" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 899
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • София , Монтана
Наистина беше много хубава.А междодругото нейната и моята рокля са един модел,но с малки разлики а това са Биси и Криси: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229306&photo=6
Наистина до сега толкова хора на куп не са били в темата.По едно и също време.

# 46
walantana ти ли си от Славотин или мъжа ти????

# 47
Ей,мацки много се радвам,че темичката ни се съживи.Дано и за напред да е така Peace Hug
петя,утре ще ти пратя снимка,ако може да смениш моята в нашият албум.А за снимките от нашата сватба,ти ми ги прати.Между другото,цветето което ти ми подари е станало страшно красиво и неспира да цъфти Hug
bisssy,абе то въобще не ти личи да имаш пупа,на снимката,каму ли да ми приличаш на жена която ще ражда след 2 седмици Laughing

# 48
Добро утро Joy аз избягах снощи че малкия умря от глад докато вися тук Mr. Green
stelt77 ами аз съм от Монтана Mr. Green но Славотин е моят раи за сега  sun , имаме си там  1swing  piasyk football  animal037 newsm57 Animal Pig Animal Cow kyllmg Animal Chicken а аз  kaffeetrmker_2 lalalala  моят мъж е от Благоевград Laughing и такааааааа Joy
Аз маи няма да мога да ви кача снимчици скоро,маи така се оказа,за съжаление,поне ще ви покажа други,тези от сватбата са заминали в един кашон на Монтана,дискове,албуми всичко и поне за сега няма как,пък тук на компа не сме си записвали Sad но нищо по-натам като ги взема ще ви се покажа днес ще опитам да сложа поне малко интересни за нас Hug аиде до после че имаме занимания с малкия сега wash hang clean а после  dancing smile3523 smile3505

# 49
walantana ние сме срещу пазара, входа над Лавацата. Ние излизаме на разходка на стадиона, по някога в парка, иначе пеша сме на една площадка зад блока. Но ако ходиш за кухня може ди се засечем. 25 блок зад училището ли е? Не ги знам по номера!
Снимки от нашата сватба ще ви покажа другата седмица, че апарата е у мъжа ми, а той е в Италия newsm52

# 50

newsm78 Имате си зоопарк ли  Joy
Охооооо Десинчо, похва ли се де, какво прави половинката (четвъртинката  Joy) в Италия???

# 51
Stelt77,то на село е така има животни всякакъв вид Laughing,а и най-важното има място за игра на децата.А не като тук в града ,да се чудиш къде да заведеш детето ти да си играе и как да го предпазиш от колите и т .н.
Мацки,кажето вече планувате ли къде щ ходите на почивка през лятото  sun  grinning039

# 52
  Rolling Eyes ами ние мислим на море пак да е на Кранево   grinning039  2 години ходим там и много ни харесва  чистия плаж   Hug 

# 53
Здравейте,момичета!
Като булки сте много красиви,всички!  bouquet
Аз няма да ви покажа сватбени снимки,защото не съм била булка(все още). Wink
Биси,когато ми се налага да преснимам снимки от хартия,го правя на дневна светлина,за да не личи светкавицата(да си знаеш,ако ти се наложи пак).
stelt77,и ние ходихме на крепостта,в неделя и "се изядох" от яд,че бях забравила фотоапарата.
Ето моята рождена дата:12.02.1977г.

# 54
гледаите desin4o с близнаците  в 4асът на мама по бтв  Hug

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 16:07 от stanislav4eto

# 55
ki4o четеш ми мислите или какво Joyот вчера сериозно мисля къде на моренце през лятото и даже мислим от сега да си направим резервациики.Миналата година си обащахме да ходим в Турция -даже ме побърква идеята Laughing но единствената пречка са ми децата -май се оказа че ще( се опитам да )почивам с тях...и недай си боже се разболеят ooooh! Rolling Eyesче не е най-подходящото място ...а?Затова ще е на нашето Черноморие  newsm78чудя се някъде където сме били ли...или на ново място- Hug Rolling Eyesмай ми се ходи на Свети Влас

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 16:31 от bisssy

# 56
bisssy,мислим еднакво с теб  май LaughingИскам и аз на море,но ще е на нашето черноморие.От две години не съм ходила,и тази няма да пропусна  grinning039И на мен ми се иска да направим резервацийте още сега,ама моят мъж ще каже,че е рано Rolling EyesДавайте предложения къде е хубаво и подходящо за дребчовци като Поли. newsm78Ей,мацки какво ще кажете хайде всички от нашият форум задружно на море,заедно със всички дечица.Определено ще е весело,шегичка е това от моя милост Grinning

# 57
stelt77 Сосо е Италия на обмяна на опит и лека разходка. После ще пусна някоя и друга снимка.
stanislav4eto много си наблюдателна, след предаването само ми звънят познати, за няколко минути станахме ТВ звезди tv
bisssy ходихме на Св Влас преди няколко години и изобщо не ми хареса.

# 58
  desin4o  по коя тема коментирахте,че аз не гледах от начало  Rolling Eyes  а и после докато се сетя от каде сте ми познати с малчовците ....   ooooh!  та неможах да чуя какво точно коментирахте в предаването (само чух ,че ставаше въпрос за психолозите в родилниото ...  Whistling  ) 

# 59
  desin4o  по коя тема коментирахте,че аз не гледах от начало  Rolling Eyes  а и после докато се сетя от каде сте ми познати с малчовците ....   ooooh!  та неможах да чуя какво точно коментирахте в предаването (само чух ,че ставаше въпрос за психолозите в родилниото ...  Whistling  ) 
Ммм да, по тази тема, но някак си останахме като част от декора в последствие Wink Аз предложих темата и след записа бях леко разочарована, защото ни оставиха в детския кът. Освен това при нас нищо не се чуваше от коментара на останалите участници, но...това е! Все пак голямо разнообразие на фона на еднотипното ми ежедневие. Изненадана съм обаче, че толкова хори ми се обадиха (както и на майка ми, която по разбираеми причини в момента е при нас).

Общи условия

Активация на акаунт