" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 865
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
 Hugеми може да се зесечем някъде  ще вечеряме в Езерото и после в Клеопатра ...а вие?

# 211
stelt77 аз съм за ваксините.Те немогат да предпазят от болестите, само да помогнат да мине много леко болестта.

Точно там е работата, че никак не успявам да се убедя в тази тяхна полза... Ето един цитат на една майка от темата за коклюш....

За съжаление боледуват и ваксинираните деца, моите и двамата го изкараха преди 7-8 години, бяха на 4 и 2 годишни, малкият не беше ваксиниран и го изкара по-леко, но баткото, въпреки ваксината - много тежко с всичките там пристъпи на задушаване и прочие... още имам кошмари от този период, който продължи доста време около 6 месеца кашлица!

Освен това все по-често срещам информация, че една от причините за аутизъм са точно ваксините.... И още много други неща, но няма да затормозявам темата с ваксини.

# 212
така че довечера сме на дискотека да отпразнуваме подобаващооо...

и ние имаме съ6тите планове ...  Joy

Какво празнувате,бе хора? newsm78 (любопитствам)
Аз искам да си отидем на село днес,но май чак утре ще идем.

# 213
Hugеми може да се зесечем някъде  ще вечеряме в Езерото и после в Клеопатра ...а вие?
  о6те не сме ре6или  ooooh!  дове4ера 6те мислим ...  Hug  на момента 6те ре6им    Peace  като излезем  Whistling 

така че довечера сме на дискотека да отпразнуваме подобаващооо...

и ние имаме съ6тите планове ...  Joy

Какво празнувате,бе хора? newsm78 (любопитствам)
Аз искам да си отидем на село днес,но май чак утре ще идем.

ние ни6то няма да празнуваме ...  просто 6те излезем   Hug 

# 214
  • София , Монтана
stelt77 аз съм за ваксините.Те немогат да предпазят от болестите, само да помогнат да мине много леко болестта.

Точно там е работата, че никак не успявам да се убедя в тази тяхна полза... Ето един цитат на една майка от темата за коклюш....

За съжаление боледуват и ваксинираните деца, моите и двамата го изкараха преди 7-8 години, бяха на 4 и 2 годишни, малкият не беше ваксиниран и го изкара по-леко, но баткото, въпреки ваксината - много тежко с всичките там пристъпи на задушаване и прочие... още имам кошмари от този период, който продължи доста време около 6 месеца кашлица!

Освен това все по-често срещам информация, че една от причините за аутизъм са точно ваксините.... И още много други неща, но няма да затормозявам темата с ваксини.
stelt77 ти се стреснала много.Не се притеснявай чак толкова все пак всеки организъм е различен а и нали знаеш че ваксините не се бият просто когато им е кеф на лекарите просто за да ги имате като ваксини.Нашата лекарка не биеше на криси ваксини ако има някой болен в семейството.Според мен много си се притеснила.

# 215
И на мен ми се иска да излезем някъде с моя мъж довечера,но малката никой друг не признава да я гледа освен мен.Направо съм загазила.    ooooh!

# 216
аз затова я оставям от малка да я гледат,че после да не ми прави гадни номерца и да не иска друг да я гледа  Peace поне 2 съботи в месеца не е при мен  Hug

# 217
stelt77 ти се стреснала много.Не се притеснявай чак толкова все пак всеки организъм е различен а и нали знаеш че ваксините не се бият просто когато им е кеф на лекарите просто за да ги имате като ваксини.Нашата лекарка не биеше на криси ваксини ако има някой болен в семейството.Според мен много си се притеснила.

Не съм се стреснала, просто не виждам смисъл да ваксинирам при положение, че няма 100% гаранция, че няма да се разболи.... А че ваксините увреждат е ясно и е доказано, има много майки, които могат да го потвърдят. Може да не са много случаите, но не искам да съм един от тях  Peace

# 218
stelt77,както и преди писах,най-големият страх беше от живата ваксина срещу полиомелит,която вече е убита.Другите,ако дадат реакция,то е зачервяване и повишаване на температурата,но не за дълго.Теб това ли те притеснява или някакви по-късни последици?Вчера почнах да свалям филма,но понеже тръгна бавно го спрях,като имам повече време,ще го гледам и ще разбера повече.
А за самото разболяване,ако се случи,то ще мине по-бързо и леко,без тежките последици,които може да се получат без ваксината.

# 219
Точно за това по нагоре копирах думите на една майка.... Тя казва, че неваксинираното й дете е преболедувало по-леко коклюша... Аз за себе си реших, но все пак ако някоя от вас иска да изгледа филма и да го изкоментира нямам нищо против.  Peace Днес си свалих от нета и една книга за ваксините, но нямах време да я прочета...

# 220
Ще видя филма,предполагам че ще чуя отрицателни мнения за ваксините,но все пак мен ме е страх да не ги сложа,притесняват ме възможните заболявания.Знам,че искаш да предпазиш детенцето ти,разбирам те,но както ти казвам мен ме е страх да поема риска.Мнението на майката го четох,но мисля че всичко си е до организъм,не знаем как ще се понесе от децата ни,затова и ги предпазваме чрез тези ваксини.Ако със сигурност знаем,че ще е по-добре без тях,ясно е,че няма да ги приемем,но твърдението е,че са в полза.

# 221
Мнението на майката го четох,но мисля че всичко си е до организъм,не знаем как ще се понесе от децата ни,затова и ги предпазваме чрез тези ваксини.

Всъщност точно от това ме е страх.  Peace Все още никой не познава организма на детето ми, прекалено е малко за това и едва ли някой със сигурност би могъл да каже как ще му понесат ваксините. Аз самата изкарах преди четири години първи ревматичен пристъп ставно-сърдечна форма и заради него си бия всеки месец антибиотици. Не съм преставала дори и по време на бременността, защото има опасност от втори пристъп, което автоматично означава, че ще ми се увреди сърцето. Първият път лежах в кардиология два месеца и ме блъскаха със всякакви хапчета. За три месеца изпих и 800 аспирина. Почти никакви антибиотици не ми действат вече, резистентна съм. Никой не може да ми каже какви са последиците от дългогодишното антибиотично лечение (както и по време на бременноста), нито личната ми лекарка, нито гинеколожката ми, нито педиатърката са имали случай като моя. Освен това веднага след раждането на сина ми го включиха на антибиотици, защото водите ми бяха спукани три дни преди това.
Мисля, че е твърде рано да се каже има ли някакви последици за крехкия бебешки организъм. Никой и не предложи да му направим изследвания някакви (и аз не знам какви, ако знаех щях да предложа). Не съм боледувала от нищо през последните четири години и не виждам какъв имунитет бих могла да предам в този случай на детето си. Единствено и само антибиотици.... а да знаете колко ги мразя.....

# 222
  • София , Монтана
stelt77 много съжалявам за това което ти се е случило.Дано бебчо да е жив и здрав и да няма последици от антибиотиците.Наистина всеки си преценява за ваксините.Аз немога да дам съвет по темата.За ваксините почти нищо незнам.
Аз отправям покана към всички за утре.В 10.30 да се срешнеме в слънчевата.Аз имам уговорка със Светла.Ние ще сме там.Ако не е хубаво времето незная къде ще сме.Телефона ми е 0897541719 ако някой реши да дойда а не ни намери.
mih06 ако не започнеш да оставяш малката на бабите и никога няма да те остави да излизаш сама.

# 223
Ще ми се да дойда, но сме още много малки, а утре го дават по-студено от днес. Знаете ли горе-долу до колко ще сте там, ако времето е хубаво  newsm78

Само да подсетя, че нощес сменяваме времето с един час напред  Peace

# 224
Едната баба не е в България,а при другата(майка ми)като отидем,тя от вратата се хваща за мен и не иска да ме пусне.       Sad

Общи условия

Активация на акаунт