Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 025
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Сладка мама, виждам, че ни четеш. Много те моля, кажи как е Дари.  Praynig

# 151
  • Русе
Днес си купих този прах за пране САНО заедно с омекотителя.Понеже първоначално и аз си взех Тео Бебе,но както на повечето от нас и на мен не ми хареса как мирише  Sick .Искам да попитам тези от вас,който вече са го ползвали какви дози слагахте от праха???Питам,защото на опаковката пише да се сложат 2-3 супени лъжици за 5кг пране,а това ми се вижда доста малко  newsm78 .

# 152
Здравейте момичета.

Поздравления и най-добри пожелания на всички обебили се априлки.

Много ми беше тъжно без вашата компания,но си сменихме компютъра и минаха няколко дни докато ни направят настройките.

Междувременно Дари я изписаха и вече сме си в къщи.Тя е много добре, хапва и расте.За 3 дни дни в къщи беше качила 180 гр. и в понеделник вече я измериха 2340 гр.и 45.5 см. дълга.(на изписването в петък -2160 гр.).
Много ми е добричка и почти не плаче.

След малко ще ви пусна и снимки в албумчето.

Приятна вечер на всички.

# 153
Сладка мама, много се радвам за прекрасните новини. Дари доказа, че е силна и борбена. Нека расте здрава и послушна и оттука нататък само хубави неща да ви се случват.
Ама наистина страшно се радвам за Дари. Тя е талисманчето на Априлския отбор.

# 154
  • Пловдив
Сладка мама, прекрасни новини!!! Нека са все такива!!!  Hug Hug Hug

# 155
SLADKA MAMA, много се радвам, че се включи!!! Чудесни новини! Hug Hug

# 156
СЛАДКА МАМА, това са чудесни новини! Браво на Дари, нека продължава все така - да расте и да бъде така добричка!  newsm51 newsm51 newsm51

# 157
СЛАДКА МАМА много се зарадвах на добите новини.Дари е прекрасна  Hug

# 158
  • Русе
СЛАДКА МАМА просто страхотни новини  Hug !!!Нека от тук нататък да изживеете най-страхотните мигове с ДАРИ  Heart Eyes .

Момичета преди малко се върнах да разгледам първите теми на АПРИЛКИТЕ .Аз понеже съм от самото начало и се сетих за една мама (desyy) дето беше пуснала най-първата тема и загуби своето бебче  Cry .Всущност не се сещам какво точно беше станало,но сега много се зарадвах като видях,че пак е бременна и е в 20г.с.Сетих се и за другите мами,който ни напуснаха и ми стана много тъжно  Sad .Моля се за тях скоро и те да ни зарадват с подобни новини  Praynig .Извинете,че ви занимавам с тези работи,но помислих,че на първите от нас,които познаваха desyy ще им стане приятно като разберат .

Лека вер за сега от мен   bouquet

# 159
  • Добрич
БРАВО НА ДАРИ!!!!

# 160
Браво на Дари!
Честито на всички сдобили се с рожбички мами! Да са здрави бебчетата и с късмет родени!

Aquariel, струва ми се, че глезените ти са много отекли без да си ги натоварвала. Да не всявам паника, но изследва ли се за албумин? Чувала съм, че ако вечер са така отекли краката след ходене няма проблем, но ако сутрин са отекли трябва да се провери newsm78. Да не си качила много килограми?

# 161
Честита принцеса на Lassi, да е жива и здрава и голяма да порасне  Grinning

Честито Сладка мама, много е пораснала Дарина, да ти е жива и здрава Grinning  Hug

# 162
SLADKA MAMA, много се радвам за вас!  Hug Нека от тук нататък ви върви по вода и щастливата усмивка никога не слиза от лицето ти!!! Много целувки на вече голямата Дари!  Heart Eyes

# 163
Еееееееееех, че прекрасни новини има днес!!!   newsm44  newsm44  newsm44
Сладка мама   newsm51 Браво на малката Дари!  smile3501 Най-накрая щастлив край! Ама тя е станала една голяяяяяяма розова красавица!!!  Hug Пиша, ама и си поплаквам от радост ....  Crazy Нашия тати беше в течение, току-що му показах снимките от изписването..... и на него милия му се напълниха очите! Много целувки от нас тримата!   love001 Искам да ви пожелая да сте живи и здрави! Дари да расте едно весело и щастливо малко момиченце, а някой ден когато й говориш за първия й сблъсък с живота, да се чувства горда за това, че е била толкова борбена и да й напомниш, че тя наистина винаги ще бъде нашият малък априлски талисман!  Hug

Честита дъщеричка на мама Lassi!!! Да й е жива и здрава!

Tiffany благодаря за прекрасната тема!   bouquet Бих искала да те попитам от НОИ на бул.Стамболийски ли си взе ПИК кода? има ли определена стая където го дават или....?  newsm78 Благодаря ти много предварително!  Hug
Да, ПИК код се взима само от НОИ на бул.Стамболийски (за София). Стаята се намира от главния вход в дясно по коридора, предпоследната врата в ляво(има една маса срещу вратата). Дано съм обяснила разбираемо  Hug
Ако искаш си принтирай и попълни предварително молбата, която можеш да изтеглиш от тук, ако не - като отидеш на място ще ти дадат!
Tiffany хиляди благодарности за информацията!  Hug
jul стискам ти палци твоето бебче да реши да излиза само и да не се налага да те режат!  newsm10
veni-b много се радвам, че сте започнали да оздравявате у вас! Да продължавате все така!  Peace
koalkata и аз имам проблем с вагиналните прегледи, голяма мъка са ми  Sick не знам какво ми става, но откакто съм бременна, голям зор виждам с тях, преди не беше така, сега само като видя разширителя и като взема, че се стегна...ела да видиш. Док вика, отпусни се, аз си мисля, че съм се отпуснала, ама всъщност още повече стискам и да не ти обяснявам какви болки, какво чудо е, естествено ooooh! Докторката последния път ми се скара и то с основание, как ще раждаме ако го караш така??! ме пита и аз съвсем се спихнах, даже почнах да си мисля, че няма да успея да родя нормално, само ще измъча детето...  ooooh!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 23:41 от galivo

# 164
  • София
Еиииии как се радвам за вас Сладка Мама!  bouquet Пожелавам ви на теб и цялото ти семейство само хубави моменти и много много здраве и щастие за Дарина Simple Smile Тя наистина е нашето априлско-януарско талисманче Simple Smile Много сте хубави на изписването Simple Smile

SUNI_22  За праха Сано, не ти ли дадоха една като чашка за него? То тя е толкова колкота 2 лъжици побира и е напълно достатъчно, нещо че аз пърия път като видях разделението за праха празно ими се стори подозрително, но не е така наистина е достатъчно Simple Smile Незнам другите какво мислят, но за омекотителя, отзад пише една капачка, но на мен ми беше много силна миризмата и на втората пералня го намалих, защото все пак не мисля че трябва толкова силно да му мирише на бебчо, това е мое мнение, ти ще си го усетиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт