ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 692
  • 290
  •   1
Отговори
# 195

да се стопли и който иска да идва  Hug има две полянки с райграс само за търкаляне  Joy

Петс,къде ти е вилата?

# 196
Цитат на: daninka link=topic=276573.msg6917959#msg6917959 date=1206176325
[color=blue
Петс,къде ти е вилата?[/color]

ха ха зад Терапията  Joy  Не се шегувам  Naughty

# 197
Добро утро,4естита ви първа пролет  bouquet

много мие  гадно за това семейство Cry

# 198
ха ха зад Терапията  Joy  Не се шегувам  Naughty

Хихи почти комшиика са на сестра ми ,тя е зад военна болница.
Като нищо ще се възползваме от поканата някой ден Whistling

# 199
Марти хич не иска да спи през деня,кво да го правя?А през ноща като се събуди заспива само с цица.Сам не може и като се събужда на всеки час трябва да му я давам.Хич не мога да се наспя и почвам вече да се изнервям  Mr. Green.[/quote]
В дебелите книжки пише да го оставиш малко да поплаче и че до 2-3 дена ще се научи да заспива сам. Като се пробуди вечер, не бива да го храниш, даваш му малко вода, бибата, буташ кошчето или там каквото имаш, но основното е да не му обръщаш много внимание, да не му говориш и т.н., тоест да знае че сега е време за сън. Обаче той май вече е голям за това, така че ти остава само да го оставиш да поплаче и ще се научи да заспива сам. Знам, че е гадно, ама при мен и при двамата действа. Обикновено не е нужно повече от 3 дена, така че кураж!

# 200
LusiB, опитах се да направя цитат, ама не стана! Close както и да е, за теб се отнасяше горното съобщение! Laughing

# 201
  • Откъм Варната
... че нещо нямам кърма. Днес сутринта за кашата успах едва 50 грама да извлача  Joy
Така ми се искаше поне още малко, хич не ми се занимава със шишета значи  #Crazy...

Значи не се мъчи да цедиш за каши, гледай да има да суче, в кашите ако държиш да има мляко слагай по малко АМ, аз така правех, за каши и пюрета така и не можах да изцедя повече от 5 мл, обаче ела да видиш как сучеше, и още продължава  Wink

# 202

Хихи почти комшийка са на сестра ми ,тя е зад военна болница.
Като нищо ще се възползваме от поканата някой ден Whistling
А такаааааа , къде зад Военна болница?? щото аз съм там, 50 м зад Вива центъра Wink
Ох ние докато стигнем до райграса....ша порасне дятиту

Значи не се мъчи да цедиш за каши, гледай да има да суче, в кашите ако държиш да има мляко слагай по малко АМ, аз така правех, за каши и пюрета така и не можах да изцедя повече от 5 мл, обаче ела да видиш как сучеше, и още продължава  Wink

така ли Shocked ааааами ще пробвам, щото пък и тя продължава да се буди посреднощ няколко пъти и ако трябва да й давам шишета  Naughty
Ама и майка ми е за бой, тя няма много опит в кърменето и все/ не нарочно разбира се/ ми вика, че  явно няма мегдан вече. Така беше и при нашата "стачка" в 3-я месец, ама тя откъде да знае жената за такова нещо  Joy

Мале мале честита 3 месечинка на Десинико - ще излезе преди поздрава, щото редактирам...все едно съм гадателка хахаха Да ти е жив и здрав юнака, аз като се сетя много се радвах на 3-та месечинка, тогава официално я нарекох " пълнолетно" бебе  hahaha
 newsm18

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 11:55 от begbie

# 203

ДА ПОЧЕРПЯ.. Laughing
ДНЕС МАЛКИЯ МИ ЮНАК СТAВА НА 3 МЕСЕЦА..!!!! newsm03

# 204
Честити ви 3 месе4ета Heart Eyes,мноо ме кефи котката ти на аватара Joy

# 205
И мем, Laughing Laughing и мен JoyЧестито ти месече!! bowuu

# 206
  • Варна
я влизайте в скайпа бързо  smile3513! тука форума ту го има ту го няма  atwork

# 207
я влизайте в скайпа бързо  smile3513! тука форума ту го има ту го няма  atwork

аз не излизам от скайпа Naughty Laughing

# 208
  • Откъм Варната
........Ама и майка ми е за бой, тя няма много опит в кърменето и все/ не нарочно разбира се/ ми вика, че  явно няма мегдан вече. Така беше и при нашата "стачка" в 3-я месец, ама тя откъде да знае жената за такова нещо  Joy...

Ако суче активно и е спокойна след кърмене значи нямаш проблеми, стига и, нормално е гърдите ти да не се напрягат вече, може от време на време да се случва, но не е задължително, даже може да ги усещаш като "празни", но това не е признак че няма кърма

# 209
чудя се с какво да се захвана ,за да не ми е тъжно....
ама ня- newsm78 #Crazy
та ето ви един казус- имате ли този месец отчетена ел.енергия,защото ние нямаме- в смисъл за м.02.2008.Четох досега общите условия с Е- Он и май сме минали на 3 месе4но отчитане и после изравняване....последно платих 230 лв на 28.02 и като гледам фактурата - периода е 7.12.07-7.01.08- направо ми иде да стрелям ве4е- потребителя пак е ....такован!
  #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт