Отговори
# 60
Добро утро!
Днес с беб изкарахме 2 съня! Преди малко се излюпих  Mr. Green
bob4enka, честита красота! За калция и аз се чудех дали да не си взема на хапчета....майка ми ме светна, че проблемът с таблетите е, че не се усвоява много много по този начин. Абе след 3-4 годишна възраст тялото ти престава са усвоява добре калция. Затова има и много теории, че големите хора не трябва да пият мляко. За пример се дават всички възрастни млекопитаещи - т.е само като бебета ядат мляко....
Sonitа, Димяни чакаме новини колко са порастнали бръмбъзъците!
GERA, Тиги-Мигъл   bouquet
Гита Ог, много жалко че и Емма е прихванала  Confused Нацелувай я от нас и дано не губи настроение. За храненето не знам какво да те посъветвам. Дано бързо им минава и на двете красавици!
Венера, видях ви!

# 61
  • Germany
Гита  Hug и при нас верижната реакция е същата - градина - Саши - евентуално Мони, а понякога и аз  Twisted Evil

# 62
Здравейте!
Тук е много ,много слънчево, дано черни облаци не развалят разходките ни и пролетното ни настроение!  Laughing Laughing Laughing

Честито на всички месечинки!
Гита-съжалявам, че и малката красавица се е разболяла. Много бързо да се оправя!   bouquet

Ние също сме от отбора на неозъбилите се. Перси е толкова неспокоен през нощта, но зъбки нямаме все още!
За чашката-нашата е на Бебе комфорт. Бих казала, че по-добре се справя с обикновената, но след това целия е мокър. Wink Wink
Венера-страхотен малък джентълмен си имаш!  Sunglasses

# 63
  • В светлината на слънцето
Хей, болничките, бързо да оздравявате.  Hug Hug Hug

# 64
  • София
Гита,бързо да се оправяте! Praynig Hug
На Райън май му е пробило долното ляво зъбче,дере ми на пипане Thinking но не дава да видя Mr. Green Педи сега ще види Peace
Може за това да не сме спали цяла нощ Thinking
Към 14,00 излизаме за консултация и после ще давам отчет! Peace Hug

# 65
Тони, то детето се обиди, че е в отбора на беззъбите и рши да мине в другия!

Гита, много лошо, дано бързо се оправите  Praynig

Дезита,  миналата седмица бях в Германия и купих точно от лилавите памперси, наистина са страхотни, но нямат нищо общо с тези които продават в БГ  Tired

# 66
  • София
Димяни най лесно го пробвай с една метална лъжичка, леко го удари по венеца... аз моят така го разбрах за зъбите иначе да му пипна устата НЕЕЕ позволява

# 67
  • София
Гери,бе сега успях да видя леко но не е пробил мисля Mr. Green
Венеца се е вдлъбнал около зъбчето и може би за това дере Thinking
Нелинце,ще го тествам и така след консултацията Peace

# 68
ей болничките да оздравявате и всичко да мине лекичко!
аз докато ви се похваля че си имаме зъбче установих че вече са две. а на мъжа ми като казах то попита "а отгоре има ли нещо?" абе голям бързак!
и ние в петък ще ходим на консултация! нямам търпение да видя колко кила сме станали с това яко ядене!
е приятен ден на всички!!!

# 69
  • София
Здравейте.
И ние сме болни Sad. Дани лепна някакъв вирус от детската площадка и зарази Ники, той мен, а от вчера и Ани киха и текат едни сополи като реки ooooh!. За сега нищо не й давам, довечера сме на консултация и ще искам лекарката нещо да й предпише.
Зъби, още няма.
Вода, пие много малко, по 15 - 20 мг на ден.
Килограмите, отдавна ги свалих, че дори и отгоре. Преди да забременея бях 48 - 50 кг., сега съм 46 Crazy.
Венера, бебо е много красив млад господин Joy.

Честита месечинка на бебчовците!

# 70
Момичета, как приготвяте попарата?!
Сигурна съм, че е писано за това, но с тази ревла до мен, ми е трудно да прегледам...

Колко сирене?! Колко масло?! Маргаринът подходящ ли е?! Захар добавяте ли?!
Не да не съм правила, ама за шест години как се забравя не е истина просто... Rolling Eyes

# 71
Момичета, как приготвяте попарата?!
Сигурна съм, че е писано за това, но с тази ревла до мен, ми е трудно да прегледам...

Колко сирене?! Колко масло?! Маргаринът подходящ ли е?! Захар добавяте ли?!
Не да не съм правила, ама за шест години как се забравя не е истина просто... Rolling Eyes

Два сухара, масло, колкото лешник и сирене, колкото кибритена кутия. Заливам с чай (най-често от шипки). Захар не слагам. Маргарин не купувам даже и за нас.

Марти, завиждам ти за килограмите  Peace.

# 72
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега още не давам попара, но на Танти само с маргарин я правех-масло евентуално за готвене само купуваме. Помня, че сиренето трябваше да е обезсолено-за начало започнах с козе-козето мляко било най-близко до кърмата. Слагах го в студена вода от предната вечер. Чай правех от шипки, обаче той запича. Може и от анасон, копър, за лайката не съм сигурна дали е време, въпреки че на Танти й правех и такъв. Слагах и захар, но мисля, че боровия(не пчелен) мед е по-добро решение.

# 73
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

При нас заваля и се прибрахме  Crossing Arms

Гита, Марти, Curlicue, бързо да оздравяват болните деца Praynig
Венера, голям сладур  Hug
Попарата я правя по същия начин като Гера, но слагам 3 сухара  Peace Обаче Рошла я яде с нежелание -свикна с готовите пюрета и домашното не й се нрави  Thinking А уж гледам да я направя по-вкусна  Crossing Arms
Зъби няма  Whistling На зъбчовците, честито  tooth
Днес мъжът ми заведе Йоан на зъболекар - млечният зъб не беше паднал още, а постоянният напира отзад да излиза  Crazy Че имаше емоция вкъщи ...

# 74
Здравейте и от нас  Hug
Ние досега бяхме навън че времето е прекрасно въпреки малкото облаци.

Гита да се оправя бързо сладураната Ема  Peace

Марти направо си за завиждане. И аз имам да свалям около 5кг. Често казано почти нищо не ям а не свалям, но след като спра да кърмя ще се заема сериозно  Wink

Аз да ви кажа колко съм възмутена: Днес дадох на Али за първи път месно пюре- заешко с картофи и копър на Хип. Не прочетох много съдържанието тъй като нали знам че на Хип са най- хубавите пюрета. В него имаше сол но това го знаех и все пак викам си солта е малко. Отделно прочетох че има и лук. Като го отворих ,реших да го пробвам и често казано изобщо не ми беше безвкусно, което според мен означава че солта не е малко. Отделно от това така миришеше на лук че чак ми стана лошо. Е малчо си хапна половината но повече не мисля да му взимам. В пюретата на други фирми няма сол или огромн иколичества лук  #Cussing out

И имам едно питане. От другия месец мисля да започна да му давам АМ з ада свиква с шише да пие, тъй като след това ще го отбивам. Ако може да ми дадете съвет какво АМ да му взема, тъй като аз съм много незапозната. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт