Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 769
  • 325
  •   1
Отговори
# 90

Горна ще ти е далеко,ами тръгвай с мен Hug
Ти къде ходиш - малко съм трудна с организацията още, ама след 2-3 месеца ще съм се организирала, та... /за нуждата ми от фитнес няма да отварям дума, че няма да има край  Sunglasses/

# 91
Сиска, а ти защо абдикира newsm39 tantrum tantrum tantrum bash

# 92
Добрутро!
Честит първи рожден ден на малката Рада!(на патерица)Много здраве,щастие и много усмивки,мило дете!

# 93
Каква е таксата в детските градини в Горна? На нас ни казаха 50лв. Сега в Търново плащаме около 30 newsm78

# 94
И понеже виждам, че всеки си пее неговата песен - някой знае ли дали във В. Търново има изобщо 3D или 4D ехограф и къде се намира ? Мога ли да отида свободно, с направление или платено, колко струва и т.н.?

# 95
Каква е таксата в детските градини в Горна? На нас ни казаха 50лв. Сега в Търново плащаме около 30 newsm78
Правилна ти е информацията. 50 лева е.

# 96
Добър ден Simple Smile не знам дали ви благодарих за пожеланията , ама пак ще го направя - Благодаря  newsm51 
Наистина , няма по - голяма радост от това да родиш!!! Вече знам какво е Simple Smile

И понеже виждам, че всеки си пее неговата песен - някой знае ли дали във В. Търново има изобщо 3D или 4D ехограф и къде се намира ? Мога ли да отида свободно, с направление или платено, колко струва и т.н.?

има - поне тия които знам ще ти кажа.... Аз ходех в Невромедикс - супер им е ехографа, мисля че е 4Д - смятай на снимката  ( те ми качват снимките на флашка или на диск ) се вижда бебето как си е хванала нослето - супер е  Simple Smile  само че аз винаги съм си плащала и не знам дали може по каса ..... Мога да ти дам телефон да питаш по - подробно....
това е от мен

# 97
Адашке, много ти благодаря за инфото. Аз не съм от В. Търново, но има кой да ме упъти към този център /вероятно е такова, не знам/. Само ако може да ми пишеш дали трябва да се запиша предварително или когато и да отида ще ме приемат и колко плати за прегледа и за записа? Понеже отскоро влизам тук явно си станала вече мама - честито и от мен! Аз имам вече едно дете - кака на 9 години и с нетърпение очакваме новото попълнение. Така че знам какво е и ти пожелавам да си все така щастлива и много радост да ти носи детенцето!

# 98
Честита рожба на Полинита!  baby smile3525
Аз също ще съм ти много благодарна ако кажеш телефон и адрес на център Невромедикс.

# 99
Simple Smile благодаря ви, момичета.

ще кажа , ами как няма да кажа.
телефонът е 062/ 606-707. това е регистратура. обаждам се и питам за час за ехограф. струва 20лв - в тая сума влиза всичко явно , защото винаги ми вземат 20 лв .
обаче за адреса ще ви подведа - Намира се самия център на гърба на бившата дискотека РИО. или на ул. Ниш - може би се казва.
Има едно заведение ( мисля че се казва "Деси" ) и до него точно има още една врата - там влизате и се качвате на последния етаж - там е Невромедикс. Ако по стълбите подмините видеотека и фризьорски салон - значи сте на прав път Simple Smile))))

това е ......дано съм помогнала.....че после и вие опитни мами да помагате Wink
ПС Намерих адреса в нета - ул. Ниш 5

# 100
Здравейте???Тъй като живея от 1 г. в Търново ще ми кажете ли къде се намира НОИ??? newsm78 Искам да отида да си взема ПИК код да си проверявам преводите по интернет.

# 101
  • Велико Търново
Здравейте???Тъй като живея от 1 г. в Търново ще ми кажете ли къде се намира НОИ??? newsm78 Искам да отида да си взема ПИК код да си проверявам преводите по интернет.

В сградата на данъчното на 5 етаж Peace
А самото данъчно се намира в старото военно училище!

# 102
В сградата на данъчното на 5 етаж Peace
А самото данъчно се намира в старото военно училище!

Благодаря!!! Laughing

# 103
Момичета, препоръчайте ми фризьор от който сте доволни и да не взема много скъпо Embarassed, че не съм си пипвала косата от бременността и съм като разплетена кошница в главата.
Ако искате ми пишете ЛС.

Приятен ден  на всички.   bouquet

# 104
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
mariana.iordanova е нашата фризьорка Hug
Утре Васко Кръпката ще пее с групата си в Г.Сеновец за децата от дома!Ще ви пусна снимки вечерта,живот и здраве Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт