ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 690
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Честита пролет и празник на Търновци!
Паспортна служба е в същата сграда, долу, вдясно до 3 РУ.
Честити месечинки на Теди и бебока на desinko!

# 211
  • Варна
аз за февруари имам отчетен, пак 220лв  #Crazy ooooh!
Франи давай оторизация бърже! virginity83
и за другите се отнася! Crossing Arms

# 212
  • Варна
Mery_red изтрий си пощенската кутия,че не мога да ти пиша

# 213
чудя се с какво да се захвана ,за да не ми е тъжно....
ама ня- newsm78 #Crazy
та ето ви един казус- имате ли този месец отчетена ел.енергия,защото ние нямаме- в смисъл за м.02.2008.Четох досега общите условия с Е- Он и май сме минали на 3 месе4но отчитане и после изравняване....последно платих 230 лв на 28.02 и като гледам фактурата - периода е 7.12.07-7.01.08- направо ми иде да стрелям ве4е- потребителя пак е ....такован!
  #2gunfire #Cussing out

няма оправия,то4но така е,сега март месец ще платишостатъка от януари и и на4алото на февруари Outta Joint

Верджи 4ак сега влязох ,ей сега ще те намеря,аз съм pisito9969

Някой имали го този телефон http://www.gsm.bg/catalogue/phoneintro/?PhoneID=1839

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 19:09 от ФранЧеска

# 214
чудя се с какво да се захвана ,за да не ми е тъжно....
ама ня- newsm78 #Crazy
та ето ви един казус- имате ли този месец отчетена ел.енергия,защото ние нямаме- в смисъл за м.02.2008.Четох досега общите условия с Е- Он и май сме минали на 3 месе4но отчитане и после изравняване....последно платих 230 лв на 28.02 и като гледам фактурата - периода е 7.12.07-7.01.08- направо ми иде да стрелям ве4е- потребителя пак е ....такован!
  #2gunfire #Cussing out

няма оправия,то4но така е,сега март месец ще платишостатъка от януари и и на4алото на февруари Outta Joint

Верджи 4ак сега влязох ,ей сега ще те намеря,аз съм pisito9969

пък аз не съм в час със сметките за тока Mr. Green Мъжо е на разплащателен влог и не съм се информирала колко имаме за последните месеци.. Embarassed...но като се има предвид ,че не обичам изобщо да ми е студено и се разкарвам цяла зима по къс ръкав.. Rolling Eyes..сигруно ще е готина и нашата сметка

Стига с сези уговорки за СКАЙП сега аз като не съм си изтеглила ААААААААААА  hahahaсега на сухо ли да стоя Blush

# 215

Стига с сези уговорки за СКАЙП сега аз като не съм си изтеглила ААААААААААА  hahahaсега на сухо ли да стоя Blush[/color]

Нямаш скайп? Незнаеш какво изпускаш Joy

# 216

Стига с сези уговорки за СКАЙП сега аз като не съм си изтеглила ААААААААААА  hahahaсега на сухо ли да стоя Blush[/color]

Нямаш скайп? Незнаеш какво изпускаш Joy

Ами кажи КАКВОООООООООО изпускам.... hahahaоткрехни тайната вратичка и доложи какво става в скайпните потайности Joy Joy...Ша взема и аз да си дръпна Rolling Eyes ами да .иначе не съм в крак с модата с това кю Mr. Green

# 217
  • Варна
Какво стана? Какво изтървах?  Mr. Green

# 218
Честита  месечинка на бебчето на Desiniko! Tada
Момичета, недейте така де, не си спомням паролата на скайпа, ама лошото е, че не помня нито тайния въпрос нито тайния отговор. И нали сега не сме си в нас, а в нашите, няма как да вляза там. Данинка, ако искаш дай номера си на icq- тая парола я помня! Laughing Моят е 207667048- Mashy
Който иска да пише Hug

# 219
Да попитам майките с опит  Flutter ...кога дадохте за първи път суров банан. Аз дадох днес намачкан с мляко.........и сега чета, че бил алерген  Shocked аман вече....то няма нещо дето да не е..... #2gunfire

# 220
и аз съм на повече на кю-то 42555479 е моето и съм с моя ник
изтрих си писмата от кутията,който иска да ми пишеееее!!! Hug Heart Eyes

Някоя мама да е водила детенце в Арт центъра във ФК? препоръчаха ми го,защото Елито все иска да рисува,та поне да се нау4и по- хубаво....през седмицата ще отидем за един път пробно и ако й хареса - пак! Peace
ще се връщам на работа скор0!!!!! Мъжът ме пускаааа - естествено на 4 часа,4е с кака бъдеща първокласни4ка- познайте....Да са живи и здрави и родителите ми,4е основно те помагат за децата - за гледане и вземане от градина!!!  bouquet
Вие мацки как я мислите с работата??? за Данинка знам,4е по4ти веднага е по4нала ...така 4е...
Whistling Peace Rolling Eyes

и аз след 6 месеца съм давала банан4е,но едно пар4енце,за да разбера дали наистина е алерги4на ,после 2-3 хапки и така...до половин- интересното е,4е никога не изяжда цял...много й идва...само 2-3 хапки с бисквита или детските бишкоти и мляко и готова закуска

# 221
Да попитам майките с опит  Flutter ...кога дадохте за първи път суров банан. Аз дадох днес намачкан с мляко.........и сега чета, че бил алерген  Shocked аман вече....то няма нещо дето да не е..... #2gunfire

Не , че имам голям опит но знам, че банана съдържа хистамин, който би могъл да отключи алергия към нещо друго а не към самия банан. Аз на Славена не съм й дала още суров плод , даже и банан. Една мама обаче си храни септемврийчето предимно с банан и нямат проблеми  Peace

Аз мислех да изкарам в майченски до годинката ама май няма да стане  Sad Ще я мятам май скоро работата  Cry   Mr. Green

Да питам и аз нещо майките , които са спрели да кърмят. Изцеждахте, ли се по малко. Аз почти нямам кърма но ми се напрягат мъничко каналите. Какво да правя да изцеждам или да не пипам  newsm78 Аз сега цедя по малко.

# 222
Петц на 2,3 дни цедя по 20мл не пове4е Naughty като неще да су4е Outta Joint

# 223
не съм цедила Peace но тя се отби плавно и сама на 1.3

# 224
днес Калоян стана на 1 годинка, и ние пораснахме Simple Smile
Когато бях бременна и чаках всеки ден важното събитие, по често бях в форума и отговарях
сега само ви чета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт