Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 024
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Ей че хубави новини днес Simple Smile

Да е жива и здрава голямата дъщеричка на мама Ласи, ама голяма мома  Hug  bouquet Hug

Сладка мама, страхотно се радвам за вас, да ви е жива и здрава Дари и оттук нататък съм положителни емоции  Heart Eyes (сега отивам да гледам снимките)

А малката Рая как е  Thinking

Aquariel ама много оттекли глезени. Наистина и ако сутрин са така пусни си една урина за албумин  newsm78

Ха сега да се оплача че съм със сърцебиене, гадене, киселини, повръщане понякога, нямам въздух, не мога да спя и трябва да търча като луда след детето  Crazy Е, олекна ми Simple Smile Че мъжо хич не ме разбира  Crazy

# 166

Aquariel, струва ми се, че глезените ти са много отекли без да си ги натоварвала. Да не всявам паника, но изследва ли се за албумин? Чувала съм, че ако вечер са така отекли краката след ходене няма проблем, но ако сутрин са отекли трябва да се провери newsm78. Да не си качила много килограми?
преди 10-14  дена имах изследвания нямам албумин, сутрин не са така, ама докато си направя кафе и оттичат много бързо, а съм качила над 20кг..... Embarassed Утре пак съм на кръв и урина и ще видим как е албумина Wink

# 167
Сладка мамаHug Hug Hug пу-пу Дари е станала хубавица и половина! Надявам се сега с новият компютър да имаш възможност да ни драскаш по няколко реда за вас Grinning

Стефинка, на мен от 2 дин са ми много оттекли глезените в сравнение с преди, но не мога да се меря с вас c Aquariel Naughty Мале мале, не ви завиждам. А какво се прави срещу оттоци? Краката нагоре ли?

Анабана, и аз днес бях на курсове за родители и от подготвителната фаза, от 5 признака имам 4 Shocked Май скоро ще се ражда, трудно ми е да осъзная - настроила съм се за след 20ина дни....

Хайде от нас целувки и до утре! Heart Eyes

# 168
добро утро.мен пак не ме свърта и съм станала в 4.30ч.едни мисли,едни сънища.......абе.сладка мама много се радвам за малката Дари-сега ще разгледам и снимките.абе мацки кога се е границата на зодия риби-овен.ако не се лъжа 21.03.май ще сме с бебета-овнета Joy,а моя тате хич не иска,че си има едно овне в къщи hahaha.

# 169
  • In someone's dreams
Добро утро мами!
vercho, какви са тези 5 признака за скорошно раждане? Кажи моля те и ние да се ориентираме къде сме. Предварително благодаря   bouquet
Уффф, много жалко, че тук няма нито курс нито училище за родители.

# 170
Добро утро мами  Hug

И аз като Ася20 от раннобудните, едни сънища, едни чудеса. Изцъклих се в 6ч. и няма заспиване. А и беба много се въртеше накъдето и да се обърнех. Сега съм седнала пред компа с една възглавница зад гърба, ама тя пак почти не спира. Много гаден сън сънувах, а и това което четох че бебета като са по-активни също не е добре, и малко ме притесни. Сори, не исках да започвам деня с оплаквания.

Сега да честитя с малко закъснение на мама Ласи рожбата и да им пожелая двете да са живи и здрави и много бързо да се възстановят.

Браво на Дари  smile3501 С всеки изминал ден става все по-сладка.

vercho, моите изследвания са ОК за Шейново. На Тодоран бяха от по-рано и тя се притесняваше. Но благодаря все пак за информацията  Simple Smile Иначе разказа ти за родилата жена докато си била там е супер. Дано така бързо и лесно родим всички.
А относно отоците, аз също не мога да се меря със stefinka и Aquariel. При мен са главно от много седене. Помага ми хладен душ, краката нагоре преди лягане и разбира се един масаж от мъжо.

galivo, това за гинекологичните прегледи все едно аз съм го писала. Същата картинка съм  Joy

На всички с неразположения бързо да им минават.

Хубав ден от мен   bouquet

# 171
Браво на Дари!!!
Чакаме новини и от Рая!!!

За гинекологичните прегледи и аз съм така - егати стискането - егати чудото.
За секса пак съм така - ужас!!!    Embarassed Embarassed Embarassed
Как ли ще излезе цяло бебе от там!!!    #Crazy #Crazy #Crazy

А за отоците - ми и на мен изследванията ми са ОК, кръвното - също.
Сутрин съм добре ама само за час и почват да се надуват, а вечер стават като понички!!!    ooooh! ooooh! ooooh!
И мноооого, ама наистина мнооооооого болят тея отоци - направо е някакъв ужас.
И как искам масаж, ама моя нещо все гледа се измъква от тея процедури...          Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 172
  • Бургас
Честито на всички обебили се  bouquet  bouquet  bouquet
Дари е страхотна Heart Eyes
На мен вече много ми се ражда Tired От две вечери съм с болезнени контракции, но не са регулярни и това ме побърква Crazy
Днес шефът ми има рожден ден и мисля да отскоча до службата, че иначе тотално изперквам Confused

# 173
Браво на Дари!!! Честито ви бебче у дома, Сладка мама!   bouquet

Верчо, наистина аз бях питала за изследванията, както е писала Bibobibo. Благодаря ти за изчерпателната информация!   Hug А сега отново молба - ще споделиш ли кои са тези 5 признака предвестници на раждането! Аз не откривам никакви индикации - нито коремът ми е ниско, нито имам контракции... А вече мнооого ми тежи - нито мога да седя, нито да лежа; а и се шашкам, мисля си разни глупости  Crazy
Моите глезени и ръцете ми също са отекли доста, но те са ми така още от сутринта. Урината ми обаче от миналата седмица беше ОК, нямаше албумин (но то пък може би трябва всяка седмица да се прави такова изследване).

Момичета, честита първа пролет! (днес настъпва астрономическата пролет)
Дано да е много слънчева, цветна, щастлива и незабравима (това е несъмнено) тази пролет!

# 174
Добро утро   bouquet
Сладка мама ,ДАРИ е станала цяла принцеса ,браво на нея !!! Hug  bouquet
Ася20 доколкото знам зодийте се сменят на 21.03.(на 20 срещу 21 през нощта).

# 175
  • Варна
Сладка мама, Дари е просто прекрасна! Така се радвам за вас. Браво на борбеното момиче, все така да е послушна и да расте!

Честита дъщеричка на мама Lassi! Да расте здрава и щастлива!

Хайде, имаме си вече 7 априлски бебчета. Щастливите мами да почнат да пускат снимки в албума!

Вчера си взех изследванията за кръв и урина. Всичко е ОК, с изключение на леко ниския хемоглобин (110) и застрашително ниските тромбоците - 88  при долна граница 140 Shocked Само за един месец са ми спаднали от 104 на 88. Доста се постреснах и в понеделник съм при хематолог да видим какво ще каже. Някой има ли подобен проблем?

Други оплаквания нямам, да чукна на дърво. Не се чувствам още натежала и тромава и мисля, че няма скоро да раждам.

# 176
Ама че съм ранобудна днес.... Легнах в 2.30, ставам в 9... ама и мен ме мъчат все някакви мисли и нон стоп пренареждам стаята наум, че сега сме на този етап ooooh!

За превестниците за раждането - това са засилено течение (слузесто), спадането на корема, засилена болка в срамната кост, подготвителни матови контракции (болезнени или не, ритмични или разхвърляни), падане на тапата, често ходене до голяма нужда с разстройство. Тая тапа да ви кажа според мен рядко се случва да падне и да си я видиш. Май по-често при самото разкритие пада. Както Анабана беше писала, ако падне тапата, но не ви боли - споко! Ама има ли контракции с болка, марш към болницата! Naughty

Вчера ми беше малко крив ден, днес всичко ми е по-розово newsm68 А това, че имам повечето от предвестниците за раждане - факт, ама не постоянно, тъй че ще стискам още малко. Аз пък съм се заинатила за овне Laughing Ася20, на 22.03 и нататък  вече ще е овне Peace А и при мен като нямаше почти никакви неудобства, контракции и тн, и сега ми идва малко екшън Blush Едно е сигурно - хващам се да стягам багажа Naughty И ще ви пусна списъка ми след малко.

Ние с мъжа ми бяхме стабилно активни със секса, ама сега нещо хич ме няма и мен... Ама че работа...

А и последно за отоцоте - аз досега нямах ама никакви. И изведнъж - прас - и две гюленца за краченца! Е, не е страшно, ама си чувствам краката като анимационни Joy Все едно не са мойте. А вчера като си свалих обувките ми се бяха добре отпечатали по глезените Rolling Eyes

# 177
Добрютро!
Честито на мама Ласи за прекрасната кукла!
Браво на Дари - казах ви аз, че всичко ще е наред и че Бог я пази.
Днес ще ходя с една приятелка, която вече май преносва, в АГ Селена, да я видят дали няма да предизвикат раждане, та поне и аз малко да изпитам от тръпката. Надявам се, макар и малко вероятно, бебо да се смили над мен и да иска да си види приятелчето още днес. Абе големи филми си измислям, ама...
Иначе и аз като Стефинка съм с тези гадни болезнени, но нерегулярни контракции, дано поне се регулират до неделя  Joy
Ето ви по едно кафенце от мен, че то пролет, пролет, ама такъв студ, че...

# 178
много се радвам за малката шушка дари Hug

вчера и аз си взех изследванията.кръвта ми е супер.док не може да повярва,че хемоглобина ми е 132 newsm44.иначе белтъка в урината ми е +,но той каза,че е нормално за двуплодна бременност
бебетата така са се разместили,че вече не знам кое къде е Rolling Eyesкорема шава отвсякъде,чак вече викам на мъжо-да не са 3 бебетата Joy
на моменти и аз искам вече да раждам ама и голямо шубе ме гони,и най-вече как ще се оправям с такива шушки пък и две

# 179
Добро утро , момичета !!!

Страхотни новини за Дари !!!

РАЯ също е добре.Вече тежи 1450гр.

много странно нещо ми се случи вчера.Както си имам контракции всеки ден от един месец насам , снощи започнаха контракции на 5 минути - 4-5 броя и отминаха. Вече не знам дали ще различа кога са родилни ( за резил ,че съм раждала вече )
При вас как са контракциите , през по-голям интервал ли са ??

Общи условия

Активация на акаунт