Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 305
  • 830
  •   1
Отговори
# 435
Имате ли мнение за тази почистваща серия на ЕЛ http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=39008&goChar=E  newsm78

# 436
Дайте някаква идея за околоочен крем. Имам сенки под очите, не ми е суха кожата. Имам малки линийки около очите.
И някаква хубава спирала може да покажете   Praynig    Praynig    Praynig

# 437
  • sofia
за каква възраст крем или да приложим гадателските си умения?! Laughing

Някой знае ли защо Монда не пише вече в темата?

# 438
 Embarassed   на 28 години съм    Embarassed

# 439
  • sofia
Преди доста време Монда беше казала, че само един крем на Ла Прери има действително действие с/у тъмни кръгове,но вече не помня кой, иначе  беше в твоята възрастова категория.

Имам въпрос към момичетата,които ползват All about eyes! Забелязвате ли сутрин дали ви намалява сенките и подпухналостта, от скоро пробвам да ползвам друг крем и чак сега забелязвам,че ми се появяват такива неща сутрин, дали наистина крема ми ги е премахвал през 2те години, през които го ползвам или са започнали да ми се проявяват скоро,много ми е чудно

# 440
имам въпрос за околоочния крем на шисейдо- benefiance concentrated. сутрин се събуждам с подпухнали очи  Rolling Eyes какво означава това, имате ли представа. не слагам много като количество, ползвам го само като нощен.

# 441
Не знам дали е по темата ,но вече от седмица ползвам един от новите дегримьори на Лореал и съм супер доволна.Нищо не ми остава по лицето с друг продукт не съм имала такъв ефект.Преди това ползвах друг от новата им серия ,но не беше толкова добър.

# 442
  • София
Вероятно ти е силен. А да не слагаш и на клепача?

На мен ми действа много добре, дори ми липсва  Crazy, ако не съм с него.

Iliana_, да не е в тубичка като на крем?

# 443
имам въпрос за околоочния крем на шисейдо- benefiance concentrated. сутрин се събуждам с подпухнали очи  Rolling Eyes какво означава това, имате ли представа. не слагам много като количество, ползвам го само като нощен.

Да, вероятно слагаш повече.

Аз го ползвам и за дневен даже, отгоре слагам ФДТ-а и изобщо добре се чувствам.Чакам 2-ра опаковка от САСА от него.

# 444
Да, те новите всичките са такива.
Не мога да намеря снимка -Gel-creme moussant ultra-demaquillant  ie udpld=

# 445
Ха, да ми е честита втората поръчка. 1 дегримьор на ЕЛ за очи и устни, но линка някъде ми избяга

# 446
  • София

Слагай по- мъничко и избягвай да нанасяш на клепача.
Ако и при това положение са ти пак подпухнали очите, значи ти е прекалено силен.

# 447
  • София
И аз го имам, но всичко е написано на чешки. С кашмир, имало 2х почистваща сила, тубата е в черно и бяло. Аз вече писах в някоя тема, че съм много доволна, нищо че е на Лореал. Аз имам сериозни проблеми с почистващите продукти и от този определено съм доволна. После, обазе, задължително трябва да премахна излишната мазнотия с тоник или розова вода или да измия с мек гел, защото не е добра основа за овлажнител и крем.

# 448
И аз го имам, но всичко е написано на чешки. С кашмир, имало 2х почистваща сила, тубата е в черно и бяло. Аз вече писах в някоя тема, че съм много доволна, нищо че е на Лореал. Аз имам сериозни проблеми с почистващите продукти и от този определено съм доволна. После, обазе, задължително трябва да премахна излишната мазнотия с тоник или розова вода или да измия с мек гел, защото не е добра основа за овлажнител и крем.
Ами аз след него продължава с 3 стъпки на Клиник и не мога да усетя мазнотията.

# 449
Нямам никакво време и изпуснах обсъжданията в темичката, не съм поръчвала от 3-4 седмици. Получих фон дьо тена на Нина РИчи с изтекъл срок, след писмо до Ягодка направо ми изпратиха нов. И той с изтекъл срок ooooh!На всичкото отгоре са ми тъмни Sick Сигурно отдавна сте ги обсъждали тези фон дьо тени, но аз да си се оплача...
Препоръчайте ми дневен крем за нормална към суха кожа, след 35 г. В момента съм с Тотал-а, но искам да го ползвам за нощен и да си взема друг за дневен. И...чудя се дали да е анти ейдж или само на хидратант да мина за известно време newsm78

Общи условия

Активация на акаунт