" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 916
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Ками,ами аз докато работех в заведението всяка година ходех с колежки и приятелки на моренце  grinning039,но тук от 2 години не съм ходила.Миналата пропуснах ,защото Поли беше много малка и ме беше страх да я заведем,а по-миналата ,защото бях бременна  preggo,не,че това е основателна причина.Ходила съм на Обзор,Поморие и Варна,като,че ли на Обзор беше най-добре,макар,че хванахме скапано време.Тази година много ми се иска до отидем.
Вале,направо и се чудя откъде толкоз енергия в туй мое дете.

# 91
Камелия-МС кои са твоите приятелки Hug даи имена

Едната се казва Димитрина-на 22 г.,а другата Димитрана-39г.

# 92
  • София , Монтана
Честит рожден ден на ralitsa_t ,и честит юбилей
Бъди жива и здрава,много щастлива,горда майка на прекрасното си детенце ,и любяща съпруга на красивия си мъж!

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 00:55 от pеtia

# 93
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ на всички HugПролет моя, моя бяла пролет,
още неживяна, непразнувана,
само в зрачни сънища сънувана,
как минуваш ниско над тополите,
но не спираш тука своя полет.Честит Рожден Ден ralitsa_t бъди жива здрава и щастлива smile3525

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 11:56 от bisssy

# 94
Честит рожден ден,Ралица!Желая ти здраве,късмет и много усмивки!

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ralitsa_t
  smile3525 newsm38 baloni Желая ти всичкото щастие на света!!!

# 96
Честит  рожден ден ralitsa_t  бъди много щастлива     bouquet  Честита пролет на всички!   Hug Нека сме по-красиви и млади като пролетта   bouquet

# 97
Здравейте на всички искам да попитам за инхалатор Medel,знае ли някои каква му е цената и някакъв сайт да си го поръчам!Благодаря ви предварително.Много ми е спешно!!!

# 98
Здравеите, Hug ralitsa_t - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    newsm59  и от мен,да си здрава и много,много щастлива,а дните ти да са изпълнени с много положителни и емоционални моменти  newsm51 newsm67  Gift
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ момичета на всички ви,радост и слънчеви дни  Nature Sunny family jump

mama dany   аз лично не знам за него Sad

# 99
Здравейте и от мен.
Честита пролет!  smile3525 newsm51
Честит рожден ден на  ralitsa_t!  smile3525 newsm59 bdbaloni hbday ::balon:Пожелавам ти здраве,щастие,късмет в живота,успехи във всяко начинание и много любов!Весело изкарване на празника!   bigdance2
mama dany,не мога да ти помогна,ама ако не се лъжа Светла имаха инхалатор newsm78,но като марка незнам какъв е,пиши и едно лс и я питай,че не съм много сигурна.

# 100
Честита пролет!

Честит рожден ден на ralitsa_t ! Щастие и здраве!

bisssy аз живея във В вход, по-точно живеех, защото от години не съм в Монтана, но си ходиме от време на време. Мисля, че се сетих кой е мъжа ти. Е, живот и здраве като се прибереме ще се видиме!

# 101
Здравейте на всички искам да попитам за инхалатор Medel,знае ли някои каква му е цената и някакъв сайт да си го поръчам!Благодаря ви предварително.Много ми е спешно!!!
Разрових се в Google за този инхалатор Medel и намерих тема в bg-mama, в която коментират инхалаторите..... и там maatete казва това
Цитат
Вземете хубав инхалатор на Пари бой, задължително вземете и маска(ако няма в комплекта). Гаранцията на Пари бой е 3 години. Вярно по-скъпи са но си заслужава. Не рискувайте с евтин инхалатор Омрон или Медел или какъвто и да е друг.
Позволявам си да я цитирам, защото в момента знам, че няма нет и няма да може да помогне със съвет....

# 102
  • у дома
При Милица проблема е сериозен -те правят всеки ден инхалации ,защото се налага...
Ние имаме от година и половина Медел и съм доволна,да не коментирам,че в детсо отделения в нашата болница инхалациите си правят с инхалатори медел,така че ако няма полза от тях едва ли биха ги използвали....

# 103
  • у дома
Рали,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Ето това е поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=IKffDTu6THA&feature=related
Стана ми интересно,защото познавам детенце,което също се казва Ралица,но днес става на половината на твоите години-на 15...

# 104
Момичета отиваме на село Hug няма да пиша известно време,ако някои минава на там обясних къде живея,ще се радвам да посрещна гости Joy целувки и весели дни от мен за сега Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт