Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 764
  • 325
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Бях писала в една от предишните търновски теми, че се чудя дали да се местим в Търново. Вече окончателно  решено- от 01.06 сме за постоянно в най-хубавия град! Искам да помоля за съвет за педиатър, може и на лични. Ще помоля и за телефон на препоръчан педиатър или къде точно работи и работно време, евентуално да пратя майка ми да се разбере с него.Сигурно сте обсъждали педиатри в другите теми, но не ми се рови, а виждам, че има и нови мами с пресни впечатления. Предварително благодаря!

# 121
Здравейте Grinning искам и аз да се запиша,казвам се Деница и имам момченце на 6месеца и малко отгоре (рожденна дата 23.09.2007),казва се Георги.  bouquet

# 122
Здравейте! Бях писала в една от предишните търновски теми, че се чудя дали да се местим в Търново. Вече окончателно  решено- от 01.06 сме за постоянно в най-хубавия град! Искам да помоля за съвет за педиатър, може и на лични. Ще помоля и за телефон на препоръчан педиатър или къде точно работи и работно време, евентуално да пратя майка ми да се разбере с него.Сигурно сте обсъждали педиатри в другите теми, но не ми се рови, а виждам, че има и нови мами с пресни впечатления. Предварително благодаря!
Аз съм много,ама много доволна от моята педиатърка, преглежда в поликлиниката,а до там е лесно да стигнеш и с автобус и с количка и с кола от всяка точка на града,което също не е без значение.ако все още не си избрала педиатър пиши на лични ще ти дам номера smile3552

# 123
Добър ден Simple Smile
siska79 , благодаря за предложението - писах и наистина Бу ми даде няколко съвета.
Благодаря и на всички, които се свързаха с мен на Лични....   bouquet
Днес Упсях  bowuu  Кърмих Дамян Джуниър около 40 мин и от двете гърди - болеше, мятах крака и виках на ум...но Упяхме!!!
Много се радвам и доста ми се повдигна настроението и духа на мама  Laughing

Сега имам един въпрос- може би ни е доста рано - но аз знам че информацията е майката на знанието Simple Smile 
Откога започвате да си записвате децата на ясла???  Има ли срокове, в които можеш да ги запишеш?? Знам че преди обсъждахте кои ясли са добри - лично аз имам предпочитание за тази която се намира под строителния техникум....защото е близко до работата ми...някой ако има впечатления от там, да казва ...
Тъй като аз ще се върна на работа след 9 месец на бебчо - дали ще мога да го запиша изобщо някъде на ясла?? Има ли някакви условия - да ходи, да яде сам ...или нещо такова...???
Пак се разбъбрих....
Извинявам се за дългия пост - Хубав ден от нас   bouquet   Hug 

# 124
честит рожден ден на всички рождение на патерици  Embarassed
пожелавам много много здраве, щастие, усмивки и не на последно място - късмет  Hug

reme, за педиатър - покрай нашето преместване тук правих и аз мащабен рисърч  Blush и последно се спрях на д-р Полендакова за бебето, което живи и здрави чакаме през юни
бях решила да заведа таня при нея веднъж, от една страна да се запознаем, от друга да питам реално може ли да стане лекар на бебето, но за добро или лошо още не ми се е налагало да ходя (пу-пу да не ме чуе дявола...)
доколкото разбрах може да му води картон и да слага ваксини, т.е. да му е личен лекар един вид, но дано да не те подведа с инфо
иначе останалата част от семейството сме при д-р Шишманов, в спортния диспансер работи, засега го харесвам

между другото - siska79 може би ще можеш да ми помогнеш - имам само гсм на Полендакова, а ми е съвестно да я притеснявам там като му дойде времето да запиша час или нещо такова, имаш ли стационарен тел в кабинета, който можеш да ми пратиш на лични евентуално... ще съм ти много благодарна

polinita - мога да споделя само за детската градина, не знам как е с яслите
молба за таня в евгения кисимова подадох в средата на февруари и в началото на март тръгна, взеха я веднага
за съжаление обаче нямам инфо за ясли Sad

# 125
Д-р Полендакова работи в детско отделение в болницата. Иначе работи в екип с д-р Здравкова, която също е педиатър. И двете ми деца са при нея, ние също. Здравкова  може да я откриеш в кабинета цял ден, което е много удобно - не се съобразяваш с работно време на едно място, на второ и т.н. Когато Здравкова не може - праща при Полендакова. Имат много добра организация на работа.Другите двама лекари са от Спешното, така че по всяко време има лекар който да ти обърне внимание. Никога за 10 години не съм имала проблеми с направления. Когато положението е за специалист - те пращат при такъв.

# 126
  • Велико Търново
Полинита,ще вземат детето в яслата PeaceВ групата на дъщеря ми има 2 бебета в проходилка.Една приятелка работи в "Слънце" и в нейната група имаше едно форумско бебе май Митко се казваше,така,че вземат бебета след 9 месечна възраст.Според мен ходи сега и подай молба Peace

Тони,пиши ми на лични какво точно те интересува Peace

Марианче,кои са другите 2-ма лекари Rolling EyesАз,се сещам само за Дина,ама тя си е джи пи newsm78

# 127
за яслите - и аз така си мислех - че сега е моментът да се позаинтересувам ...
а иначе за педито - аз мисля да правя както през бременността - ако има нещо , което е по-различно от висока температура и кашлица - да ходя и на частно за второ мнение - дай Боже не ми се налага   Praynig
а иначе моята педиатърка е д-р Чалъкова - много съм доволна  - тя е лекувала и мъжа ми като дете ,и е семейния ни лекар  Peace

аз кърмих  bowuu   колко гордо звучи Simple Smile

# 128
Аз записах Християна на ясла тази седмица , тук ми каза директорката, че сега се записват децата за следващата учебна година, независимо дали ще реша да тръгне от септември или март.

# 129
  • Велико Търново
Полинита,явно не си разбрала,че не става въпрос за пари ,а за точно и навременно диагностициране Peace
Аз,като вече бивша "дърта" кърмачка ти пожелавам дълго и успешно кърмене!

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЪЧКА! Hug
Мире,желая много здраве на малката принцеса!Да расте щастливо и безгрижно,умно и все така красиво дете!Целувам ви!  bouquet

# 131
Благодаря ти много,Тедка!Да ти се връща!  bouquetДа почерпя!

# 132
На Лъчезара пожелаваме:
 Grinning здраве-милион
 Grinning късмет-хиляди
 Grinning усмивки-стотици
 Grinning:бели'-стотина
 Grinning приятели-десетина
 Hug и едно безгрижно детство
екипа на" Danyanimation"

# 133
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Честит Рожден Ден на Лъчка!  bouquet
Момичета ooooh! какво стана със срещичката ни Crossing Arms нищо не казвате и необявявате Sick

# 134
  • България, Велико Търново
Честит рожден ден на Лъчка  newsm59
Да расте здраво и щастливо дете  hbday baloni

Общи условия

Активация на акаунт