Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 008
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Тодоранче ,караш ме да се червя в нас за незнам кои път !!! Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря ти !!!
 bouquet
Е, недей да се червиш, де!   smile3525

Ясмина, аз някъде бях прочела, че школите са 3 - класическа, френска и немска. Може би класическта е = на немска. Не съм добре запозната. Ще погледна в темата за хомеопатия.

# 226
Честит рожденник на Кали! Да е жив и здрав и палав батко! Кали, баща ми и чичо ми са родени на една дата със седем години разлика и винаги съм си мислела какъв голям празник е за баба ми този ден Flutter
Галиво, а и другите майки с притеснения аз не мисля, че няма да разпознаете истинските контракции. И сега може да имате болезнени и регулярни, но след известно време минават, нали. А родилните няма да спрат, а ще се засилват. При мен ситуацията беше следната: през нощта се събудих от болки в корема все едно имаш разстройство. И наистина имах като отидох и уж ми мина. Лягам си аз и след малко пак - отивам пак до WC и си мисля, че се свърши, но нищо подобно - болките продължиха и се засилваха, а корема ми като камък. Приеха ме с 3 см.разкритие и болки. До последно не вярвах, че ще родя (беше 12 дни преди термин). Споко момичета, ще усетим, че идва малкото човече Simple Smile

# 227
Здравейте и от мен, аз днес сутринта ходих да ме боцкат и точат кръвчица за изследвания, сега чакам резултатаите след 16:00 часа! Пуснах и урина за белтък...дано всичко е ок. После ходих да видя колегите на работа, казаха че корема ми бил огромен  Embarassed
До сега спах и сега съм на линия.
За утре момичета много се извинявам от сега, ако ви причинявам неудобство с по-ранния час за тоновете, после съм на док в 9:40 и ще се опитам да съчетая и двете.Все пак ако за някои не  е удобно да  казва без да се замисля  Peace
Тодоран и на мене cenitelkata ми влияе по абсолютно същия начин!  bouquet
Още снощи видях снимките на нашето талисманче красиво- Дари, страшно е сладка (ПУ-ПУ) и мъжо много и се зарадва да я види вече у дома (той е в течение със трудностите които изживя малката )
кали, честит ти рожденник  да ти е жив и здрав!

# 228
Тодоран и на мене cenitelkata ми влияе по абсолютно същия начин!  bouquet

cenitelkata,  ето че не съм единствена!   bouquet

Aquariel, дано изследванията да са ОК!
Аз мога да дойда в 8. Но ако има момичета, за които часът е прекалено ранен, те биха могли да дойдат към 8 и половина - 9 без нещо. Ние ще пазим ред  Laughing

# 229
Благодаря ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Симпатийте ни са взаймни  Hug
За тези които няма да доидат в 8:00ч.кажете си егн-тата да ви вземем талончета ,че после като доидат и други бременни и ще чакаме още 3 часа.

# 230
ето ме и мен-понаспана.кали честит ти рожденник  bouquet-да ти е жив и здрав.малката дари е страхотна Hug.аз досега обикалях из магазините и ще полегна-до после.

# 231
Аз за контракциите не се притеснявам толкова, просто не ми се струва реално да започнем да раждаме и да не разберем. Още не обикалям с часовник, предполагам ще усетя когато станат по-периодични.
Повече ме притеснява активността на бебето. Докато някои от вас се оплакват че не усещат толкова бебето, аз съм точно обратното. Срам ме е да си призная как само мрънкам от 2-3 месеца колко са ми болезнени тези движения и че това бебе май изобщо не спи. И на записа в събота беше доста активно, но казаха че тоновете са ОК. Междудругото 2 записа имам досега - първия показа 130, втория 140 удара в минута. Вашите как са? И има ли и други мами с толкова активни бебета?

# 232
ето ме и мен! И аз днес си взех прословутия ПИК код, иначе си активирах и sms-известия за дебитната карта, когато има "движение" по нея, така че от всякъде съм готова за ГОЛЕМИТЕ пари Grinning!
 Купих си и Lansonoh-а....много парички, за такъв миниатюрен крем!
  И аз съм от отбора на притеснените мами, че няма да разбера кога е дошъл големия момент!!! Дано се бъркам де!
 Иначе си чета книжката за кърменето и все повече се притеснявам дали ще се справя, а пък и ако свекито си изпълни заканите и наистина дойде.....спукана ми е работата, ние не се "харчим" много, много с нея-не ме разбирайте погрешно, много малко сме се виждали и за това не сме много близки, а аз съм доста притеснителна и не знам как ще протече комуникацията в една такава...хм, интимна обстановка първите дни! Предпочитам да ми е много трудно, но да съм си самичка и да си правя каквото си знам, а не някой да ми дава акъли, с които не съм съгласна и понеже съм голяма патка няма да мога нищо да й кажа на жената и от сега виждам как ми е спряло млякото (аз вече родих и мляко имам, че и го спрях вече.........). Вие нали ще помагате после  Rolling Eyes?
  Честит рожденник kalli!  bouquet

# 233
Иначе си чета книжката за кърменето и все повече се притеснявам дали ще се справя, а пък и ако свекито си изпълни заканите и наистина дойде.....спукана ми е работата, ние не се "харчим" много, много с нея-не ме разбирайте погрешно, много малко сме се виждали и за това не сме много близки, а аз съм доста притеснителна и не знам как ще протече комуникацията в една такава...хм, интимна обстановка първите дни! Предпочитам да ми е много трудно, но да съм си самичка и да си правя каквото си знам, а не някой да ми дава акъли, с които не съм съгласна и понеже съм голяма патка няма да мога нищо да й кажа на жената и от сега виждам как ми е спряло млякото (аз вече родих и мляко имам, че и го спрях вече.........). Вие нали ще помагате после  Rolling Eyes?
  Честит рожденник kalli!  bouquet
Ема все едно аз съм го писала това! Същатата съм, ако не е мъжо да и казва кога прекалява аз не смея....и предпочитам да съм сама отколкото да ми е притеснено така с чужд човек ама.....абе позната история. Аз съм си виновна и много ме е яд на себе си!

# 234
а аз съм доста притеснителна и не знам как ще протече комуникацията в една такава...хм, интимна обстановка първите дни! Предпочитам да ми е много трудно, но да съм си самичка и да си правя каквото си знам, а не някой да ми дава акъли, с които не съм съгласна и понеже съм голяма патка няма да мога нищо да й кажа на жената
 Честит рожденник kalli!  bouquet
Благодаря!  Hug

И аз съм същата-предпочитам сами да се оправяме, нищо че със свеки се имаме, с майка ми също(която е съседния апартнамент  Laughing)
Но като се роди Кало мама помагаше много с готвене и домакинство, а ние се оправяхме изцяло с бебето Peace

# 235
Кали, честит ти рожденик, да е жив и здрав !

Аз днес бях на преглед - моя бебко е 2100 кг., плацентата - 2-ра степен, направо идеална, водите в норма, шийката - перфектна ; докторката каза че няма забележки  Grinning. Нямам признаци за раждане, но за мен е рано, така че по-добре.

Момичета, не се шашкайте толкова, че ще пропуснете момента, то ако се раждаше като по филмите... Laughing Сигурна съм че ще "познаете" момента, когато дойде.

Айде лек ден от мен !

ПС: И аз подкрепям мнението, че е по-добре човек сам да се организира, помощниците май в повечето случаи само пречат. Аз ще разчитам на помощ от мъжа ми и смятам че това е най- естественото нещо.

# 236
Здравейте мами! Честито на мама Ласи  bouquet и на малката Дари,че си е вкъщи newsm51
 Бибобибо ако тоновете са признак за буйно бебе-тоновете на моето са винаги над 150!
 За контракциите-аз имах в 5 и 6 месец ужасни контракции-болезнени,лежах за задържане и после д-то ми се спука от инжекции! Та оттогава нищо-а вече ми се иска!
 Момичета аз не съм суеверна и затова да ви кажа,че моята бебка най-вероятно ще се появи на бял свят на 10.04 чрез секцио! Но още не ме пишете при плановото секцио,защото на 02.04 съм на преглед и с доки ще решим окончателно! smile3525

# 237
reiana, нямах предвид да показват буйно бебе. По-скоро се успокоявах че на последния запис пак беше много активно, но тоновете не показаха нищо притеснително, ехографа също. Споделям записите ми до момента какви са били и други да споделят за техните. Но явно съм притеснена и пиша объркано  Embarassed
Не искам да безпокоя док за глупости. Предпочитам първо тук да си задам въпросите (които много често са глупави) и тогава ако се налага да му звъня и на него.

# 238
Аз за контракциите не се притеснявам толкова, просто не ми се струва реално да започнем да раждаме и да не разберем. Още не обикалям с часовник, предполагам ще усетя когато станат по-периодични.
Повече ме притеснява активността на бебето. Докато някои от вас се оплакват че не усещат толкова бебето, аз съм точно обратното. Срам ме е да си призная как само мрънкам от 2-3 месеца колко са ми болезнени тези движения и че това бебе май изобщо не спи. И на записа в събота беше доста активно, но казаха че тоновете са ОК. Междудругото 2 записа имам досега - първия показа 130, втория 140 удара в минута. Вашите как са? И има ли и други мами с толкова активни бебета?

И ние сме така.Имам чувството , че въобще не спи и се опитва да ме изкорми.

# 239
Bibobibo въобще не исках да кажа нещо лошо или да те засегна,напротив-целях да те успокоя! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт