Норвежки майки и деца боядисват великденски яйца

• 21 802
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
А, не, мишел, не онзи повод, не  Joy
Няма намесени щъркели.
Иначе ми хрумна, че за това ще се сетиш.
Друг повод си имам, който е свързан конкретно със сватбата, но ще го кажа след като приключи всичко  Hug
А като дойде другия повод за черпене, вие ще сте сред първите, които ще научат   bouquet

# 196
  • Stavanger,Norway/ Varna
А, не, мишел, не онзи повод, не  Joy
Няма намесени щъркели.
Иначе ми хрумна, че за това ще се сетиш.
Друг повод си имам, който е свързан конкретно със сватбата, но ще го кажа след като приключи всичко  Hug
А като дойде другия повод за черпене, вие ще сте сред първите, които ще научат   bouquet

Чакаме, Славс, чакаме  Grinning

Ей ме на, днес станах с мисълта как ще шматкам пак цял ден по улиците- да ама не. Вали пусто навън и не ни прощава. Натова отгоре, местните фермери са решили така добре да ни ароматизират, няма да ви казвам какво се носи във въздуха, че и в къщи при затворени прозорци се усеща.  Sick  Crazy
Сватя, що не ме пита за алкохола. Мойта Йованка си има тренинг. Аз все си пийвам по чашка винце или по едно малко Туламорче и ефекта при нея е същия- да заспи, забрави  Laughing
А как обичам Бейлис ммм, ама пусто, бива ли такива цени тук  #2gunfire

Такаа, аз вчера изчистих къщата, даже сготвих, а мъжо се оказа, че не е гладен, така че и за днес има манджа и сега какви да ги къдря  newsm78

# 197
Винце, приятно изкарване в Англия newsm10 Ти с какво гражданство си? Бг или норвежко? Питам, защото преди като ходех до Англия си вземах виза от посолството за по 6 месеца. Това обаче беше преди Бг да влезе в EU. Сега трябва ли да ми пратят пак виза или направо мога да си ида само с паспорта? Все се каня да питам някого и все забравям.
Иначе гледам тук се чисти на поразия, и аз трябва да  1ironing и да  newsm79. Идва пролет и котката се скуби, майкоооо, не мога да видя килимът ми какъв цвят е. И всеки ден да мета пак косми навсякъде. Половината мои, половината на котката. И двете сме с дълги коси, ужас. Аз съм решила да се острига като уфцити на пролет, ама за котката ми е жал, много и е хубава козината. За протокола - котката Петра е все още по голяма от бебето Изабела. Ама май бебока я настига. На 3 месечния контрол беше 60 см и 5 кг с 2те  ваксини.

# 198
Аз пък няма да готвя днес, че и утре. Щото съм сама и ще карам на сухоежбина. Щото не обичам да готвя за себе си, много тъпо.

# 199
  • Stavanger,Norway/ Varna
Милва, браво на Изабела, с чудесни мерки е момата  Grinning
Аз нашия котарак го преместих да живее навън пред врата малко преди да родя. Той за сметка на това оплоди по няколко пъти всички котки в квартала, защото само той не е кастриран. Съседите ни гледат вече накриво. Ето вчера пак видях жена ми да лежи в негото легло, пък и нея я храним, лудница.
Та вчера запознахме Йована с Джошо. Тя реши, че ушите ми са особенно примамливи, о не я допуснахме до тях, че Джошо е мръсен. Ама мъжо обеща да го изкъпе тия дни и да и даде да си поиграят   Crazy

# 200
А нашата котка живее само вътре. Тича нагоре надолу по стъпалата. Ама Изабела май не знае още, че си имаме котка. Не съм много сигурна.

# 201
О, Милва. Привет!

Малката май те е оставила безпризорна за малко, а!? Wink))

# 202
Ами тя си откри пръстите на дясната ръка преди 3 седмици и сега си ги изследва, когато не спи. Май пускат шоколад тия пръсти, или пък мармалад. Ама не и идва на ума да си отвори ръката, че по лесно влизат в устата, мъчи се горкото да налапа всичките. Аз пък не я и открехвам в тайните на живота и тя страда. Абе живот и здраве да е.

# 203

Ти сещаш ли се за безплатни курсове по нещо в България? Wink

Сещам се! По английски в мойта работа!  Grinning И на "дот нет" курс съм ходила, почти безплатен (платен от работата)

И в тая връзка - Липсва ми Палачинка!  Sad Къде си Палачинке, къде си мой достойни противнико?!?!

Мале, Милва малката принцеса станал манекенка,бе! Grinning Радвай се докато не е открила крачетата, че тогаз стана страшно! Нашата къща е като след бомбардировка. Пуснахме Филипата да лази за 1/2 час и къщата беше пред срутване! Щеше ми се да го изведа ма в тоя дъжд... 
Иначе аз въпреки дъжда съм в супер настроение! Напоследък се случиха няколко хубави неща в живота ми и живота на близки на сърцето ми хора и съм се понесла на вълната на пролетно-приповдигнатото настроение!  Grinning

# 204
Марио,чакай да праходи да ведиш тогаз....в нас е паднала бомбата след Иван,нали вече ходи newsm44.За ужас на цвекито скоро няма да е прибрано в къщи Joy.

# 205
Мойто свеки пък ще идва на гости в неделя. Така и казах. Ама аз отдавна съм спряла да се тревожа как изглежда къщата. Нали и без това е подобре от тази на щерка и ... Няма какво да му мисля. Най големият майтап е, че винаги правя вечери БЕЗ картофи. Тя се е смаяла как така има толкова много манджи на тоя свят без картофи. И как милият и син яде толкова здравословно, направо невероятно. Абе златна съм аз, златнааа. Такава като мен с угаснала свещ да ме търсят

# 206
Милва  Joy
Браво на теб, я сега сподели няколко безкартофени рецепти, ако обичаш.
Аз обичам да готвя с картофи, понеже ... ами обичам картофи и милото ги обича и така  Blush
За Англия не мисля, че ти трябва виза за посещение.
Понеже една позната наскоро отскочи до Лондон просто така, без покана.
Наша Винце си е с българско гражданство още, доколкото знам.

Marjo, браво, аз не бях чувала за безплатни курсове, но добре е, че има.

бобче, и аз нямам търпение, но трябва да си планираме нещата добре  Peace

бебчо, така е с малките деца вкъщи, постоянно има играчки по земята, знам как е покрай браточедките ми и техните бебета.

# 207
А, то и аз обичам картофи, ама се дразня понякога. 7 дена в седмицата - картофи. Предполагам само по възрастните хора са така. Ами тя ме е питала дали искам картофи със спагетите. Май това е единственото ядене, което знае без картофи. Като хляба в България. Мойто мъж вика, че ядем хляба с хляб. То си е вярно. Иначе тя като дойде, правя салати, паста, индийски, италиански манджи, китайски манджи или каквото и да било с гарнитура различна от картофите. Ей така, да ми се чуди. Май да и направя суши един път, горката жена ще припадне  newsm48 Ама че войнствено съм настроена, отивам да спя. Лека нощ. newsm07 Открадвам въртялаката на Изабела

# 208
Е, не, то всеки ден едно и също писва, а и картофките в големи количества се лепят на неподходящи места по тялото ...
А, хлябът е на по-голяма почит тук, закусват и обядват хляб, мат пакето пак им е хляб ...
Аз спрях да ям хляб преди няколко години, но тук пак проядох, хлябът им е много вкусен, любим ми е Йогуртбрьо - само не разбрах какво точно е киселото мляко в хляба, но е много вкусно.
Ох, аз ще си гледам любимото предаване по Нешънъл Джиографик - Еър крафт инвестигейшън.
Тъкмо приключи предишното предаване за един терорист, сега започна ново.
Детективската ми душа се радва  newsm44

# 209
Да, вярно, че е така. Този Йогуртбрьо е от РЕМА, нали? Аз работя в Bakers и ям предимно от техните (нашите) хлябове. Любим ми е Оливия, въпреки че преди беше подобър, пак ям предимно него. И като съм свикнала хляба да ми е без пари, сега откакто съм си удома, много ми е кофти да плащам за хляб. Първият път направо ми се стори грешно, ама сега малко посвикнах.

Общи условия

Активация на акаунт