Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 15 965
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Ася аз си излекувах колита с хомеопатия и  съм страшно  доволна.

Значи  не трябва да се приема кафе, или нещо с аромат на мента като  пста за зъби и  алкохол  30 мин преди и след приема на гранулките.

аз мисля ди пробвам това от ясмина, защото  вярвам в хомеопатията и съм страшно доволна.

# 256
  • София
Здравейте Simple Smile

И аз днес бях при док, пак не успяхме да хванем точен размер на главичката затова за сега теглото остава тайна Simple Smile Водите са ми намалели и плацентата е доста зряла и се очертава скорошно раждане, само се моля бебчо да е добре Praynig

За контракциите аз още нямам, или поне не знам ако имам, но си ме свива корема ниско долу Sad

# 257
  • Варна
за хомеопатичните лекарства по време на приема, а и няколко дни след това не трябва въобще да се приемат мента, алкохол, кафе, шоколад, независимо по кое време. А 20 минути пред и след приема на лекарството да не се пие или яде нищо.  Peace
Също така гранулките се слагат под езика и се смучат до пълно разтваряне.

Голди, по принцип си права, че хомеопатичното лечение зависи от пациента. Има обаче случаи и заболявания, които протичат с едни и същи симптоми и се лекуват с едни и същи хомеопатични лекарства. Така например при варицела се изписва точно определено лекарство, независимо от човека. Също многократно сме използвали лекарства против повръщане и разстройствсо в различни случаи и при различни "пациенти" и ефекта винаги е бил еднакъв.

Не говоря за хронични заболявания, където е много важен типът на човека, поведение, история на заболяването, симптоми и др. При тях, а и при много други лекарството се изписва индивидуално, след консултация с хомеопат задължително. Ако вдигнете температура, традиционната медицина ще ви изпише амидофен, докато в хомеопатията има няколко различни лекарства за понижаване на температурата в зависимост от начина на вдигане и съпътстващите симптоми.

Съжалявам, че сте се разочаровали от хомеопатията, но е много важно на какъв лекар сте попаднали. Дори и най-прехваленият лекар може да не вникне в конкретния случай и да не изпише правилното лечение. Аз също бях доста разочарована от предишната хомеопатка, докато не разбрах, че причината е в школата, която практикува, а не в самата хомеопатия.

# 258
Аз се връщам от разходка в Мола, то в това дъждовно  време къде да отидеш. По цял ден си стоя в къщи и направо ще изперкам вече. Добре, че имам доста работа, и се разсейвам.
Установих, че бебка доста се успокоява когато се разхождам бавничко. Явно теорията на една приятелка ще излезе вярна - че като се движа и все едно я люлея. Обаче кача ли се в колата и се започва  rotfImao

asja, имаше ли ефект хомеопатията при мигрената на мъжа ти? Не съм се замисляла до момента, че мога да пробвам такова лечение. При мен е от доста отдавна и вече в много напреднала фаза.

А за гледането на бебка и аз искам ние с мъжа ми да се оправяме сами. Може майка ми да помага известно време ако се наложи в домакинството. Но не сме се уговаряли още, ще го решаваме като му дойде времето.

# 259
Кали да ти е жив и здрав рожденика,много да те слушка и много да ти помага за другият принц     bouquet
 И огромни прегръдки за Дарето  Hug  Hug  Hug винаги съм вярвала ,че нещата ще се развият добре и сега страшно много се радвам за нея и за Сладка Мама  Hug  Hug  Hug и за Рая съм съгласна със Ясмина -да я включим към бебенцата ни  Peace и даноо и тя скоро си иде вкъщи  Hug
 И аз днес се счупих от обикаляне,но по някое време установих ,че имам повече желание отколкото възможност,започнах да дишам стил "дарт вейдър"   Whistling,подпирах няколко пейки и трупчета по раковска и славейков  и като гледах как ме гледат хората с умиление,ама какви ли не физиономии видях то не въздишаха Whistling,то не ми се усмихваха  Grinning а други хвърляха по един бърз поглед  тип "малии на краси рядков   Crazy",,пък и с това пикане да му се невиди мах 10 минутки и вече започвах да се оглеждам за заведения,обществени сгради,където да се смушкам,е препиках няколко министерства  Laughing, три кафенца и няколко пъти Шейново и една била и в крайна сметка свърши деня ,обаче явно така съм "наляла" мощно ,че ставата  на крака сега ме боли   #Crazy зверски от тая тежест .Иначе  бебка е добре,заела е поза,но няма признаци да излиза,плацентата ми била перфектна,водите добре, инструктира ме как трябва да започне раждането,кога да бързам и кога може да не бързам толкова,че няма да сбъркам ,какво да нося,но благодарение на вас аз вече ги знаех тези неща   bouquet исках да питам- на мен тонове не са ми записвани-док каза ,че на ехото ги пишело и не е необходимо допълнително,ама знам ли ,като ви слушам как ходите през ден два и взех да си мисля ,че само мойте не ги мерят,и килата на бебчо пак не ми ги каза,само другите размери  newsm78.
 за активноста-ту така ту така .
  УУУУУ да ви се похваля снощи ядох кекс  Embarassed Heart Eyes Blush сега ще ми държи влага май бая дълго,че взе да ме лови страх  Blush
 за помощта-и мойта мама е в съседният блок,а свекито на 150км,аз им казах и на двете ,ако иска някой да идва - да идва,ако иска да дава ,да дава ,аз ще се погрижа за това за което мога, при всички положения ще имам нужда от помощ,за съветите и препоръките то се очаква,ама кво да правим  все два -три дни ще издържим
 исках и още работи да кажа,ама забравих.лека вечер ви пожелавам   bouquet

# 260
  • София
Оххх didimora и аз съм същата......днес егати приключението, все едно съм обиколила света а клиниката ми е на 20 мин /ходене пеша/ от нас! Едвам, едвам пуфтя, охкам сядам на разни пейки и бордюрчета, пишка ми се, даже ми прилоша защото кръвното ми беше много ниско и пих кафе права като кон на улицата, защото ако бях седнала нямаше да мога да стана Whistling
Абе хич не ни е леко вече, ама здраве да е, важен е крайния резултат Simple Smile  Praynig Hug

За присъствието Simple Smile аз малко нямам избор, защото живеем с майка ми, ама за сега да ви кажа нямам много против нейната помощ, защото наистина ми е много от помощ Simple Smile Казвам обаче за сега защото незнам живот и здраве като родя и мине една седмица на какъв акъл ще съм Simple Smile А за свекито, тя моята е далече ................................................

# 261
  • Пловдив
Привет и от нас с бебоче!
Да се отчетем - днес се добрахме до Док  Simple Smile Вече сме около 2900 и 49 см  Heart Eyes Плацентата си ни е втора степен и малко проспахме записа на тоновете /няма на кой да прилича/  Blush
Иначе за тоновете - стойностите, които пишете са си супер!  Peace Док ми обясни, че е важно да се отчете повишение, когато бебче се движи - значело, че тонусът му е добър.
А иначе и ние сме активни, ама когато ни е кеф - предимно вечер...През деня ни помързява...
П.П. За пловдивските мами - гледам, че в понеделник на 24-ти има лекция на 9 месеца - дали някой ще ходи?

# 262
  • Русе
Здравейте и от мен  Hug !!!

Аз днес пак цял следобед не съм добре  Sad .Много ми е лошо  Sick и едвам се движа  Confused (много ме боли срамната кост).От всичките признаци,които е написала Верчо май само контракции нямам  Shocked .Дали и моят ред не наближава  newsm78 .Мисля,че започва да ме дострашава,ама гледам да не мисля за това  Naughty .

Извинете за негативния поста ама нямам с кои друг да споделя.

Лека вечер на всички   bouquet

# 263
Здравейте, момичета!
Само да ви кажа, че аз също ще се опитам утре да съм пред ТК в 8.

С тези, които ще се видим, до утре, а на всички пожелавам приятна вечер!

# 264
  • Варна
SUNI_22 Това с прилошаването може да се дължи на хормонални промени. В моята книжка за бременността пише, че е нормално да се получи такова прилошаване последните седмици, така че няма страшно. Пък и да тръгне раждането няма страшно, не си далеч от термина и бебката ти е големичка.  Hug

# 265
bdbaloni Честито на мама Кали и Калоян !!! Щастливо детство с много игри и радост и най - скоро ...  най - чудесното братче !!! newsm51

Честито и на Сладка мама и вече пораснала Дари !!! Много да ви слушка и  да расте...  smile3525

За отчета днес бях на док и бебо вече е с главично предлежание...което за мен беше голямо успокоение   Simple Smile иначе за две седмици талийката ми се е разширила с 2 см ,а на кг не съм мръднала.Тоновета му са 146, в рамките на нормата.По отношение на контракциите тези дни на няколко пъти имах болезнени ,но нередовни и си мисля че можеби защото бебо е по-активен и се е обърнал....Нека някоя опитна мама каже....

Това е от нас... Laughing

А за варненската среща някой нещо ?

# 266

Кали, честит рожден ден на Калоян! Да ти е жив и здрав!
Aquariel, браво за добрите резултати от изследванията!

Ха сега да се оплача че съм със сърцебиене, гадене, киселини, повръщане понякога, нямам въздух, не мога да спя и трябва да търча като луда след детето  Crazy

И аз съм така, много добре те разбирам. Някой път като полегна следобед, когато Пламен благоволи да заспи след едночасово приспиване, мааалко като се отпусна после имам чувството, че и малкия пръст не мога да си помръдна от умора и краката ми треперят.  Тези дни обаче майка ми е покрай мен и два дни поспах на обяд и се чувствам по-добре.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 00:21 от Дона

# 267

да се присъединя и аз към отбора на изтормозените мами+че Марти в момента е с температура и кашля,така че се налага да го нося и на ръце
ох тези цитати никак не мога да ги правя ooooh!

# 268
caradchova, бързо да оздравява малкия!

# 269
Аз да се похваля-днес идва фирма за почистване и изпра на място де що мокети,дивани, и тапицерии имаше.Много съм доволна!
После започнах да ви чета,но ни дойдоха гости и чак сега ви смогнах. Laughing
Vercho, нормално е да сме на едно мнение от лекциите.Аз също ходя при Емилия,само че тук в Троян. Laughing Тя идва почти всяка седмица и лично аз съм много доволна. Peace
За контракциите- също имам някакви.Кога безболезнени,кога с краткотрайна болка ниско долу,ама не са регулярни.Надявам се, да устискам до април,че сега ми го няма доктора. Praynig
*Vera не се е обаждала.Какво ли става с нея?Нали влезе за задържане. newsm78
А ето го и моето предложение за нова тема:

На Първа пролет таз година бебоците очаква АПРИЛската дружина!

Лека нощ на всички! Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 02:38 от anabana

Общи условия

Активация на акаунт