Отговори
# 285
Оранжево небето-как ти е паднал пиърсинга, не разбрах newsm78
Аз моят си го сменям когато ми скимне, имам около 10 обеци, ама да падне, не ми се е случвало.

Франческа, то май и аз ще пробвам с АМ.

Неведи, няма защо, ама само не ми е ясно, защо не му се кефят.Айде за попарата разбирам, ама кус-куса си е вкусен.Бебешка му ти работа Heart Eyes

Аз сега ще взема едно от заешките пюрета на ХИП, ще и го пасирам заедно с един сварен картоф домашен и малко АМ.Дано го хапне.Иначе и дадох сухарче, ей така без нищо и си го хапна.Е, чупех и го на хапчици де, ама го изяде един.

# 286
Бейби, нали ти казвам. Всичко що е зърнено ми се струва, че разхлабва.
Макар че аз взимам Алете.

Оранж, леглото ми харесва. И аз исках такова, но няма.
Цените ми се струват доста прилични, имахки предвид коя е тя.. Wink

# 287
Имам съседи, които пробиха двете уши на сина си, когато стана на пет годинки и го изтипосаха с обеци. Пич да го правели Angry
Sick
Я кажете дали първо да дам сирене или да въведа глутена, вие как постъпихте? Какво сирене вземате?
Попара смятам да дам другия месец, взела съм от сухарите на Хип, да видим дали ще я хареса Thinking

# 288
Валерия, избирай едното и го мятай.Wink

Аз първо глутена въведох.
На Хип сухароте са мн сладки, едва ли няма да му хареса.Simple Smile

# 289
Я кажете дали първо да дам сирене или да въведа глутена, вие как постъпихте? Какво сирене вземате?

Ами глутена ние го въведохме още с първото пюре, защото докато прочета съдържанието, бяхме отупали няколко... Mr. Green
На Гери, когато беше бебе й направих направо попара. Сухари, сирене, всичко наведнъж, без да съм въвеждала последователно отделните съставки. С Калина мисля тези дни да постъпя по същия начин... Simple Smile
Гита пишеше за козе сирене, но тук няма откъде да намеря, та ще я правя с това, което вземаме за нас... Simple Smile

# 290
Здравейте,на коя дата се изплаща майчинството и за кой месец вие сте го взели,че аз не съм взимала от декември.То може ли да се проверява на сайта на НОИ с ПИК.Ние сме добре ,растем днес ядохме попара със сухар,много я хареса.Имаме си едно зъбче,и не спираме да лудеем.  Simple Smile

# 291
  • София
Аз въведох глутена!
Сиренце има време Wink
Сухари само на Голдис,на Хип и Олазмон са  Sick от сладко Mr. Green
Боянче,ние от глутена ли се спекохме от АМ ли.... ooooh!
Днес ще яде овес с сини сливи и сменям АМ от утре! Crossing Arms

djeni,честито зъбче! Hug
На мен до февруари вкл са ми преведенио парите като за 02 месец ми ги преведоха 1 та седмица от март!Можеш да сии провериш с ПИК кода на сайта им Peace

# 292
Здравейте,на коя дата се изплаща майчинството и за кой месец вие сте го взели,че аз не съм взимала от декември.То може ли да се проверява на сайта на НОИ с ПИК.Ние сме добре ,растем днес ядохме попара със сухар,много я хареса.Имаме си едно зъбче,и не спираме да лудеем.  Simple Smile

Нямам представа защо се е получило такова забавяне при теб. По картата ми е на 6-7 число на месеца, следващ този, за който се отнася обезщетението... Simple Smile

# 293
  • Пловдив
Здравейте.
Ние сега се връщаме от кухнята.Голям студ е на вън.Опаковах Стилиян с космонавта,като няма при кой да го оставя,го взимам всеки ден с мен.За капак и заваля точно като тръгвахме,добре,че сме на близо.Запознах се и с една мама на августинче.Като трябваше да раждам август,като че ли с магнит ме привличат мамите на августинчета.
Оранжево небето-аз питах за пиърсинга.Благодаря,че писа.Не съм от София обаче.Снощи казах на мъжо,че ще си слагам и той разбира се,не беше очарован.Ама пъпчето си ми е създадено за пиърсинг Simple SmileПромени се обаче от бременността.
За обиците-ако имах момиче щях да ги пробия.Моите ги пробиха много късно с игла и болеше,а имах всякакви видове обици,които не можех да нося и само им се радвах в кутийките.

# 294
Ние въведохме първо глутена, но сега обезсолявам и сиренце, краве и го хапваме и него.
Някой ми беше казал, че е най-добре да се започне с козе сирене, ама като знам как мирише.....бррррррррр, аз не го ям, и на нея няма да го дам Heart Eyes

# 295
  • В светлината на слънцето
Валерия, по-добре въведи първо глутена, а после попарата. Че попарата се прави със сухари, а в тях има глутен. Да не дойдат две нови храни едновременно - глутен от една страна и сирене от друга.
Ммм, и на мен ми харесаха покупките на Хали Бери.  Grinning Действително не са някакви скъпарски неща, съвсем на разумни цени.  Peace В началото на клипчето има някакви реклами, след което започва новинарска емисия, в която показват покупките.

# 296
Вчера взех едно пюре на Хип с глутен и може би ще започна с него newsm78 Ако реша да е то дали да давам пак по  1-2 лъж. първия път или може по голямо количество?

# 297
# 298
  • до Бургас
Момичета, благодаря ви за отговори, реших да не й слагам обички. Като порасне сама ще реши.
А за Рахита, Милена също много се поти и аз се притеснявам.

# 299
здравейте мами,прочетох какво пишете  за еднократните пелени и наистина ще ми е много интересно ако продължите темата!и моя мъник е на 7месеца.точно края на август се роди.използвала съм всякакви пелени и бях най-доволна от тези на памперс.Но когато бебо пишка много вътре и понякога гранулите излизат от пелената и са върху него.той се обрива и е много неприятно!моля помогнете ми в избора на памперси!!!мерси,че прочетохте всичко това! Hug

Общи условия

Активация на акаунт