Отговори
# 270
А, във Варна няма да пече...Завист ме обзима.. Mr. Green

Между другото и аз забелязах, че кашите с овес  и пр. леко ни разхлабват.
Даже звънях да питам ен е ли реакция.

# 271
Ади и ние пове4е от една седмица нещеше да яде ,то4но с рев както го писваш,но сега вси4ко е наред Peace

# 272
То ако Сашун поиска и той може да си сложи обеци един ден.

Лулумба, той ако поиска, добре! Имам съседи, които пробиха двете уши на сина си, когато стана на пет годинки и го изтипосаха с обеци. Пич да го правели Angry Баси, как не са го завели още едно тату да му лепнат, бива ли така да се изоставят... Sick

Днес за сефте приготвих на Кали домашно пюре. Печена чушка от фризера, картофче, морковче, ябълка, малко масло, водичка, щипка захар и хайде в пасатора. Лесно било! Mr. Green Това, което забелязах обаче е, че става малко "лепкаво" от превеса на картофи. Ще ли го яде или нещо бъркам рецептата...?!Вие как ги приготвяте?!

# 273
Хриси и ние изобщо не сме очаровани от попарата.Ама може и да е временно, че последната седмица от нищо не сме очаровани.Сега изяде половин паничка кус-кус за половин час #Crazy

Франческа, дано и при нас мине за толкова време.
Утре сме на консултация, та мисля да не я мъча и с лъжицата.С изключение на зеленчука, другите яденета ще са и АМ.

Зеленчуково пюре правя така:

Варя зеленчуците, каквито съм избрала за деня, слагам 150 АМ, малко масълце и сол и пасирам.Понякога и само го намачквам, ако попреваря зеленчуците.

# 274
Днес за сефте приготвих на Кали домашно пюре. Печена чушка от фризера, картофче, морковче, ябълка, малко масло, водичка, щипка захар и хайде в пасатора. Лесно било! Mr. Green Това, което забелязах обаче е, че става малко "лепкаво" от превеса на картофи. Ще ли го яде или нещо бъркам рецептата...?!Вие как ги приготвяте?!
от картофа е- не бъркаш рецептата  Peace И аз правя домашно, но гледам да не е много картофа, защото от "лепкавото" както казваш му се догажда и не ще да яде Sick

# 275
Баси, как не са го завели още едно тату да му лепнат, бива ли така да се изоставят... Sick

hahaha

# 276
Честити месе4ета на бебоците Hug

Ади моя като отказа храната,пропи АМ да му се невидиш на детето Thinking

ЗА кърмата,аз не съм го отбила,той сам се отби тотааааааално Tired като усетя напрежение се цедя но не излиза пове4е от 20/30 мл Peace

Бате Жоро Mr. Green

за обеците, бях първи клас като ми ги пробиха много се радвах.Нека само си прецени детето Peace Сега не нося,защото не ме кефят Whistling

# 277
Добро утро!
Ментина, пия двойна доза от кафето ти...ммм...как ароматно ухае Grinning.За возилото още не сьм го взела, но не сьм се отказала, де.Ще пусна снимка като го закупя.Ох, като те чета си представям, че и моята като пролази активно, ще бьдем сьщата картинка като вас.Кураж!
Сонита, ребрата на малката сьщо ми се струваха по "щрькнали", но баща и каза, че си вьобразявам.Аз обаче в началото на април сьм на консултация и ще питам.Засега давам Вит.Д(казаха до 1 годинка) и желязо(до 1 годинка).И от 2те по 5 капки дневно.От кьрмата определено не може да си набави необходимото, а за сега яде много малко от другата храна.Но вие давате и АМ,така,че нека лекар се произнесе.Стискам палци да сте здравички Hug
marianamama, цял ден не си кьрмила и гьрдите са ти добре, така ли?Това е супер!На мен в началото като спрях нощното кьрмене ми бяха напрегнати, но не се изцеждах..сега, вече май 1 седмица мина...нямам проблем с напрежението нощем.Обаче денем кьрмя.Но като спра ще го направя плавно.Но при теб щом няма проблем и искаш да спреш, значи следи си гьрдите да не се запуши някой канал и ако са пьлни, изцеди рьчно малко.Пиши ако спреш изцяло как е.
Кьсмет на студентите  bouquet.Да се дипломират успешно и почерпите после Mr. Green
Честити месечинки на днешната дата smile3525

На мен не ми харесват обеци на малки деца Rolling Eyes

Някой беше питал за поставянето на пиьрсинг.Боли сьвсем малко, след това мисля, че беше 1 месец трябва да се следи да не се инфектира и се почиства ежедневно, мястото е подуто и е неприятно.После, обаче не се усеща.Единствено, че обецата, ако е по голяма се трие в дрехите и панталоните с висока талия стават неизползваеми.Аз носех само с ниска талия.Но моята обеца падна сама и ми остави белег Twisted Evil.Но за болката, ако си решила да се "пробиеш" - давай смело, забравя се.Ако си от София, ще се опитам да намеря координатите на моето студео, беше някьде преди цьрквата Св.Георги на 5тте кюшета, в преките.

# 278
ДОБРО УТРО  и от нас!!!!!
МЕНТИНА ----МЕРСИ ЗА КАЙВЕТО!!!МНОГО СИ МИЛА!!  bouquet  bouquet  bouquet
За обичките-----На мен са ми продупчени като съм била бебе---пък сега не съм с тату или пирсинги по тялото!Знам че се пробиват ва БЛАГОВЕЩЕНИЕ т.е. на 25.03.
Нашата баба също вече е купила !След като си решила ти да й пробиваш ушичките и по добре докато детето е малко и неразбира много -много--бързо забравя болката! Peace Peace Peace Peace Peace
Вчера забравих ---АДИ мерси за помоща с кус-куса  bouquet  bouquet  bouquet----направих го и си го хапна /не беше очарована ама това е положението/ Peace Peace
Друго искам да попитам:Като давате от кашата на МИЛУПА с 7 зърна --правят ли ви бебчовците разстройство!То не е точно р-во ама е по рядко от другите пъти!ЗАщо ли ни действа така????????

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 11:43 от navedi1

# 279
  • В светлината на слънцето
То ако Сашун поиска и той може да си сложи обеци един ден.

Лулумба, той ако поиска, добре! Имам съседи, които пробиха двете уши на сина си, когато стана на пет годинки и го изтипосаха с обеци. Пич да го правели Angry Баси, как не са го завели още едно тату да му лепнат, бива ли така да се изоставят... Sick

hahaha

А за пюрето - добави малко АМ или кърма, за да стане по-малко лепкаво. От картофа е лепкавостта.

# 280
Момичета, харесва ли ви Хали Бери?

Тя е родила момиченце, вчера гледах клипче.Много сладки стаи(за двете и кьщи) и количка са избрали.Ех, ако имах много пари щях само в бебешки магазини да стоя(и излизам с покупки от тях, де Mr. Green)Обаче покупките и са на сьвсем достьпни цени....

# 281
  • София
От 13,00 съм на лекар Party

Бини,мерси Hug  bouquet

# 282
Момичета, харесва ли ви Хали Бери?

Тя е родила момиченце, вчера гледах клипче.

хммм.. пускат ми се само нек'ви рекламни клипове  newsm78

# 283
Сладишке -стискам палци!
За обеците-на мен лично ушите са ми пробити на 3 годишна възраст. Грам не съжалявам за това! Ако имах дъщеря също щях да и пробия ушетата. Въпрос на личен избор!

# 284
Здрастииии!
И на мен ми се пускат някакви раклами!

За пробиване на ушичките наскоро чух,че най-хубаво било на Благовещение-25.03,но не разбрах защо!
Сладкиш и аз стискам палци!!!
Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт