" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 905
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Здравеите пак  Hug
stelt77  Joy наистина е като зоопарк
desin4o ами да на една ръка разстояние си ми Hug но ние не ходим отдавна на кухня Hug още като направи 2г.и реших че ще си му приготвям аз храната,първо че на мен не всеки път ми харесваше както и на него естествено и второ почти не ни стигаше и пак трябваше да му приготвям,та реших направо да си му готвя,готвя и замръзявам и така всяка седмица и до сега сме така Hug сега в събота или неделя отиваме на село но като се върнем определено ще се видим поне с теб,то е грехота да живеем кажи-речи през улица и да не се видим Joy,жалко че те изпуснах по ТВ-то,аз много рядко го гледам предаването все забравям за него Confused
За морето пък аз не знам дали ще ходим таз година Thinking ще ми се но незнам ако сме тук задължително Hug иначе ние пък все на Китен си ходим,така де там си спим но рядко сме на китенския плаж все сновем напред-назад travel
Сега поне се сетих-четох в старата тема че обсъждахте кръщенетата,та за които се интересува все пак ние го направихме нашето в Клисурския манастир,перфектно мина,много съм доволна,малкия въобще не плака чак като излязохме но то защото искаше да търчи пък всички го дърпаха да се снимат Joy относно кръстника ами нашият кум му стана кръстник Peace в различните краища и различни традиции,кои каквото си избере,не е задължително да е някои от кумувете може и приятел,роднина и т.н.само да е кръстен Hug ,ами това е после отидохме с предварителна резервация де в Воденицата в Берковица,хапнахме,пиинахме и аиде кои от къде е moresmile
ето сега и обещаните снимки за които иска да гледа,има и от кръщенето,има и от село и за petia специално 3 зимни снимчици,сътворени от мен и зимата newsm53
ами това за сега,аиде бягам и до по-късно  love001

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=85524

ааааа стана  baby_neutral

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 20:09 от walantana

# 61
bisssy ходихме на Св Влас преди няколко години и изобщо не ми хареса.

На медения ли, когато....
Ние няма да ходим на море, бебо е много малък, за догодина ще видим... но сигурно ще вземем и бабата (майка ми) за да мръднем някъде и самички  Mr. Green
За темата да не ти пука, дадоха ви все пак, то и те не разискваха нещо по-различно, гадното е че на момента не сте чували какво говорят другите за да допълните или да питате нещо...

# 62
  • София , Монтана
Камелия-МС ще те добавя но ти видя ли че с теб сме родени на една дата.
desin4o ти вече си нашата ТВ звезда.Знае ли някой къде в Интернет може да гледаме предаването.В Нетерра го няма,спрели са БТВ.
bisssy,мислим еднакво с теб  май LaughingИскам и аз на море,но ще е на нашето черноморие.От две години не съм ходила,и тази няма да пропусна  grinning039И на мен ми се иска да направим резервациите още сега,ама моят мъж ще каже,че е рано Rolling EyesДавайте предложения къде е хубаво и подходящо за дребчовци като Поли. newsm78 Ей,мацки какво ще кажете хайде всички от нашият форум задружно на море,заедно със всички дечица.Определено ще е весело,шегичка е това от моя милост Grinning
ki4o22 ние с Биси за сега се уговаряме да сме заедно.С теб не сме говорили по въпроса,ама ако и вие сте с нас и например още някоя мами и се събрахме половината.
stanislav4eto аз миналата година ходих на Кранево на семинар и въобще това село не ми хареса.Иначе наистина ми хареса че по плажа можеш да идеш пеша до "Албена" да пийнеш едно кафе за 2-3 лв и да идеш обратно.А плажа наистина е хубав.
След малко ще търся инфо къде е хубаво да се иде на море с 3 деца.
walantana направи си албума публичен.Иначе ни дай име и парола.

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 20:17 от pеtia

# 63
иииииииииии  публичен е Sad незнам защо одеве ми отвори и реших че всичко е ок,но и сега ми го отваря също Hug

# 64
  • София , Монтана
На мен не ми позволява.Пробвай да излезеш от регистрацията си в снимка.бг и тогава опитай да влезеш в албума си.

# 65
pеtia  на нас ни харесва за6тото е много спокоино ,плажа е чист и цените са достъпни  Hug 

# 66
petia eто тук http://www.btv.bg/ може да гледаш Часът на мама, но малко насецква.....

# 67

Стана, ама после пак си легна  Joy дай си ника, ние по него ще ти намерим публичните албуми  Peace

ха-ха намерих те... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85524  малко си падам хакерче   Whistling

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:15 от stelt77

# 68
Ето адреса на предаването http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=730, за които се интересува.
walantana току-що разгледахме снимките ти с мама и се оказа, че се познавате. Мама се казва Спаска, баща ми Тошко Николов, шефа на ТПК-то, така вероятно ще се сетиш и ти. Иначе и аз съм ходила у вас на Славотин, но тогава беше само майка ти там. Както се казва светът е малък. По принцип и ние сме решили да си кръщаваме на Клисурския, живот и здраве, ранното лято.
stelt77 да след сватбата бяхме на Влас и определено няма да повторя пак. Тази година сме решили да ходиме на море, естествено без децата, за да мога да си почина малко.

# 69
 Joyха-ха-ха-това Славотин стана хит и понеже сме на тази тема да кажа че ходихме и ние на гости снощи в едно семейство от там мъжа се казва Влади и има брат Георги със жена му сме близки приятели Joy ще ходим на събора и ще се видим там  Joyмайките от форума май в Славотин е по вероятно отколкото -на моретоДано baby_neutral несъм обидила някой-майтап да става

# 70
Здравеите сладурки  newsm53
stelt77 вярно че си голям хакер  smile3521 разконспирира ме  smile3511 newsm62
desin4o ами да и се чудя как не се сетих до сега с тия близнаци сладки   smile3521 ами аз ги виждах на снимка но бяха по-малки там и може би затова не ги разпознах,маичето и татенцето ти идваха лятото на гости и ние бяхме там тогава и тя ми показва малките,тогава говорихме че живеем съвсем близо newsm53 дори преди това моята мама ме караше да ти се обадя,но аз съм малко кофти в това отношение,когато не познавам даден човек  newsm12 е сега вече се запознахме де макар да е виртуално,ще се радвам много да се видим определено newsm03 а ти кога си ходила у нас на Славотин,че аз не знам newsm09 сигурно отдавна е било???? наистина колко малък е светът  smile3521 но пък е много хубаво да попаднеш в такава ситуация newsm44 аиде ставам сега че имам гости от Монтана newsm47 и трябва да ги нахраня все пак newsm64 по-късно пак ще съм тук newsm81

# 71
е не можах да се сдържа както от смях така и да отговоря  smile3532 много яко беше това за събора и морето newsm68 ако останалите няма кои да ги покани за събора аз ще ги поканя  #Onfire а за двамата братя не мога да се сетя,трябва ми повече инфо  smile3547

# 72
Майка им на пердния мандат беше кметица...

# 73
Като ще ходите на събор на Славотин айде минете и през нас  Mr. Green на пътя сме  Mr. Green Жалко само, че има цели 7 месеца до тогава....
walantana в коя част на селото ви е зоопарка  Mr. Green

Нещо не мога да се сетя кой беше кмет на Славотин и сега и миналия път  newsm78 Ще питам баща ми

# 74
Кичо а ти сети ли се коя съм

Общи условия

Активация на акаунт