Отговори
# 15
# 16
Привет на всички минавам да ви почерпя за седмата месечинка на Мариета!Честити месечинки и на другите мъници!

# 17
И аз да се цорна тук  Hug

Шехеразада да й е честито момченцето на твоята приятелка и много да я слушка  Grinning

Аз ще записвам Али на детска кухня май като стане на 9 месеца и все пак мисля да му давам избирателно яденето от там, т.е ако нещо не ми харесва или смятам че му е още рано няма да му го давам

За памперсите- ние от начало бяхме с Либеро но после започнаха да пропускат и миришеха много гадно, а са и доста дебели. Засега Памперс са с исупер  Peace

# 18
Памперс - форевьььр Party
babylove, честита месечинка  bouquet

# 19
BateJoro, днес като се обучаввах на пюрета (разглеждах в Била) и имаше мнооого рибни, поне 5 вида.  Wink
sladkish4e, и в частните и в държавните кухни ако супата е месна второто е постно и обратното. В някои частни има менюта за избор, така че можеш да се ориентираш към тях. Колкото до детенцето на приятелката ти надали е качило 4кг от детска кухня, там всяка калория е преброена, по скоро е имало здравословен проблем  Peace 
sheherezada, да е жив и здрав бебчо!!!  Party
На Теди честита скачаща топка, Дамян още не се е уредил, ама той и без това си е на пружинки
Направих си експеримент и с Хъджис и с Либеро....ми от Памперс по-добро за нас няма!   Whistling
Камен си има и две горни зъбенца от днес  Mr. Green и скърца със зъби

# 20
ей най после изчетох всичко почти 24ч (от време на време) чета и все пишете ли пишете и не мога да се впиша и аз. а тук тия дни все нагоре надолу ходим и не мога да ви се похваля че вече си имаме зъбче! най после голям зор беше а сега ме хапе и умирам от болка!
Честито на всички които са имали повод за празник през изминалите дни и на тези които днес празнуват!
и аз се каня да се запишем на кухня ама като им е гадно работното време(от9 до 12)и е малко далече та все го отлагам!
за възглавничката ние отдавна ползваме даже сега е и по високичка но той си спи нормално.
а пак за кухнята защо искате вегетарианска? питам защото ми е странно?!
с ластик без ластик най обичаме да седим и да акаме та чак до вратлето се омазваме! ама няма спасение!
но освен че седим стабилно и имаме зъб общо взето няма с кво друго да се похваля!моя мъник си пада малко мързелче. ни се напъва да става сам ни се върти само чака някой да го побутне а да не говорим че по корем вече почти не седи почва да се нерви и да реве!
няма да ви занимавам повече само искам пак да питам нещо че преди не ми казахте нищо! моя бебок като седи и се оригва много нормално ли е според вас това?

# 21
  • В светлината на слънцето
Памперс.  thumbsup
Ааа, забравих да кажа - Сашун не спи на възглавница. И докато стане на 1 годинка няма и да спи.  Naughty Подлагам му само една нагъната пелена и толкоз. То не че той спи върху нея де, но това е друга тема.  Mr. Green
А за детската кухня - Теди ядеше само детска кухня, откакто стана на 1 годинка. Няма да казвам колко е дебела, щото повечето знаете.  Mr. Green
Шоши, тя и Теди е с пружини, но допълнителната тяга винаги е от полза.
Абе хора аз ли нещо не съм добре или вече съм си изкривила представите.  newsm78 Специално си метнах на една касета Пей с мен, за да им видя първия концерт на живо, че предпочетох да гледам директно айдълите. Малеее, то Славчовото голяма боза, бе. Много е зле положението.  Shocked Тия дето са ги избирали 2/3 изобщо не могат да пеят. Озвучаването на концерта под всяка критика. Сцената - кошмар. По-мрачно осветление не бях виждала. Разхвърляни декори, хората се губят на техния фон. Да не говорим, че половината звезди пеят някъде около тоновете.  #Crazy И като капак - задачката за следващия път: любими македонски песни.  #Crazy Ще последват любими чалгийки, любими песни от Балканския регион, любими песни из репертоара на Ку-ку бенд и неговия баш вокал и все в тоя дух. Ужас!  Shocked Мммдда, това предаване май си изпя песента още с първата песен. Thinking

# 22
мама Mira(vatan1919) и бебе Иван--мама Nadia Aleksandrova и бебе Елиян---мама ivka82 и бебе Тияна!!!!!Да сте живи и Здрави и много радостни!

За оригването мисля че е нормално и ние чат-пат правим така! Peace Peace PeaceТук има тема за памперсите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276367.0

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 01:43 от navedi1

# 23
  • Stavanger,Norway/ Varna
  bouquet

# 24
Добра вечер, дами! Надявам се не са плакали момите за Явор и мамите за мен:) Нещо не мога да се организирам пролетно и освен, че нищо не свършвам из нас, не ми остава време и вас да почета. Сега ще вляза в час
Само ви казвам, че Явор е все така добър, спокоен и едва-едва започва да хапва по=прилично. Ние успяхме да му направим един хубав обрив, ама няма да ви казвам от какво, че много ще ми се карате.
Утре ще въведа глутен с каша Блевит овес. Дано не сгреша
За всички вас приятна нощ, за всички бебете - поздравявам ви с първите бели цветчета на пролетта и първите цветчета в живота ви. Това се казва красиво начало. Явор днес ги оцени с помилване

# 25
Хубав ден на всички!!!засега тук при мен е многоооооооооо слънчево а после ще видим за разходка става ли? newsm78 newsm78
Димяни днес ще ходите на консултация да разказваш после!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тиги ----ти вярно се позагуби и аз се чудя къде си? newsm78 newsm78
Кажи за обрива да знаем!!!Надявам се вече да е отминал!!! Hug Hug Hug

# 26
Ха, добро утро!!!

Честити месечинки на всички Hug

Попарата с бисквити ще я правя с АМ.Докато все още го яде.Защото през деня взе да ми го отказва и сега сме на 2 млека сутрин в 6 и вечер в 21.Дано я яде.

За кухнята -сигурно ще я запиша от 10 м.Ама като ви чета, май-май ще трябва от сега да подам молба.А какво се случва с кухнята когато лятото почти всички са на почивка newsm78

Трябва и аз да ги потърся тези Литъл Би пюрета.Ама тук няма Кауфланд у наше село.Друг магазин дето да сте ги срещали.

За пампите-и ние се изринахме от Либерото.Доволна съм от Хъджис и Памперс, но Хъджиса са дебели за топло време.

Тонич,времето е супер за сега.Може да ви огрее и с количката да отидете на консултация.

# 27
  • София
Честити месечинки на :
мама Mira(vatan1919) и бебе Иван--мама Nadia Aleksandrova и бебе Елиян---мама ivka82 и бебе Тияна!  Hug Heart Eyes
Добро утро и от нас!
Цяла нощ не мигнахме,рев,рев,мрънкане  Tired Зъби ни мъчат и тва си е!
За кухнята поне в Люлин се записваш без проблем дори и седмица преди да започнеш да взимаш,а лятото само август няма! Peace
Тези пюрета Литъл Би не съм ги виждала никога!
Наведи,ще разказвам как Simple Smile От 14,30 сме на консултация и като се приберем Party
Нащо ребро също малко е щръкнало и се притеснявам ама ще видим.....
Тиги,бе почудих се какви ли ги вършите са Яворчето....... Thinking Mr. Green
Важно е,че обрива го няма сега,пък ти не ни казвай! Flutter

# 28
Ееее не можах да ви изчета  Embarassed

Надявам се, че всички сте добре!  Heart Eyes

Честито на днешните месечинки!    bouquet  bouquet  bouquet

Явно само ние не сме се озъбили още.  Crossing Arms

За памперсите, Калина се обрина от Хъджис и сега сме си на Либеро (нямаме проблеми). А Памперс съм купувала два пъти и освен, че пропускаха цялото й дупе беше в гел Close  Сега взех от Германия да пробвам как е и искам да ви кажа, че е абсолютно различно нещо, дори и на външен вид  ooooh!

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 09:22 от GERA

# 29
Добро утро!!!!
Честити месечинки!!!!  bouquet
Пюренца  Little Bee има само в Кауфланд.Те се произвеждат само за тази верига.Както ви бях писала са много хубави на приемливи цени за количество и качество.Особено плодовите можеш да ги сбъркаш  на вкус с хипа.Поне това е моето мнение.Кашите им също са хубави.Цената на кутията е 4 лв.
Приятен ден на всички мами и бебоци!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт