Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 183
  • 830
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря ти много   bouquet Аз сега използвам серията на Биотерм и съм мноогоо доволна, но все искам да пробвам нови неща  Embarassed И май ще се спра на тази серия. А продуктът, който ти имаш нещо като измиващ гел ли е?

Тоалетно мляко е  Peace

Мерси  Tired Жалко, т.мляко си имам, исках някакъв гел за почистване и тоник. От една серия

Ето ти го гела за измиване от тази серия, но нито в Ягодка нито в Саса го има наличен в момента http://www.esteelauder.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl? … ODUCT_ID=PROD5742

# 496
  • Варна,морето ...
Някой има ли МагнаСкопик-а на ЕЛ? То вече е малко късно за въпроса, защото я поръчах, но все пак - ако някой я има да сподели как е. Търся максимален обем, не удължаване- сега съм с Телескопика на Лореал и е направо ужасна
аз си купих тази и съм много доволна въпреки лошите отзиви.не слепва миглите извива ги една по една не напластява ,взех този модел защото беше на най ниска цена-като застраховка да не се набутам  ако не излезе хубава
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66117&goChar=E

# 497
  • Варна

Същата пудра си поръчах и аз, отделно и фон дьо тен си поръчах, но както виждам ще станат 2. Дано поне цветовете да ми паснат. Ще се поръчва друга пудра май.

# 498
аз го ползвам този крем, но досега не съм забелязала да ми падат миглите повече. оплаках се обаче от подпухване на очите, никак не е приятно сутрин. а слагам съвсем малко, защото ми е много мазен. като цяло не съм много доволна от него. не забелязвам и никакво действие върху фините линии.  Thinking
И аз го ползвах,но вече не.Слагах много малко,но така ми лъщеше,че попивах остатъка,очите ми подпухваха и освен това сякаш се появиха нежни линии.От около седмица ползвам All About Eyes Rich и нямам тези проблеми.Може би кремчето е прекалено силно за нас Peace

# 499
Момичета,току що се връщам от вечерно пазаруване.Краката ме болят ужасно от обикаляне.Купих си само нова четка за руж и витамини но обиколих всичките парфюмерии и тествах бая неща (както и наглеждах цените за сравнение в Ягодка).Та да дам отчет...
Много добро впечатление ми направиха следните неща:

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=26807&goChar=E - Хидратиращ лосион на Есте Лаудер със златни частички.Много луксозен...нежен и хидратиращ,тествах го на ръката-дава лек блясък и прави кожата много мека и влажна.За мен казаха,че ми е рано но за 35-40 години е добре,или за хора с отпуснат контур. 56 евро е тук а в Ягодка е 32 Shocked Колежката беше готова да го купи,но май ще и го поръчам.

Тествах и Милд версията на 2-рата стъпка на Клиник http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13182&goChar=C .Първо си помислих какво му е на тоя лосион,пък то се оказа че трябва хубаво да се разклати.Изглежда малко като разреден шампоан,но след като сложих на памуче и тествах.....ммммм,толкова лекичък и приятен.Тъкмо си купих 400 мл за 2-ри тип но следващата зима ще си взема този,много съм очарована.

Тествах и от новите серии на Клиник дето още ги няма в Ягодка,но няма да пиша.Който иска да ме пита на лични.
На La Mer имаше промоция,тествах и там това онова.Продуктите им са хубави. Богати,плътни кремове...за мен все още е рано казаха.По принцип марката е насочена към по зряла кожа-35+

Този серум за очи много хвалят навсякъде в магазините http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=27704&goChar=E
Изобщо цялата серия Advanced Night Repair била много добра.

Спиралата Лаш Куин на ХР е невероятна.Днес си сложих и съм много доволна.След Сюрреалист това е втората спирала на ХР от която съм супер доволна.

Мога така до утре да разказвам за всичките неща,но съм адски изморена.Лека нощ Crazy

# 500
мими23   лекичко ти завиждам  Embarassed

# 501
привет,
и аз съм цял ден по магазините,Viva Peace....
ПОНИЧКА, Магнаскопик ми е една от най-разочароващите спирали...Съжалявам, че за кой ли път го казвам, но на мен въобще не ми допадна - нито обем, нито удължаване - само напластяване и слепване...Спиралата на Хелена Р. -Лаш куин- е супер, съгласна съм с мими23, смятам да си я взема скоро... Money
Искам  да дам още един положителен отзив за почистващата серия на ЕЛаудер, синята за Н/К кожа, както и за серумите на  Advanced Night Repair /много пъти сме ги препоръчвали в този форум. Rolling Eyes
От Саса си чакам последна поръчка /сет на Аква ди Джо, кремче на Олей и едно детско слънцезащитно кремче, а от Ягодка утре отивам да си вземам маската с глина. Пробвахте ли я вече? Отзиви?
Къде е Иля, защо се изгуби, мила?

# 502
  • София
Милд версията на 2 стъпка на Клиник се води уж за чувствителна кожа и без спирт, а след като ми изсуши кожата и се консултирах, ми обясниха че пак си е силен лосион и си има доста съставки, които изсушават.  Confused

Серумите на  Advanced Night Repair - околоочен и серум наистина сме ги коментирали страшно много пъти.
Функциите на серума за лице- мощен антиоксидантен серум, изглажда бръчките, избистря тена , предпазва кожата от състаряване и я защитава от вредните външни влияния.
Околочният крем има видими резултати при тъмни кръгове.

От спиралата Магнаскопик и аз не съм доволна, по- доволна съм от Сюрреалист на ХРPeace

Вчера получих маската с глина на Боргес , тествах я веднага, за суха кожа си мисля, че ще изсушава, за това стоях по- мъничко с нея. Но за мазна кожа ще е перфектна.  Wink

mamaLina , тук съм мила !  Heart Eyes  Hug

# 503
  • Варна,морето ...
а аз да се похваля  пак за серумчетата на биотерм първо ми върнаха половината пари а  днес са ми върнали ии другата половина  Simple Smile

# 504
Милд версията на 2 стъпка на Клиник се води уж за чувствителна кожа и без спирт, а след като ми изсуши кожата и се консултирах, ми обясниха че пак си е силен лосион и си има доста съставки, които изсушават.  Confused

Серумите на  Advanced Night Repair - околоочен и серум наистина сме ги коментирали страшно много пъти.
Функциите на серума за лице- мощен антиоксидантен серум, изглажда бръчките, избистря тена , предпазва кожата от състаряване и я защитава от вредните външни влияния.
Околочният крем има видими резултати при тъмни кръгове.

От спиралата Магнаскопик и аз не съм доволна, по- доволна съм от Сюрреалист на ХРPeace

Вчера получих маската с глина на Боргес , тествах я веднага, за суха кожа си мисля, че ще изсушава, за това стоях по- мъничко с нея. Но за мазна кожа ще е перфектна.  Wink

mamaLina , тук съм мила !  Heart Eyes  Hug

Между другото....специално заради спора относно Клиник...вчера сравнявах съставките на лосиона с тези на останалите лосиони измежду които-Есте Лаудер,Ланком,Хелена Р,Гарлен,Колистар и т.н.
Всичките съдържат алкохол или други изсушаващи съставки,дори тези които се водят алкохол-фри и за суха и чувствителна кожа.
Много гадно,Иля че ти е изсушил кожата наистина.
Аз такова нещо не мога да кажа,нямам никакви ама дори и минимални оплаквания.След химичните пилинги и микродермабразиото почти нищо не ми понасяше на кожата,но в момента се чувствам отлично и нещата за пръв път започват да влизат в норма.

За серумите може и да е обсъждано,не знам...отскоро ме заинтересува тази серия.Тествах вчера и написах защото получавам много запитвания на лични и искам да помогна.

Днес ми идва маската на Dr. Hauschka,ще я пробвам и ще напиша за резултата.

Бастет,стана вече дума....но наистина трябва да пробваш тази марка.Имам чувството,че ще я оцениш положително Peace

# 505
Момичета, да сте ползвали или чували за околоочен крем, от който да ви падат миглите ?  #Crazy
Иля, при мен това се получава за съжаление от околоочния крем на Shiseido. същото мо сподели и моя приятелка. дори исках да попитам във форума дали и някое друго момиче има същите оплаквания. според мен причината е в твърде мазната му консистенция

molika, за кое околоочно кремче на Shiseido става дума ?

за това http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55515&goChar=S
Този крем доста момичета го хвалеха , и никой не е споменал за подобно действие,може би ще споделят и други ползвали крема,а аз се канех да си го взема за есента ...?
dgeni1966, при теб може и да не се появи този неприятен страничен ефект, но освен при мен и моя приятелка, за същото прочетох и в Makeupalley Product reviews, което вече означава, че не е единичен случай.

Щом при вас се е получило има голяма вероятност и при мен да е така засега ще се въздаржа да го поръчвам може да пуснем съставките на Sofi в другата тема ,тя е професионалист ще ни обясни на какво се дължи,ако имате съставките пуснете ги аз също ще ги търся ...

# 506

И аз я тествах- за смесена и мазна кожа е супер.И аз стоях само 5 мн,но кожата ми стана една гладка ,точно като след хубава глинена маска:)И после с 3-та стъпка- мммм,за сега съм много доволна newsm26

# 507
  • Варна
Може ли да покажете, коя е точно маската с глина. Благодаря.  bouquet

# 508
# 509
Аз вчера спечелих в ибей чисто нов търнараунд концентрат 30 мл за 33 долара с доставката, смятам че е добра цената.

Общи условия

Активация на акаунт