Норвежки майки и деца боядисват великденски яйца

• 21 824
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Привет от снежна Ословска земя!
Пътуването беше "вълнуващо", ма важното е, че завърши успешно!  Simple Smile

Много се радвам, че "основателката" на темичката ни  се завърна в редиците! Да и е жива и здрава дъщеричката! за коликите много ни помагаше Инфактола (ма го няма в Бг)
И честит рожден ден на Петя! Бъди много обичана!

Мишеле чакаме те! Като не можахме в Родината да се видим, поне тук!
Вчера пристигна една колежка на мъжа ми (бивша и бъдеща колежка  Simple Smile ) И така ми стана хубаво! Увеличаваме се!

# 136
Ей, Марйо, добре завърнала се! Wink
Я разкажи по-подробно за това "вълнуващо" пътуване! Wink

щастлива, квартирата е много хубава, в хубав квартал на Осло /североизточната част/. Не е много голяма, към 60-тина кв.м., необзаведена, с приличен наем /с включено парно и топла вода в него/.

Вече си имаме някои по-важни покупки като хладилник, печка, прахосмукачка. Ако още малко се помотам мъжа ми ще я обзаведе цялата без мен, а мен така ме сърбят ръчичките за покупки...  Laughing

# 137
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добре завърнала се Сватя  Grinning

Мишел- браво, честито за квартирата, вълнуващо е а ?  Grinning

Момичета някой гледа ли Norsk Talenter последния път. Имаше една българка Калина, дето била професионална пианистка и излезе да свири и пеее. Добре за свиренето, ама като запя  ooooh! ooooh! оле майкооо. Набързо я отсвириха още в първите 10 секунди, а на мен ми стана гадно  Confused Crazy

# 138
Въх, майка, снахичката много сърдито гледа!  Grinning Тоя поглед ще е за Филипо! Нещо като "Къде скиташ, гадино мръсна, пак не си измил чиниите!"  Mr. Green
Прочетох подробно разказа на Бебищайн за раждането - пожелавам на малката Кристин много слънчеви дни, изпълнени със смях! Искрено се надявам това "травматично" преживяване бързо да се забрави! (А на себе си си казвам "Ани постъпи правилно дето не реши да раждаш нормално 2-рия път! Помисли добре и за 3-тия!" Grinning)

За пътуването ще разправям друг път, да не се ядосам в тоя хубав, слънчев, изпълнен с щъкащи хора ден!  Wink

# 139
Marjo, добре дошла  Hug
Друго си е в Норге, а?

Мишел, браво, 60 кв. е много добро за тричленно семейство, а и щом наемът е добър, още по-добре.
Сигурна съм, че като дойдеш ще направиш още покупки, независимо колко е обзавеждал мъжа ти.
Но имай предвид, че тук цените са доста по-високи от тези в България, подготви се психически  Joy

# 140
Добро утро. Ама то вярно ни позамря темичката....
mishelle, в кой квартал е квартирата? Това североизточен само не ми помага особено да се ориентирам Joy Хайде идвай, чакаме те Hug
А за докторите - не си мисли, че са некадърници ( и такива има, разбира се, като навсякъде). Просто -да изчакаме да видим какво ще стане -  тук е философията на живота! Те с това са отрасли.
Боб4енка, намерих я тази девойка в you tube, ами аз ако пеех така изобщо и през ум нямаше да ми мине да ида там. Но намерих и едно детенце - Селина Христов. Не казаха за произхода, ама ми звучи бг Simple Smile Хубаво пя детето.
Няма ли да се оправи това време най-накрая?

# 141
Е, чудно норвежко времеце!
Колко време ми трябваше да свикна в Бг, че не е нужно да си обувам вълнени чорапи и дебело яке! Тъкмо свикнах да живея на 22 градуса, айде наново да отвиквам сега!

Иначе ние с Мишеле направихме проучване и се оказахме "почти съседки"! На някакви си 4 км сме! Което си  е супер!
Ако всичко е наред и колежката на мъжа ми ще си вземат жилище на 10 мин от нас! Което също ще е супер! Ще вземе да ми хареса в Норге!  Grinning

А и да се похваля - снощи успях да приспя без кърмене Фифко! Всеки, който познава малкият "цицоман" ще оцени грандиозността на това събитие!  Mr. Green

# 142
Еха, Марйо, поздравления! Wink

Дано не направиш моята грешка да го хрантотиш детето и посред нощите. Ние още цоцкаме мляко...кисело...по всяко време на нощта...
И тъкмо бях се засилила да купувам мляко от Lidl...че видиш ли на - приличало на нашенското - и...те решиха да го закрият...  Joy

А за съседството... Мммда, Мишел е много щастлива!  Laughing И Марйо, и ркб ми се оказаха съседки! Wink

А ти, Линда, в кой район си?

За deata не питам. Имам бегло инфо, че и тя не е далеч.
Сега е момента да и благодаря, че натоварих жестоко колата на сестра и и мъжа и с багаж за мъжлето!...
Деси  Hug

# 143
  • Stavanger,Norway/ Varna
А познайте къде грее слънчице  Party. То и вятър духа, ама няма да му се даваме я, амахааа Crazy

Ркб, отивам да намеря Селина Христов, че нещо ми е убягнала   bowuu

# 144
Здравейте момичета, охх аз се върнах от България  Sad,  а така ми се искъШе да си поседа малко повече ама на, няма как.
Бобин6тайн честита дъ6теричка, желая й безгрижно детство, а на теб бързо възстановяване.
МиШеле честита квартира   bouquet, аз съм на 50 км от Осло, не съм далеч и се надявам че един ден 6те се съберем да се видим всички, даже може да организираме българска сре6та в български ресторант, разбрах че има такъв в Осло.
Момичета незнам дали знаете но не сме единствените българи тук, има страШно много, вчера в самолета бяхме около 70_80 човека от БГ  #Crazy, и казаха че имало о6те горе долу толкова, и то всичките във и около Осло.

# 145
Добре дошли на Marjo и Линда  Hug
Линда, идеята за среща на българките е много добра, но малко трудна за организиране, понеже живеем в различни части на Норвегия.
50км изобщо не са много, нищо не ви пречи да се уговорите Ословичанки   bouquet
За българи ... много са наистина.
Оставам с впечатлението, че на места има повече чужденци, отколкото норвежци  newsm78
Напълнило се е с просяци и мургави продавачки на рози в тая Норвегия, бре  smile3514

# 146
Добро утро от мен! Wink

Това за обща среща на всички в Норге, за съжаление, е почти неосъществимо, но за среща на Ословчанки съм готова да се включа АСАП.  Hug

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,на БЕБИНЩАЙН!  bouquet newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura   Бъди щастлива и много обичана от всички.Пожелавам ти всяка твоя мечта да стане реалност!  bouquet

# 148
Честит рожден ден на Айнщайн-чето ни! Wink

Да си жива и здрава!
Много хубави подаръци да получиш!  newsm67  ura

# 149
Добре завърнала се Сватя  Grinning

Мишел- браво, честито за квартирата, вълнуващо е а ?  Grinning

Момичета някой гледа ли Norsk Talenter последния път. Имаше една българка Калина, дето била професионална пианистка и излезе да свири и пеее. Добре за свиренето, ама като запя  ooooh! ooooh! оле майкооо. Набързо я отсвириха още в първите 10 секунди, а на мен ми стана гадно  Confused Crazy
Това момиче никога не съм го чувала... newsm78 Жалко... Rolling Eyes  Иначе и аз ако бях по-млада щях да се ява на Norsk Talenter...ама съм дърта вечИ... Joy

Хора...какви са тези смолети-изтребители  от висш пилотаж  дето сме... Whistling  Паднах от смях като видях... Joy

Общи условия

Активация на акаунт