Отговори
# 30
Ха, добър ден.Simple Smile
Честити месечинки.  bouquet

Гера, и ние, и ние.. Mr. Green
Подут венец даже няма.

# 31
Добро утро   bouquet

И  ние днес сме на консултация  Crazy

Честито на месечинките и на приятелката на Шехерезада- да се радва на здраво и послушно бебче  Grinning

Ехехехе, ние също сме от беззъбите бебоци  Mr. Green

# 32

Подут венец даже няма.

И ние, и ние  Mr. Green

Не помня кой беше писал, за което моля да ме извините Blush за бебешките чашки. Бихте ли ми казали на коя марка са тези дето са със силиконов накрайник и пуска само ако беб засмуче и не позволява да се олее или задави  newsm78

# 33

Подут венец даже няма.

И ние, и ние  Mr. Green

Не помня кой беше писал, за което моля да ме извините Blush за бебешките чашки. Бихте ли ми казали на коя марка са тези дето са със силиконов накрайник и пуска само ако беб засмуче и не позволява да се олее или задави  newsm78
Аз имам накрайник на Авент,точно такъв,какъвто описваш.Още обаче не съм го ползвала.Скоро купих ново авентско шише с биберон+дръжка+накрайника.

# 34

Подут венец даже няма.

И ние, и ние  Mr. Green

На Авент! Пише от 6 ия месец.

# 35
Бейби, нашата чаша е Playtex. Страхотна е.

# 36
И ние си нямаме зъбче !!!!На една приятелка му излезна на момченцето чак на 9 месеца!До тогава ли ще ни мъчи???????? newsm78 newsm78 newsm78
Бейби, нашата чаша е Playtex. Страхотна е.
Peace Peace Peace

# 37
  • София
За чашите и аз се интересувам... гледах на авент

но се чудя.. Някой ползва ли ги!? А днес опитахме с обикновенна чаша и стана номера само 1-2 се задави.. като за втори трети път е Ок!

# 38
Ейййй, страшни сте  Heart Eyes Hug Mr. Green
Мерси за бързите отговори Flutter
И аз се загледах по Плейтекс-а  Peace

# 39
Bate Joro коя точно чашка имате на Playtex  newsm78
Тази ли е http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=3236  newsm78

# 40

Подут венец даже няма.

И ние, и ние  Mr. Green

\

И ние нямаме признаци на зъбче Peace. Дори си мислех, че само ние сме останали, но като гледам много сме в отбора Simple Smile.

За Памперсите с ластик- обясниха ми, че е имало някакъв проблем с тях и са иззели наличното количество,оставили са само 6-та. Това е причината поради, която не могат да бъдат намерени.

Снощи бяхме на РД на чичото на Алекс, който навърши 9 години Simple Smile. Ако искате да видите Алекс с вратовръзка, мога да кача някоя друга снимка Wink.

Хубав ден от нас Hug

# 41

Подут венец даже няма.

И ние, и ние  Mr. Green

\

И ние нямаме признаци на зъбче Peace. Дори си мислех, че само ние сме останали, но като гледам много сме в отбора Simple Smile.

За Памперсите с ластик- обясниха ми, че е имало някакъв проблем с тях и са иззели наличното количество,оставили са само 6-та. Това е причината поради, която не могат да бъдат намерени.

Снощи бяхме на РД на чичото на Алекс, който навърши 9 години Simple Smile. Ако искате да видите Алекс с вратовръзка, мога да кача някоя друга снимка Wink.

Хубав ден от нас Hug

къде ти го казаха това? А ще пуснат ли пак или вече няма да произвеждат малки размери  newsm78

Давай бързо да видим малкия господин изтупан  Mr. Green

# 42
  • Пловдив
Честито на празнуващите днес!!!!!  bouquet
 ние сме в групата на беззъбите бебоци-и признаци няма.....
И аз имам накрайника на Авент-но не го ползваме Мия не пие вода има ли и други който не пият водичка? newsm78

# 43
  • В светлината на слънцето
Честити месечинки!!!
Тиги,  Hug
Гера, и ние сме още без зъби.  Grinning
Ади, при нас записването за кухня е отрано, защото тази от която мисля да вземам е може би най-добрата държавна в квартала и натискането за нея е огромно. Иначе има други, за които няма никакви проблеми. Нашата кухня почива от средата на юни до септември, защото е в ясла и тогава не работи яслата. Така че в този период аз ще вземам от кухнята, на която попаднах наскоро.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 11:44 от lulumba

# 44
  • Пловдив
Здравейте и от нас.
честити месечинки на празнуващите днес.
Ние след малко ще излизаме,да вземем храната от кухнята.Лошото е,че Стилиян пак спи и ще трябва да го будя.Цяла нощ беше голям рев.Аз съм с ужасни кръгове под очите.Поръчах един коректор на Ейвън,да видим,дали ще свърши работа.
Изобщо не мога да си обясня,защо се буди на всеки час и не само реве,ами и крещи направо.Може пак зъбче да расте.Нали си имаме 4-тири и си мислих,че другите ще почакат.
С обривите положението е много лошо.Около очите има ситни пъпчици,които са сухи,като рани.Мажа го с разни мазила и за един ден се подобрява,на другия пак е обринат.
Ние сме с чашка на НУБИ.Хубава е,с дръжки и силиконов накрайник,има и капачка.Малкия си я харесва,но не я ползваме често.

Общи условия

Активация на акаунт