ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 694
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Оф последно да кажа, че пресечката в която трябва да завиеш е Дончо Ватаха! Лека!

# 181
оо Иви що неказа 4е го знаеш къдее ами аз тука в 4уденки изпадам Hug ще те взема,сигурно другата седмица Peace

а този диспансер къв е http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ebe9a54c87b1a5b8c967f5a23c8bda … p;ix=24&iy=32
Точно този е!

ама 4е то на майната си е бе,то по добре от колелото да се спусна и от там само на долу и ще ми се падне от лявата страна Peace

# 182
# 183
Добро утро! Coffee Много спите бе мацки! Ние пак спахме цяла нощ- този път до 7 часа!  Hands Clap Се га отивам малко да  1ironing , после  Misc Baby Bottle и ще пиша! Дано някой се е събудил от вас. Peace

# 184
Добро утро!!!!
Честита Първа Пролет!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
ЧЕСТИТА ВИ ПЪРВА ПРОЛЕТ МАМЧЕТА И ДЕЧИЦА! Айдеееееееее кажи речи вече няма зима  Praynig
и разбира се да кажа Добро утро!

Мъжа днес е в къщи и нама кафе с ...................  Cry Ужас тези мъже станаха по - примерни от жените  Joy  Днес пак ще се изнасяме на вилата, че това дете в крайна сметка и баба има  Joy С мъжо ще обиколим да вземем на малката столче за кола. Някой има , ли идея къде има по - хубавки, че тези в бебчо хич нещо не ми харесаха  Thinking Може и до мола да прескочим.

Хайде дано слънчо се покаже днес  Praynig Че от три дена не сме мърдали на вън. Аз се оциклих (дойде ми) вчера и бях като парцал много ми беше зле  #Crazy и си седяхме в къщи. Но днес ще си покажем нослетата на вън.  Peace

# 186
Петс, много наскоро бе! Shocked нали се отбихте преди седмица. Аз май съм тръгнала натам, че нещо нямам кърма. Днес сутринта за кашата успах едва 50 грама да извлача  Joy
Така ми се искаше поне още малко, хич не ми се занимава със шишета значи  #Crazy

А бе аз ли не виждам, ама за какво се обяснявате къде е Shocked

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 09:56 от begbie

# 187
оффффффф много ми е мъчно  Cry- оказа се,4е и аз като Франческа познавам убитото дете - Денислав е син на моя съченичка в основното училище- Галя ,а със брат й сме били в един клас...малееее - зачерниха хубаво семейство...4е и е единствено дете ...бил е приет в националния отбор по баскетбол- много хубаво дете..оххх мъка ми е! ooooh! ooooh! Cry Cry Cry

# 188
Честита първа пролет и от мен!
Преди малко забравих за това! Embarassed
Столчета за кола има много в магазин "Штъркел" до училище Кирил и Методйй, на отсрещния тротоар.
Обяснявахме се къде е Тубдиспаснера Sunglasses
Ужасно е, че такова нещо се случва, много ме боли за семейството на детенцето Cry

# 189
Света е малък а да не говорим за гарда, много хора ще им се скъсат сърцата от мъка за това момченце. То няма и значение познато или не то си е трагедия пълна. Горкото семейство не мога, а и не искам да си представя какво изпитва тази майчица в момента.  Praynig   Praynig    Praynig 

begbie мен ми дойде още на втория месец след като родих нищо, че още кърмех  ooooh! 

sashy81  Peace  ще проверя и там.

Егати гадното време  #Crazy

# 190
Аз все си  мисля и надявам,че ще изгрее слънчице Wink
Петс,искам и аз на вила Heart Eyes

# 191
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ ,МОМИЧЕТА
Да сте финни ,нежни и прекрасни ,кат кокичета!!
Бъдете мили и  Heart Eyes мъжО си да обичате
по чуждото да не поглеждате Shocked и да не тичате.
Бъдете закачливи ,като  пролетни цветчета   bouquet
кокетно се разхождайте в Морската със малките зверчета.
Поглед не отделяйте от тайфата дружна
че при разходките  Mr. Greenподкрепа майчина е нужна
кой с кафе да ви почерпи ,кой съвет ще  ви даде
как във релсите да вкарате свойто диване.
Айде спирам веч до тука
щото пролетта на вратата ми почука.
Отивам да отворя на пролетното ведро  настроение
и да кажа"строй се преброй се"на дребното ми поколение
кой задачи ще решава ,кой ще спи
ама понякога лудорията не се търпи Joy Joy

Кажете къде ще ходите днес ...ще се черпите ли за Първа пролет????

# 192
Прекрасен поздрав от данинка, както винаги! Laughing

# 193

да се стопли и който иска да идва  Hug има две полянки с райграс само за търкаляне  Joy

Кажете къде ще ходите днес ...ще се черпите ли за Първа пролет????

smile3501 smile3525  Данинка страшна си !

аз ще следя форума от вилата ако решите да се организира една почерпка за първа пролет ще се присъединим  Heart Eyes

# 194
Здравейте мами HugСкоро не съм се включвала,че не ми остава време.
Честита първа пролет!
Вчера ходихме на консултация станали сме 5.500,59 см/пораснали сме с 600 гр и 2 см/.Педито каза,че сме имали малко рахит и ни увеличи капките вит.Д.Пращани и на ортопед,д-р Райков да го видел профилактично и за наше успокоение.
Марти хич не иска да спи през деня,кво да го правя?А през ноща като се събуди заспива само с цица.Сам не може и като се събужда на всеки час трябва да му я давам.Хич не мога да се наспя и почвам вече да се изнервям  Mr. Green.Възможно ли е да е неспокоен от рахита?
Данинка отново си го сътворила много готино.
Приятен ден в къщи,щото май не става за разходки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт