Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 219
  • 830
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И мен lyuba84 ме светна за това, че има много изгодни предложения в американския. Пусто, нали съм ви обещала да не пазарувам. Mr. Green

# 406
Iliana, в кой ибей? Американския?
Да ,то и в другите може да го има ,ама аз още не съм много в час с ИБейите.

# 407
Здравейте LaughingМисля да правя поръчка от Саса и се чудя какъв крем да си взема Rolling Eyes На 24г. съм и кожата ми е доста суха и чувствителна, трябва ми дневен крем... Помагайте Hug

# 408
  • София
Здравейте LaughingМисля да правя поръчка от Саса и се чудя какъв крем да си взема Rolling Eyes На 24г. съм и кожата ми е доста суха и чувствителна, трябва ми дневен крем... Помагайте Hug

На SHISEIDO кремчетата са по-мазнички, разгледай нещо от тях.............ако се включи Иля с по-конкретен съвет, че тя е по-наясно с възрастовите граници на продуктите  Simple Smile

# 409
  • sofia
Аз бих ти препоръчала на Ести- Дей уеър-а, ползвам го и ми допада много,иначе ако искаш Shiseido-The skincare е серията за млада кожа,но не съм пробвала нищо от дневните кремчета и не мога да ти дам съвет

# 410
  • София
Аз бих ти препоръчала на Ести- Дей уеър-а, ползвам го и ми допада много,иначе ако искаш Shiseido-The skincare е серията за млада кожа,но не съм пробвала нищо от дневните кремчета и не мога да ти дам съвет

И аз бих ти препоръчала дневното кремче Daywear на Estee LauderPeace

# 411
момичета,който си е поръчал калта на Borghes, може да остане малко разочарован ooooh!- моята поръчка сега си я взех, металната част на закопчалката на капака не е лъскав, а е като окислен,все едно е бил на влага Crossing Arms Много кофти изглеждат:(Дано поне не са развалени Outta Joint  Който си ги е поръчал,моля да сподели как е при него Hug

# 412
  • София, България

последно питане за La mer  Praynig
този околоочен ми се вижда и на мен много апетитен  Flutter
Не ми се вярва от някъде да намеря тестер...
В ИБей има тестери и са по-евтини.Смятам да се възползвам от добрината на една приятелка и тя да ми поръча Laughing

да кажеш после как е.
Последно за каква възраст е кремчето, разбра ли?

# 413

да кажеш после как е.
Не съм разбрала още.

# 414
  • София

последно питане за La mer  Praynig
този околоочен ми се вижда и на мен много апетитен  Flutter
Не ми се вярва от някъде да намеря тестер...
В ИБей има тестери и са по-евтини.Смятам да се възползвам от добрината на една приятелка и тя да ми поръча Laughing

да кажеш после как е.

Ауу това кремче верно ли е 165 $ .  Shocked

# 415
  • София, България

да кажеш после как е.
Не съм разбрала още.

енигма  smile3530

# 416
  • София

да кажеш после как е.
Не съм разбрала още.

До колкото чета из отзивите е подходящ за възраст 30+ .

# 417
Иля, моля те помогни ми и ти със съвети за това с какво да сменя стъпките, по към мазна ми е кожата, на Шисейдо дали ще има подходящи за мен продукти Rolling Eyes

# 418
вземи си ддмг, а не ддмл - за мен ддмг е като водичка, нищо не остава на кожата. а не ползвам преди това 1 и 2 стъпка на Клиник
Може ли линк към гелчето, че нещо май не го откривам в Ягодката?

# 419

Общи условия

Активация на акаунт