Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 215
  • 830
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Проблемът ми е абсолютно същият. Не само че е с изтекъл срок на годност, ами имам два, и то тъмни. Налага се да го размесвам с друг, по-светъл, а къкъвто е икономичен - свършване няма.

# 451
Емел, аз с първия така направих - смесих го с по-светъл и дали от това, дали заради това, че е стар, отгоре изплува мазнина и въобще не го ползвам, ще го изхвърля...

# 452
  • София
Аз го смесвам в момента на нанасянето. Никаква мазнина няма при моите.

# 453
  • Boston, MA
Ето какво казаха от Ла Мер:

Аll of the La Mer skincare products, including La Mer THE EYE
BALM and La Mer THE EYE CONCENTRATE are appropriate for every age. 
We believe that products should be chosen based on your specific
skincare needs.

Вoth The Eye Balm and The Eye Concentrate are targeted
treatments for the eye area.  They each diminish the appearance of
fine lines and wrinkles to smooth and soften skin.  They both also
provide these same remarkable benefits when applied to smile lines
and lines on the forehead and around the lips.

While both reduce the appearance of dark under circles, The Eye
Concentrate provides more intense lightening, clarity and radiance to
the skin.  Additional benefits provided by The Eye Concentrate are
the reduction of puffiness, firming and moisturization.  Keep in mind
that The Eye Balm does not moisturize so we recommend you supplement
it with one of the La Mer CRÈME DE LA MER moisturizers or your
moisturizing eye cream.

# 454
  • София
Имате ли мнение за тази почистваща серия на ЕЛ http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=39008&goChar=E  newsm78

Имам това от същата серия и съм доволна.......с много приятен аромат е, но за другите неща нищо немога да ти кажа, въпреки че от доста време все им се каня  Crazy

# 455
  • София
Иля, моля те помогни ми и ти със съвети за това с какво да сменя стъпките, по към мазна ми е кожата, на Шисейдо дали ще има подходящи за мен продукти Rolling Eyes

tedd, има на Шисейдо подходящи за теб почистващи продукти, те са и много по- щадящи. Също така разгледай и продуктите на Биотерм, има страшно голям избор за мазна кожа.  Peace

# 456
Имате ли мнение за тази почистваща серия на ЕЛ http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=39008&goChar=E  newsm78

Имам това от същата серия и съм доволна.......с много приятен аромат е, но за другите неща нищо немога да ти кажа, въпреки че от доста време все им се каня  Crazy

Благодаря ти много   bouquet Аз сега използвам серията на Биотерм и съм мноогоо доволна, но все искам да пробвам нови неща  Embarassed И май ще се спра на тази серия. А продуктът, който ти имаш нещо като измиващ гел ли е?

# 457
Иля, моля те помогни ми и ти със съвети за това с какво да сменя стъпките, по към мазна ми е кожата, на Шисейдо дали ще има подходящи за мен продукти Rolling Eyes

tedd, има на Шисейдо подходящи за теб почистващи продукти, те са и много по- щадящи. Също така разгледай и продуктите на Биотерм, има страшно голям избор за мазна кожа.  Peace

на Биотерм много ми хареса почистващото и тоника Biosource и гела Aquasource, за съжаление в ягодка няма от гела с УВ филтър, ще погледна в саса, но незнам тези продукти дали са подходящи за мен, не пише нищо за възраст newsm78

# 458
  • София

на Биотерм много ми хареса почистващото и тоника Biosource и гела Aquasource, за съжаление в ягодка няма от гела с УВ филтър, ще погледна в саса, но незнам тези продукти дали са подходящи за мен, не пише нищо за възраст newsm78

Почистващите продукти са подходящи и за млада кожа.
Вече за дневната и нощна грижа си има възрастова граница.

# 459
  • София

Благодаря ти много   bouquet Аз сега използвам серията на Биотерм и съм мноогоо доволна, но все искам да пробвам нови неща  Embarassed И май ще се спра на тази серия. А продуктът, който ти имаш нещо като измиващ гел ли е?

Тоалетно мляко е  Peace

# 460

Почистващите продукти са подходящи и за млада кожа.
Вече за дневната и нощна грижа си има възрастова граница.

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36952&goChar=B за този гел говоря Rolling Eyes

# 461
  • София

Това е много леко овлажняващо глече, подходящо е за теб.

# 462

Това е много леко овлажняващо глече, подходящо е за теб.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet много ти благодаря, да споделя че поръчах тази серия само http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=39119&goChar=B околоочното, дневното и нощното, чакаме го с нетърпение и ще пиша отзиви, дано се види бързо ефекта Flutter

# 463
  • София
Момичета, да сте ползвали или чували за околоочен крем, от който да ви падат миглите ?  #Crazy

# 464
Момичета, да сте ползвали или чували за околоочен крем, от който да ви падат миглите ?  #Crazy
Не съм ползвала и чувала,но дано не ми се случва, имам една спирала на Мейбълин която доста трудно свалям от миглите си и макар че е хубава рядко я използвам , гледам да си пазя миглите при почистване.

Общи условия

Активация на акаунт