ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 686
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Мамчета,помогнете ми с идея за подарък- моя татко прави 30 години трудов стаж и днес реши да го каже,4е за утре какъв подарък да измисля ,а????
ще му подарят кутия за вино,макар той да не е винар по професия- беше му хоби...ама аз се 4удя от 3 часа и не ми ражда главата...неща книга,дреха...нещо оригинално да е ...по- така??
моля - помислете!

# 91
АМИ ТИ МУ ПОДАРИ ВИНОТО Joy

базикам се,много е трудно Rolling Eyes зависи по какво си пада
има едни пушкала Blush за стена бяха в Валентина сега са ги изместили в Мола Thinking

лягам си утре сутринта на свеж мозък може да ми хвумне нещо Peace

Лека ви нощ Simple Smile

# 92
пу първа- добро утроооо!!!!!!!!
май се сетих,4е търсеше ДВД на Куин или Бийтълс....моля ,помогнете ми - къде има хубави музикални магазини- знам само този  срещу хорел 4ерно море....

# 93
пу първа- добро утроооо!!!!!!!!
май се сетих,4е търсеше ДВД на Куин или Бийтълс....моля ,помогнете ми - къде има хубави музикални магазини- знам само този  срещу хорел 4ерно море....

с/у Образцов дом има (забравих му името),
както и в Анимато в Пфое мол

# 94
baby doll - къде то4но срещу Обр.дом- където са обувките ли?

# 95
baby doll - къде то4но срещу Обр.дом- където са обувките ли?

На реда на магазина за играчки (Рая) на този тротоар, малко по-нагоре. На ъгъла до муз. магазин има едно кафене. На Бенковска се пада.

# 96
Знам и един на Мария Луиза ама незнам дали е хубав. Rolling Eyes Просто не си купувам музика Blush
Не отстраната на общината ами по другия тротоар някъде в него участък е Rolling Eyes

# 97
Добро утро!  Hug
да ви се похвалим, бебеа сама си заспа , както се люлееше в кошчето  Heart Eyes мамина
Мери Ред, аз си мисля че това е повод да му подариш нещо или по-големичко или по-скъпичко, не е обикновен празник. Ако има някаква слабост, хоби........ще го помни цял живот. Примерн това за пушкалата, ако си пада по оръжия примерно е мн добра идея  Peace
Сега пак се сетих, затова ще редактирам..........или както казваш Битълс и т,.н. да му намериш плочи и да му вземете грамофон, той е това поколение и супер ще се изкефи....но не знам как си с времето....

# 98
  Здрасти. hahaha..дайте пари за пасти....Вчера четох някъде ,че за да не изпаднете в пролетна депресия трЕбе да се папка шоколадчета ,тортички ,пастички...да се повиши нивото на серотонина и да се чувстваме по на кеФФ!!Ама то от сладките бомбички освен  с кеФФ може да се сдобием и с hahaha депресия от  бум в килцата. с тез ми ти калорични бобмички ...Така ,че това е "рецепта за щастие "само за мноОООго мало-килограмни мами Peace
  Мацките,днес се усмихва Слънчо ,ама не е много гот...щипе-щите БабаМарта..показва нрав....чисто карпизен и непостоянен женски характер  раздава Mr. Green
ФранЧеска...и моят синковец е така...в нас спи по два часа и половина...а на вън не ще...ако задреме то ще е за някакви си нищожни минутки....Така ,че аз отдавна правя така...разходка-прибиране за следобеден сън -събуждане-айде пак на разходка...Абе и то си е хамалогия ,ама поне дЯтито си се наспива добре и после навън е спокоен и  hahahaготов за подвизи и закачки!!!!
 Айде пишете нещо Финтересно ,че да има за какво да си  hahahaчешем езиците днес!!!

# 99
Тук не съм влизала от има-няма 20 теми  ooooh! Как сте? Гледам посменили са се пишещите  Mr. Green

# 100
Здравейте мамчета  Hug

Днес наистина има слънчице ама и Баба Марта си пощипва, пък и ние си изпрахме возилото и сега е мокро  Cry Нали го напишкахме т.е. маркирахме си го, препикахме го наше си е  Peace    Joy 

Мери Ред ти най - добре си познаваш таткото и какво ще му направи гъдел  Laughing Пък и все пак не е годишен юбилей така, че да се притесняваш за нещо голямо и скъпо. Може би нещо свързано с професията му или хобито. Идеята за дисковете с любима музика е супер  Peace На моя бях подарила голяма негова снимка в рамка където беше много смешен ( на Бабини Видини Кули стъпал на един топ и надул мускули  Joy ) Даже си я сложи на стената   Joy  за ужас на майка ми  Mr. Green

# 101
добро утро варненски мами! весел и слънчев ден ви пожелавам. така се радвам че не вали днес и поне за малко ще се разходим с беба.

# 102
Добро утро,аз ще направя една арзходка днес Flutter било то и с колата до морската Laughing

за подаръка ами само пушкалото ми с евърти в главата Rolling Eyes

Иви ти се сети Hug

Данинка,е как да стане.Аз като изляза и нещъъъ 4,5 4аса да се прибирам тоолкова ми е хубаво на вън Embarassed малкото да свиква с моя режим Whistling

# 103
Данинка,е как да стане.Аз като изляза и нещъъъ 4,5 4аса да се прибирам тоолкова ми е хубаво на вън Embarassed малкото да свиква с моя режим Whistling

Peace
И на мен не ми се седи в къщи, стяга ми се душата направо  #Cussing out  Друго си е на въздух  Heart Eyes Ама днес няма как ще седим у дома, пък и аз съм на зъболекар от 16:00 часа  Mr. Green Много гадно как само мразяяяяяяяяяяяя  #Cussing out

# 104

е аз се прибирам само да нанка от 2 до 4-ри часа на обед..преди това е  след това сме на разходка.А иначе миналото лято бяхме постоянно навън ,спеше навън ....но като стане на шест месеца септември-беше ад да го накарам да заспива постоянно в количката hahahaчовека си иска в кошарката ,на спуснати щорички ,на спокойничко.....е и на мен ми е гот за два часа да подвия крак,да посвърша нещо в нас ,да си полегна покрай него....и после пак  hahahaБУМ в джаза Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт