Колко пъти седмично миете косата на бебето

• 16 051
  • 204
  •   1
Отговори
# 120
Аз ако съм на кеф я мия, ако ли не, не мия.

# 121
Косата и я мием почти всеки ден.

# 122
2 пъти в седмицата Peace

# 123
Еми косата я мием като я къпем, а къпането е през 2 дни. Е, ако е новородено.... аз до 40 ден всеки ден я къпех, а косичката със бебешки сапун. Сега вече ползваме шампоанчета.

Но не се притеснявай косата по принцип си пада. Нова ще изникне

# 124

Аз я миех на всяко къпане,но сега като чета какво пишете ще прескачам

# 125
в началото всеки ден,но сега един път Peace

# 126
  • София
Косата през два дни. През лятото в жегите е много късо подстриган и я мия всеки ден.

# 127
Всеки ден , но със сигурност не окапва от това .

# 128
Къпя го и мия косата през два дни Peace

# 129
До годинка 1-2пъти в седмицата с шампоан за коса и тяло на Мустела,след това всеки ден или през ден.

# 130
  • СОФИЯ
През ден я мия.

# 131
  • ...на безопасно
През ден.

# 132
  • Бургас
Всеки ден се къпем, да сме пропуснали веднъж или два пъти, ако сме на гости.Не ни е окапала косата, дори напротив. Не виждам връзка на едното с другото.

# 133
  • София
До скоро й миехме косичката през ден, но сега се борим с упорити крусти по скалпа и понеже я мажем със зехтин се налага да я мием всеки ден. Ползвам гел за тяло и коса на Клоран, който е без сапун, а допълнително слагам във водата олио на Мустела, за да не се изсушава кожата. Къпането всеки ден е по-скоро за създаване на ритуали преди заспиване вечер, а също и за настроение, защото много обича да се чипка. То е ясно че тримесечно бебе няма къде толкова да се изцапа. До сега няколко пъти сме пропускали банята и определено по-трудно заспиваше.

# 134
  • София
Всеки ден

Общи условия

Активация на акаунт