Отговори
# 255
Добро утро!!!

Честито на днешните месечнки!!!

Сладкиш- Praynig Peace Praynig Peace Praynig Peace

Гледам за закуските сте писали.И аз вече се чудя какво да и давам.Не иска попара, тези дни и правих кус-кус, от който хапн а 4 лъжички.Яде само плодово пюре с бисквитки и АМ.
Ще взема да и върна кашата сутрин, пък вечер ще даваме попара с АМ, пюре с бисквитки, нишесте и т.н.
Ще ме побърка вече с това неядене от 1 седмица, преди така сладко хапваше, сега всичко е с рев ConfusedМразя ги тез периоди.

Тонич, как изкара снощи?

Още 2 дни и заминаваме за Сандански-нямам търпение.Днес гледам прогнозата-там 10 градуса, тук -2, е не сме ли прецакани #Cussing out

# 256
  • до Бургас
На мене ми сложиха обици, като тръгнах в 1-ви клас, ама някои казват, че по-добре да се сложат докато детето още не разбира да не бара ушичките, затова и не знам какво да правя, сега ли да й сложа или да изчакам:0

# 257
И аз съм на мнението на ЛУЛУ и на Гита.
Когато порастне, ако иска ще я заведа да си ги продупчи или сама ще си иде.
И без това вече става толкова безболезнено.

Мойте уши са продупчени на 3 год. и съм имала големи проблеми.
На едното ухо и до сега ги имам.
След като са ми махнали медицинските обеци и майка ми е сложила от онези детските едно времешни висулки, се е закачила едната на една дрешка и е забрало, после гноен мрхур и после в болницата да го пукат.Последното си го спомням и до сега.На Ивон мисля да го спестя недай си Боже.
Преди месец, ми дръпна девойката обецата и пак същото се получи, просто мястото вече е чувствително

Но все пак, всеки си решава сам за себе си Hug

# 258
Честити месечета днес   bouquet

Сладкишче успех  thumbsup Бейби твоя държавен кога е?

За ушите казах, че на Ради не са и пробити. Когато стане голяма ако иска да се дупчи.

За закуска днес реших да направя на Гого царевичен грис със сирене и масло /нещо като качамак/. Хапна го, но не му хареса особено май Crossing Arms, а Ради го обожаваше това.

# 259
Здравейте мацки!!!
Честити месечинки!!!!  bouquet
ЗА пробиване на ушите на бебе също съм против.Както са писали и останалите,когато порастне да си реши.Аз мойте уши ми ги пробиха в 6 клас май беше.Пък после като се почна едно дупчене,че и сама си ги дупчих,лапешка работа!Ама нали беше модерно с по няколко обеци Laughing
Ментина,благодаря за кафето,така ме боли главата,щот заспах наново сутринта.Моят кво му става ,взе да се събужда към 7 и иска да яде.После пак го приспивам,че е много рано .И аз заспивам и сега ми е едно гадно.

# 260
  • В светлината на слънцето
Юни, моят съвет е да изчакаш. Аз си пробих ушите някъде в гимназията, сама отидох в медицинския център. Нито болка усетих, нито имах проблеми после. На майка ми са й пробити ушите от дете заради мерака на бабите. До ден днешен тя не носи обеци и мрази обеци. Обаче ушите й са пробити и няма връщане назад, дупките си стоят. Затова си мисля, че е по-добре да се изчака една по-съзнателна възраст и тогава детето само да реши иска ли, не иска ли. Аз съм казала, че ако иска и обеца на пъпа може да си сложи тогава, но нека сама да си го реши. Peace Защо говоря само в женски род. То ако Сашун поиска и той може да си сложи обеци един ден.

# 261
  • София
Добро утро! Hug
Сладкишче,стискам палци всичко да мине добре!  Peace Hug

Снощи изкарахме супер,хапнахме пийнахме Mr. Green Crazy
Еее..... друго си е да поизлезне човек Mr. Green

Ние закусваме мляко,защото за друго няма време Party
Ейй... сега станахме с Райън и си яде млякото в момента bowuu

Аз най-вероятно днес ще съм на ушен лекар Rolling Eyes
Дано не е нищо серизоно/въпреки,че не чувам добре/
Лек ден на всички!  Hug 

# 262
Тони,  Praynig Praynig Praynig за ушния.
Дано е нещо лекичко.
Как мина скитнята?

# 263
  • вкъщи
здравейте мами!
нещо не ми остава време з а форума.
4естит рожден ден на димяни със закъснение!
ние миткаме по цял ден,в4ера си харесах лятна коли4ка и в събота ще я вземем.само дано пустото време се оправи,4е.....няма да можем да я ползваме.нашия мони щурее,най ве4е иска в проходилката,ве4е като му пеем,или слуша музика си върти ръ4и4ката много сладко....е ,не е кой знае какво,но ние много му се радваме.
за закуска яде мляко само,мн  е нервен и с лъжица не ще.не виждам скоро да прояде попара или кускус.ина4е на обяд омита по едно пюре и полвина.
в4ера не съм кърмила и не усещам напрежение,я мамите,дето спряха с кърменето да кажат какво следва.ако по4увствам напрежение д а го кърмя ли,или да се поизцедя.то последните дни много малко кърмица имаше.
днес ще си кукуваме в тоя студ.във втирник беше супер жега,днес супер студ.егати времето.
емма да оздравява бързо...

# 264
Добро утро!

Да почерпя за изминалите 7месеца и за вече порасналото ми слънце!

Суперски заглавия!   bouquet

# 265
Добро утро  Hug
Сладкишче стискаме палци и те чакаме да се похвалиш  Praynig Peace
Шехерезада моят изпит е на 22 и 23-ти - събота и неделя. Почвам яко да се шашкам вече  Shocked

bouquet Честити месечета на малките пораснали деца   bouquet

Аз следобед си хващам автобуса и се прибирам пак при Софийските мами  Mr. Green Само не знам как ще преживея 4 дена без Яни  Rolling Eyes Ще го оставя при нашите в Русе, че докато съм на изпит няма кой да го гледа и в неделя ще дойдем да си го приберем - много се притеснявам да не плаче, чеееееее.. тогава ще ми се скъса сърцето   Cry

# 266
Хай. Heart Eyes

Сладкиш, какво стана? Стискахме палци естествено.Simple Smile
Бейби, и на теб скоро.

ЧЕстити месечета на сладурковците.  bouquet

Сонита, аз, Димяни и не помня още кой писа за този проблем. Няма страшно.
На нас ни препоръчаха една капка повечеВигантол.

Сутрин яде АМ , защото става рано, а следващото е или попара, или плодово пюре, или пюре с ам и бисквити.
Мисля да дам кисело мляко към 9-я месец и ако не се откажа дотогава може да пробвам с обикн. бсиквити, каквито Гита е споменала.

Btw, Гита как са двечките?

# 267
Ей ся хапнахме попара,но не беше ентусиазиран малкия.Нося аз купичката,той си я познава вече и радост!!!!Понечвам да му дам с лъжичката,отваря устата и после такава физиономия избара Sick!!!Направо за снимка!!!Хапна я де,къде ще иде,НО  май няма да ни е от любимите храни.
Днеска излизаме,тука пече,но е студенко малко.Айде,лек ден на всички! Laughing

# 268
  • София
Нека да ви кажа моят опит с обеците.. Майка ме заведе в болницата като бях на 3-4-5години и там с игла за инжекции ми ги пробиха! Това остана траен, гаден спомен в съзнанието ми още си спомням кошмар, тогава нямаше пистолети... Сега нося обеци, дори като станах на 18г. и си пробих за 2ри път ухото, но си изгубих обецата и си имам дупка Wink Моят съвет е нека се изчака по късно с пробиването Simple Smile
А за рахита.. Гледам моят звяр от известно време се поти като пор, когато спи сякаш съм го къпала... После преобличания ужасии...Сега давам повече Вигантол 10 дена по 4-5 капки и ако има слънце го препичам Simple Smile

# 269
Здравейте!    bouquet
Уф ма съм и аз  ooooh! ,пропуснала съм рожденничка вчера...

ДИМЯНИ,ЧЕСТИТО!
ДА СИ ЗДРАВА,МНОООГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!
ВСИЧКИ ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ИГРИВИ!

Вчера бяхме на консултация,моето Иве се държа много дружелюбно с докторката,ама тя си е такава! Grinning Вече е 8200 гр, 67 см.Хапва си добре,сега я тормози втори зъб,иначе всичко е ок!Другата седмица смятам да пробиваме ушички.Моето мнение по този въпрос е,че по-добре сега!Всеки решава кога и дали изобщо да го прави! Peace
Приятен ден и целувки на сладките бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт