" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 867
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
 smile3501 я даи да видим за Славотин ли става въпрос???? Joy и да питам пък твоя съпруг как се казва,даааааа защото и тои ми е много познат,ама много Mr. Green

# 31
stelt направих го - преснимах ги с цифровия мерси за съвета нямаше да се сетя сега ще ги кача на компютъра да видя какво е станало и после и навас ще ги покажа newsm44 newsm68

# 32
smile3501 я даи да видим за Славотин ли става въпрос???? Joy и да питам пък твоя съпруг как се казва,даааааа защото и тои ми е много познат,ама много Mr. Green

Ей, какво го спрягате туй Славотин.... я бързо си качвайте снимките тука  Whistling

# 33
 smile3533 няма нямааааааа,снимки по-късно до няколко дни,търпение,да ви е по-сладко после да гледате  smile3521 а Славотин как да не го спрягаме,то е лицето на Монтанска община  newsm62

# 34
Да ,Вале за Славотин става на въпрос.Моят мъж е от там,тоест свекъра е от там,а мъжа ми се казва Николай.Ставам,че отиваме с Поли на пазар в Кауфланд  Wink

# 35
# 36
Кики супер,знаех си,но се ми се въртеше Тошко в главата  newsm78 нищо  ще се разберем като се приберете Joy цункаи Поли много от мен  love001 и кажи ходите ли си натам,ние сега в неделя отиваме там,щеше ми се и в Монтана,но ще видим,за сега право на село че нямаме търпение и аз и Роби а после ще видим newsm44

# 37
Вале,Тошко ми е девер,тоест брат на Ники.Някой казват,че си приличат,а ма не е вярно.А ние не си ходим много на село,повече сме си тук в Монтана.А и да си ходим се прибираме още същият ден.Роби е много сладък Hug.Качи,снимки и от твоята сватба де.Ще се радвам да се видим когато имаш време в Монтана.

# 38
  • София , Монтана
Здравейте и от мен.Кичо аз имам снимки от сватбта ти.walantana да сменя ли снимката в албумчето.Кажи коя да сложа.И да знаеш чакам с нетърпение снимки от сватбата.stelt77 утре ще видиш снимките на Биси.
Аз да ви кажа днес валя цял ден сняг.Глетката беше много хубава.

# 39
тук съм  Joy petia в какъв смисъл да смениш снимката,аз нямам спомен да съм давала и като съм разглеждала знам че ни няма никъде по албумите Thinking ако става даваи направо с първата по-горе на която съм сложила линк,ако не става ще пратя друга Hug поне да ни има и нас Mr. Green иначе скоро ще пусна малко снимки,просто днес не ми се занимаваше,трябва да ги кача,да избера и много дълго ми се стори тея дни ще гледам да пусна Mr. Green
кики видяли знаех си аз,ето значи не съм се излъгала,ами да не си приличат но аз ги бъркам малко Mr. Green
Абе Петенце,как ти хареса тая гледка с тоя сняг Mr. Green сутринта като станах щях да полудея само при мисълта че цял ден ще сме затворени вкъщи Twisted Evil ,така си мислех че вече зимата е свършила и ще се радваме на слънце и днес направо се изненадах,а пък и като знам колко дръвчета са цъфнали Sad  и сега горките маи няма да ги бъде Sad дано утре да напече и да изчезне наи-накрая тая зима,не я обичам определено,депресираме Confused друго си е слънчо и зеленинка наоколо Mr. Green

# 40
Ами забравих и да питам нещо  ooooh! четох в старата тема,но не разбрах,какво става с maatete съвсем случаино прочетох че ще летят за някъде но нищо не разбрах и никои нищо не ми каза   Crossing Arms ще ме осведомите ли,гледам че и не пише... Confused

# 41
  • София , Монтана
maatete замина при майка си в Кипър.Сега чакаме да  си вкарат Интернет и тогава тя  ще се включва по често.
А за снимките съм се объркала.Вече има толкова дечица в албума че понякога се чудя кое дете на коя майка е.За това им добавих към имената и на коя мама са.Ако нямаш нищо против ще кача и твоята снимка в другия албум.
А относно снега аз бях на работа нямах много клиенти и ми беше хубаво да го гледам.А за дръвчетата и аз съжалявам,дано изгрее слънце утре и да ги изсуши та да се спасят.

# 42
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229306&photo=1 Ето ме и мен а там синята рокля съм с Криси и съм в деветия месец-2 седмици преди да родя Мари бяхме кумове на една семейство в еден и същи ден с вашата свадба Кичо(затова съм запомнила )А и Петя ме подсети доста де....

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 22:07 от bisssy

# 43
Петя благодаря ти за инфото,което е много, много хубаво и страшно се радвам за тях Hug супер хубава новина Laughing дано да се чувстват добре там Grinning
bisssy,много си сладка  newsm03

# 44
Ей, ква е тая навалица тука  Joy

stelt77, pеtia, bisssy, walantana, stanislav4eto, nani m, ki4o22 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

сега ще се разпръснем по другите теми  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт