотерм съм чувала хубави отзиви-за млада кожа е,за Биопюр не знам абсолюютно нищо,ще поразпитам и дано някой друг също се включи с мнение.То само с пробване може да се разбере най точно честно да си говорим Thinking

# 348
  • Варна.....
А, ето ти можеш да ми отговориш.
Аз чувствам, че Pore minimizer-ът на Клиник ми свива порите само ако не съм нанесла друг продукт отгоре. Ти как го чувстваш?

Зададох въпроса два пъти на една съфорумка, която е привърженик на Клиник и ми е известно, че ползва минимайзера, но тя явно нещо ми е сърдита и упорито отказва да ми отговори. Така че, ще ти бъда много благодарна, ако споделиш.
Аз нанасям преди крема/емулсията, не голямо количество.
Не знам дали обсъдихте мострите от BENEFIANCE на Шисейдо. Аз да кажа за емулсията - много е приятна като консистенция и като чувство в/у кожата, но е многоооо силно парфюмирана, направо прекалено.
На мен не ми е чак толкова парфюмна. Аромата е лек и приятен- според мен де.

# 349
  • София
Прочетох постинга на Мими от 15.03. чак  Shocked, ще пробвам поне вечер да изчаквам около 15 мин. след нанасянето на серума за да подейства, а сутрин ще го слагам преди минимизирация ФДТ.

Мими,   bouquet

# 350
Мина, благодаря. Рядко пропускам изказване, но това не съм го забелязала. И аз пробвах така няколко пъти, наистина се забелязва разлика, но нали серумът се поставя под всичко, за да действа. newsm78

Сърдита пък защо Laughing Laughing Laughing
Отговорих ти тогава веднага.В момента не го ползвам вече,свърши,карам на малки  опаковчици от Търнараунд-серума и Идеалиста на ЕЛ, опитвам се да уцеля кой е по хубав.Пробвах и под и над и стигнах до извода,че непосредствено преди фондъотена е най добре....след като изчаквам крема да си попие добре и да се усвои до последно от кожата около10-15 мин.После слагам серумчето и отгоре фдт. Ами как трябва и аз знам ама като се получава по добре така,така си карам и това е.
М/у другото още и от трите не мога да избера фаворит за сега...

# 351
Почистващото олио - най известния продукт на маркта.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

мазна консистенция,която почиства целия грим + лицето в дълбочина. С масажни движения,изплаква се с топла вода,превръщайки се в мляко.След изплакването няма и следа от мазно по лицето.
Сенки - има ги в три варианта - P перла,IR хамелеон и М матови.Аз си поръчах хамелеон - бежови.На окото стоят златни и цвета им се запазва през целия ден.
Червило -взех си бежово(направо се учудих на себе си за този цвят,но прочетох ,че Шу е първия въвел бежовия цвят при червилата) при допир с устата се активират пигменти и става със златист отблясък (без да е фрапантно -става за през деня).
Извивачка за мигли -много съм доволна,изкуствени мигли- не съм ги слагала още- чакам по-специален случай.
Сега си поръчах сета,та ще пробвам и крема за лице.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
много те моля даи линк към това олио

# 352
  • Бургас
мими23, благодаря ти за мнението! Разгледах и Aquasource, но в Ягодка има малко продукти. Първо ще трябва да пробвам тестери обезателно.
Биха ми били полезни и други мнения!

# 353
Иля, благодаря ти  bouquet Simple Smile

# 354
  • София
мими23, явно трайно минимизиране няма как да се постигне, може би трябва да се радваме на прикриването им. Преди да започна да пробвам продукта, както и ФДТ на Клиник с подобен ефект, не вярвах, че може да се постигне. Само че аз пак не съм си улучила цвета на ФТД, от мързел да отида да го пробвам някъде в София. ooooh! Сега имам 3 тъмни ФДТ и един светъл за комбиниране.  Crazy

# 355
Pore minimizer-ът слага ли се и през нощта? Аз си мислех, че ефекта ми е по-скоро оптически и че вечерта излишно запушва кожата? Или нещо не съм разбрала?

# 356
  • София
Ами така пише!!! Да взема да го спра, а? newsm78

# 357
Ами така пише!!! Да взема да го спра, а? newsm78

Ох, не знам, това са по-скоро мои интерпретации. Аз отскоро го ползвам /взех си няколко мостри по 30 мл от Саса/ и ми се струва, че е излишен през нощта.

# 358
Мина, вечер как съчетаваш Pore minimizer и Тотала?
Кое след кое нанасяш?

# 359
Мина, вечер как съчетаваш Pore minimizer и Тотала?
Кое след кое нанасяш?

Точно казвах, че го ползвам само през деня - вечер го пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт