Отговори
# 75
Здравейте пак!!!

Ние бяхме до 14 на вън и се прибрахме да ядем. Е голям зор стана с тея пюрета.Какво и става на Ивон не знам, преди така сладко ги хапваше, сега се кумим по 40 мин newsm78

За чашата-нашата е на Авент, зелена със силиконов накрайник.

За килограмите-аз съм 53 кг.С 2 по-малко от преди да забременея.

Бобченка-за пиърсинга HugИ аз имам на пъпа от 10 години сигурно вече и много ме беше страх от бременноста да не зарастне дупката, че нали към 4 м махнах обецата, ама тя така се разтегли, че хич нямах проблем,Сега пак съм с нея.

Гита, бързо да се оправяте Hug

# 76
Здравейте
Пиша от името на Lolly_ , когато се регистрира в този сайт тя използва емейла на нейна приятелка и когато си направи и го смени в емейла , който пращат от форума за да си активира акаунта няма нищо. Обърнах се към няколко майки от този форум , но никой не помогна.

# 77
# 78
Гита, да оздравявате по - бързичко..

Ади, и аз писах същото - Иваята ми яде зеленчуковото по половин час..то се върти ...ужас:)
Заека ми харесва на мен.Simple Smile
Попарата я правя като Гера.

Обицата още не съм си я сложила, а килцАта - някъде 53. Като гледам още ще се слабее..

шОШИ, Още асимилирам.. Crazy

# 79
  • София
Ето ни и нас!
Върнахме се от консултация Party
Райън е 8,450/с боди и памперс/ и 71 см Party
За реброто каза,че няма проблем не е рахит и да не се притеснявам Peace
Каза да му давам 1 път седмично риба/няма да давам все още обаче/  Mr. Green
Да давам след храненето на обяд по 2 ч.л. кисело мляко 2%/аз пак не мисля да давам/ Mr. Green
Пита ме дали давам попара: Казах и ,че не но тя като чу,че закусваме в 09,00 каза че няма и за кога и да не му давам!
За глутена да си давам/аз давам от 15 дни/ Mr. Green
Да останем на 3 АМ дневно,тъй като ядем сутрин късно каза д си му давам ако иска в 00,00 Peace
Сокове -фреш портокали или мандарини 2 x 60 мл ма и тва не мисля да давам Peace
Добре се развивал,дори го държа на земята преди да го съблека и ходиха Crazy Party
Каза,че щом иска да стои на крака и да крачи да не го спирам bowuu
А,забравих главата ни е 44 см Peace нормална  bowuu

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:45 от Д и м я н и

# 80
МНОГО ХУБАВО ДИМЯНИ  Peace Peace Peace Peace

shoshi84 ----МАЛКО СТРАННО МИ СЕ СТРУВА ТОВА!ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 81

Не знам Гого дали ще иска да яде от там, защото все още иска всичко да му е фино пасирано. Докога така не зная......

А аз си мислех, 4е само ние искаме фино пасирано. Явно има и други. Ако е малко по-гъсто пюрето се дави и повръща.......

# 82
  • В светлината на слънцето
Шоши, чувала съм за такива случаи. Има и научно обяснение, но вече не помня какво точно беше. И все пак ми изглежда неестествено. Може би, защото всички сме свикнали да виждаме в тази роля майката. Аз лично не мога да го възприема. Thinking

# 83
Оправи ми се проблема с профила брагодарение на stun
Искам да ви попитам пробвали ли сте млечно-зърнените каши на Celia и ако може да изкажете мнение. Днес една приятелка ми ги похвали , но искам да чуя повече мнения.  Rolling Eyes

# 84
Здравейте и от нас  Hug
Изкарахме си супер почивчица, но само два дни  Peace И сега мойто диване реши да ме измори така, че все едно не съм ходила никъде. Понеже стои на земята  в хола, цял ден се изправя за каквото се докопа и после се пуска пада и започва да пищи  Crazy ама пищи с всичка сила и след пет минути пак същия номер. Побърка ме  Crazy
Шоши честити ви горни зъбаци, сега  дано Камъчето да не прави като батко си.
Това за татковците и кърменето смятам да го пробвам, че да има кой да ме отменя отвреме на време. Laughing
Това с боледуването е много гадно всички бързо да се оправят  Praynig

А за кг не ми говорете изобщо още съм си плондир, и сигурно този път ще стана 100 кг. както само ми се спи по цял ден...

# 85
  • София
Иремче,браво за разходката нищо,че са само 2 дни били! Hug
И се пази еййй Naughty Heart Eyes
За киограмите сега съм точно толкова колкото забременях но пък въпреки всичко не изглеждах така Mr. Green

# 86
  • ГОре на черешата...
Ох, аз докато се запиша, вие и тази тема ще свършите Grinning...

# 87
Оправи ми се проблема с профила брагодарение на stun
точно щях да ти казвам че нищо не разбрах от обяснението ти Wink
за кухня-не бързам, че не сме въвели още всичко, а и с тези обриви дето ни се появиха по крачетата....
zory, само коремни преси ще те оправят.
Пък ние дето имаме да слабеем още да му мислим. вече съм в депресия smile3511

# 88
  • Canada
Шоши, интересно  Mr. Green
Всички болнички да оздравяват бързо!

По повод чашите и шишетата, тук преди месец-два пак имаше разбунени духове с използването на вредни пластмаси и най-вече за бебешки шишета. То се оказа, че едва ли не шишетата на всички известни марки са вредни  Shocked и настана едно търсене на стъклени... Добре, че не ползваме. Преди медийната шумотевица бях купила чаша с накрайник, но спрях да я ползвам, купих друга, а сега последно му даваме вода от малка стъклена чашка.

За слабеенето - тръгнах на спорт, има светлина в тунела!  Laughing

# 89
Шоши-честно казано не мога да повярвам на тази статия, на знам ли? Thinking Thinking Thinking
Димяни-браво, отлични мерки!
За памперсите-бях страшен фен на Хъджис, но откакто открих Канбебе-грешка нямат, много съм доволна. От всички останали Перси се обрива по дупето, вкл. и от прословутия "Памперс". На всяко дете му се отразява по различен начин!
За килцата-оф, имам да свалям още 3кг., но май при мама ще са станали 4,5кг. При мен проблема, е че корема ми е ужасен, явно трябва да се започва с коремните преси.

Общи условия

Активация на акаунт