" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 871
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Лично аз не смея да ти препоръчам-до сега няма лекар за който да съм чувала само добро или само лошо,едни хвалят,други набеждават даден лекар.За това не смея,но някоя друга мама ако е по-сигурна от мен,нека каже.
Докато пишех/доста се проточи моето писане/ видях,че Стелт ти е писала,аз щях вторият път да раждам при д-р Кастрева,но понеже родих преждевременно,не родих при нея.

# 256

А знаете ли кокло струва един преглед (частен кабинет).Приблизително,поне някакви граници да знам.

# 257

А знаете ли колко струва един преглед (частен кабинет).Приблизително,поне някакви граници да знам.
Аз бях при Николов и съм много доволна от него  Peace плащах на преглед по 10 лева , а раждането ми струваше 100 лева , но и за него ще чуеш различни мнения  Peace Съвет от мен  Naughty само при Цеков не ходи  Naughty Успех   bouquet

# 258
Ако за ехо става въпрос може би около 20 лв. Различно...

# 259
Аз и двата пъти съм раждала при Цеков и не съм имала проблеми.Всеки има различно мнение за него,но аз съм доволна.   Grinning

# 260
  • у дома
Е,аз пък от Цеков съм супер доволна-благодарение на него имам две дечица,а преди тях имам спонтанен аборт в края на шестия месец(беше си направо раждане) и не искам да коментирам отношението на Николов,че за малко и да ме няма сега в темата...

# 261
  • у дома
А,и забравих да пиша,че за последните осем години съм била на прегледи при Кастрева,Николов,Бръстинков,Михайлов(той май почина),Цеков-какво да ви кажа от Цеков съм най-доволна и като отношение и като гинекологичен приглед и като специалист,аз съм била с проблемни бременности... но всеки си има лично мнение.

# 262
Aз първият път родих при д-р Цеков,раждането мина добре/аз съм на мнение,че когато жената няма проблем и родилният процес върви нормално,при който и да раждаш е все едно/.Платих си за раждането,както писах,мина добре,но не одобрих това,че след раждането дори не ме прегледа.
Вторият път родих месец и половина по-рано,нямах болки и не очакваха,че ще родя/само акушерката беше при мен/,но все пак аз родих,д-р Цеков и д-р Илиев влизаха в стаята,докато бях на система,но никой нищичко не ме попита,не ме погледнаха дори.Аз смятам,че това не е отношение/но нали не съм дала пари/.Щях да викам д-р Кастрева,но не очаквах,че ще родя този ден,акушерката беше при мен и мислеше,че на следващия ден ще родя,понеже нямах болки,но почти на края на системата усетих болка,оказа се,че съм с пълно разкритие и родих.Акушерката потърси по телефона споменатите лекари,нямаше ги,но аз си родих,дойде д-р Илиев,който ме заши и така.Но както казах,като нямах проблем си родих сама,акушерката не ме натискаше дори/първият път 2 месеца ме боляха ребрата от натискане/.Не съм бъркана,не съм натискана,а първият път доста.
Някои не са доволни от това,че Цеков не пуска изследвания/само веднъж/,а за Николов съм чувала,че е много мълчалив и не обяснява много-много.
Прегледите са 15 лв.,но не знам дали е така при всички.

# 263
Да, Михайлов почина. Погребението му беше на 24 март, помня защото на 25 март почина свекър ми.  Rolling Eyes
А nani m тези цени, които си писала от сега ли са или когато си раждала, защото 100 лв за ангажирано раждане мисля, че никъде няма.  newsm78
Николов наистина е мълчалив, а аз обичам да разпитвам много.  Joy И Кастрева ме търпи, че ми и обяснява с подробности. Даже и на Пламен обяснява и аз винаги ходя при нея с поставена вече диагноза.  hahaha

# 264
Здравейте, и от мен.Виждам,че коментирате лекарите.Ами какво да кажа,то за всеки има и положителни и отрицателни мнения.Аз ходех на консултаций и родих при  д-р  Цеков.Супер доволна съм,обяснява човека каквото те интересува,отношението е на ниво.Дори по-късно го срещах с малката,и той се спря да говори с мен и  да се радва на Поли,аз си мислех,че вече ме е забравил,защото има много пациенти. Grinning.Платих си за ангажираното раждане,но не съжалявам за дадените пари.Прегледа беше 15лв преди 2 години,сега мисля,че е около 18лв. newsm78.Да кажа,че съм супер недоволна и ядосана на неонтологията Twisted Evil,страшно некомпетентни,неможеш да ги откриеш през ноща,не подържат никаква връзка с родилното отделение,и после пациентите са им виновни.А пък не стига,че след като родих Поли ми я донесоха веднага, и я вземаха само да я изкъпят,а пък на изписването едната сестра се изказа,"Че ми била гледала детето" #Cussing out-направо бях много разтроена и ядосана от отношението на това отделение към пациентките.

# 265
Понеже виждам, че започнахме темата за докторите, и в частност гинеколозите, мога да ви кажа, че от д-р Николов съм доволна. Преди да забременея имах проблеми с нередовен цикъл (не че сега нямам  Shocked), решихме, че вече е време за деца и почнах да ходя на прегледи. Заредиха се хормонални изследвания, съмнения за аденом на хипофизата, снимки, противозачатъчни, витамини. Бях се прибрала на Монтана за няколко дни и реших с да отида за още едно мнение с всичките си изследвания при Николов. Обърна ми внимание, обясни ми положението, точно и ясно, изписа ми лекарства и забременях на следващия месец. Така, че може би проблема ми не е бил сериозен или просто другите лекари не са подходили сериозно към него, но факта си е факт. Имам двете най-прекрасни "причини" на света да го уважавам - Криси и Сиянка.

# 266
За Николов са така цените ,но при мен беше второ раждане и точно 20 мин го задържах при мен и за това ,а за първо нормално раждане е 150  Peace Аз съм доволна от него и за някои ако е мълчалив за мен не е .Говоря с него на всякакви теми  .Когато отида с децата те влизат при него той им показва всичко ,което искат  Peace ,но пак казвам -това е до лично мнение.За Цеков ми е лошо мнението ,защото когато раждах първия път той не ми обърна внимание  Twisted Evil каза ,че трябва да изчакам смяната ,че той си тръгвал  #Crazy

# 267
Леле, Десита, ами аз да не ходя тогава при него. Току виж съм хванала на другия месец.  Mr. Green Майтапя се.  Hug
ki4o22  тайничко споделям, че по не знам какви причини неонтолозите и акушерите меко казано не се обичат много. Не знам защо е така, но по мнението на различни майки май не е само в нашата болница това. Не знам какво делят.  Rolling Eyes

# 268
Стеле, няма лъжа, няма измама! И свидетели има, така че... Joy Joy Joy

# 269
stelt77,и аз знам,че не се обичат много ,ама не е нужно да си го изкарват на пациентите и децата им.Да ти кажа,че д-р Кастрева и д-р Цеков ни изписват,а те в неонтологията въобще и незнаят за какво става на въпрос ,не бяха приготвили и Поли,нито ваксина и бяха сложили ,нито документите бяха написали Twisted Evil.Не могат да разделят почерпката,мила,това им е проблема #Cussing out
Момичета,давайте,предложения за заглавие на новата темичка,защото тази вече е на привършване.

Общи условия

Активация на акаунт