Норвежки майки и деца боядисват великденски яйца

• 21 821
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Бебинщайн рожден ден ли има?  newsm78

Честит рожден ден и от мен, с пожелание за много здраве и сбъдване на всички мечти! Heart Eyes

от мен!!!

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 18:16 от ЧервеноВинце

# 151
Бобин6таин честит рожден ден, желая ти много здраве, 6тастие, късмет и много сбъднати мечти
 newsm59 happy bd bdbaloni

# 152
Бебинщайн
 честит рожден ден -  бъди здрава, усмихната и нека се осъществяват мечтите ти!

весел празник и Наздраве!
Hug Hug Hug

# 153
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бебинщайн, честит празник от сърце  Hug  bouquet

# 154
Бебинщайн, наистина ли точно на 1 април си родена или това е първоаприлска шега?
Винце, тия изтребители много ме радват, аз съм фронтоваче  Joy
Гледам и снимка си си сложила, това кой модел е?  Joy

# 155
бебинщайн,честит рожден и от мен! С най -добри пожелания за щастие,  късмет и любов!

# 156
Добро утро,момичета!Винце,Бебинщайн наистина тогава се е родила.Сигурно цялото и семейство са си мислили,че е първоаприлска шега JoyлКак сте момичета?Тия самолети са супер,ама защо са сложени?! newsm78

# 157
Чакайте да изкажа аз възмущението си, пък после ще прочета (щото "чукча писател, чукча не читател"  Mr. Green )
Повечето от вас знаят за моята "тоалетна драма". Как издирвах гърне из цяло Осло и най-евтиното, което намерих беше за 200 крони(което си е 50 лева, от където и да го гледаш  Simple Smile ) Да не говорим, че пеещите артикули стигаха до 500 крони! (върха беше 700)
И кака ви (спестовницата) си закупи гърне - марково за 7 лв от "Бебелан". Опакова си го чинно, положи си го в куфара (отне ми 1/3 куфар!) и щастлива кацна на Гардемоен!
Обаче! Снощи отивам в любимата ми ИКЕА и що да видя ГЪРНЕТА! По 20 крони! И то в любимата ми резеда! Е, как може такова нещо! Преди 1 месец да няма кьораво гърне е ИКЕА и сега изведнъж - пълно и в 3 цвята даже! Възмутена съм! Така да ме прецакат! И то от любимата ИКЕА!

# 158
Даааа съвсем друго! Няма слънце, няма хора по градинките, няма гостуване! Няма сладкарница, няма пицария, няма "бебешка среща" пред яслата! Няма кой да се порадва на бебето, няма кой да ти каже, че днес косата ти изглежда добре (освен мъжо,щото ако не го каже, лошо му се пише Grinning ) Даже няма кой да ти каже "Леле, колко си напълняла - стегни се".
Абе, друго си е в Норге и това е!  Grinning

P.S. Честит рожден ден на Бебищайн! (на патерица) Много щастие ти желая, много любов и най-вече много здраве!
Такава уникална жена няма как да не е родена на уникална дата!  Grinning

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 10:59 от Marjo

# 159
Potte май беше норвежката дума за гърне, ама не съм съвсем сигурна.
Нали постоянно ни заливат с всякакви брошурки, та понякога слагат и такива за бебешки неща.
Лично аз съм шашната от детските градини, които видях тук.
Оставят децата да се валят навън в калта, докато вали дъжд и после крачетата им подгизнали до коленцата.
Е може ли това дете цял ден да гази в локвички в ботушките си и винаги да е в кал до ушите?
В българска детска градина това не съм го виждала ... пълно безхаберие от страна на асистентите тук #Crazy
Дано тези, които съм видяла, да са просто лоши изключения, че ако това е масова практика ... ще има smile3512
Но на норвежките майки като че тези неща не им правят впечатление ... свалят калното гащеризонче и го закачат на закачалката в градината, другия ден да си го облече детето пак - кално и влажно.
Не знам за вас, но аз бях така  newsm09

# 160
Хехе, щастлива, разбира ти значи и на теб илюзиите за читави детски градини.

Аз, за съжаление, съм се настроила от коментарите тук, да не очаквам много от детските градини...
Дано, въпреки това, ме изненадат приятно...
Ще видим...

вие почвайте бебеправенето, а дано докато родиш детските градини се променят към по-добро. Wink

# 161
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мишел, какво ти подобряване, тук си е чист комунизъм. Който чака, няма да дочака  Laughing Rolling Eyes Crazy

Аз ще почакам Квине, евентуално, да се включи по темата за граините, сигурна съм има какво да разкаже  bowuu, че и мен живо ме интересуват.

# 162
Ха добър ви ден. Само за спане е! Ръми си тихичко и кротичко........
Линда, преди 3 години от посолството ми казаха, че само в Осло има над 600 българи. Предполагам, че сега са повече.
А за детските градини, не живейте с илюзии. Те така си карат открай време, така че няма да променят кой знае колко много.
Бебинщайн, честито на патерица, от здраве да не се отървеш от тук нататък  bouquet

# 163
Добро утро,момичета!Винце,Бебинщайн наистина тогава се е родила.Сигурно цялото и семейство са си мислили,че е първоаприлска шега JoyлКак сте момичета?Тия самолети са супер,ама защо са сложени?! newsm78
Да бебчо..наистина си помислих, че е първоаприлска шега...капанче newsm78   Ама то било истина... Joy Супер!  Hug

Бебчо.
.виж самолетите бяха първоаприлска шега  от модераторите... Joy Аз много хи гаресвах и си бях избацала такъв як автатар-изтребител... Joy Ама пък взеха че   ги скриха самолетите...жалко  Crazy

# 164
Абе хора...наша Милва къде изчезна бе newsm78  Липсват ми веселите и домашни историйки за бебо и Кнут  Rolling Eyes Hug

Много веселба внасяше в темата.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт