Норвежки майки и деца боядисват великденски яйца

• 21 807
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
щастлива,тенкЮ за поздравчето Hug
тук времето е супер,слънчево и топло Laughingбяхме на разходка и сега Ивон спи в количката на чист въздух Simple Smile
много се кефя още 2 дни и мойта сестра идва Grinning

# 181
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей ме и мен.
Водих малката на плуване, правиха и снимк аи като ми я пратят по нета ще ви я покажа. Много се забавлява, крещя от радост и пляска, даже далдисвахме днес.
После се разходих до центъра, тук времето днес е доста смарангясано, но пък нито вали, нито духа и беше доста приятно.

Сливке, ти си за завиждане. Аз преди няколко дни се бях разметала, как баща ми ми идв на гости лятото и го водя за риба и на барбекю и тем подобни.
Тююх, как ми липсват.
Ркб и ти си за завиждане с тая спа сесия дето си си направила. Къде ти време з амен, а така обичам.

Аз днес май само завиждам, позеленях  Mr. Green Sick

# 182
Marjo, браво за курса! Lykke til! Тоест Успех!  Hug
Винце, аз предпочитам мъжа ми да не излиза особено, понеже и аз съм домошарче.
В това отношение и с моето момче си пасваме, хич не сме по партитата, купоните и прочие, самодостатъчни сме си вечер вкъщи с нещо вкусно за хапване, сладки разговори и размяна на нежности Simple Smile
А ти защо не пробваш да го водиш навън с теб?
Или не иска?
А защо да ти се цупи, че излизаш? Simple Smile
Аз на негово място бих се радвала - все пак не си длъжна да стоиш с него вкъщи нон-стоп, ако душата ти балканска те влече навън  Joy
....

Ама и моя явно  е домошар като твоя   Blush Иначе ние излизаме двамата разбира се, но исках да кажа че аз си имам приятели и много четсо сме някъде, я на рожден ден я на купон, а моя е саможив и си няма приятели и излиза  само  с мене... Rolling Eyes

А аз  съм много жива личност и не  мога да стоя на едно място и да правя едни и същи неща често, ще умра от скука. Затова се движа...и се срещам постоянно с хора.

Затова и харесвах  предишната си професия, тъй като беше свързана с мноооого пътувания... Heart Eyes

Моя ме разбира, макар  в това да  сме различни. Той е доста затворен , докато аз обратното, съм много отворена към света и хората.Имам нужда от контакт с хора..такава съм от дете.

Майка ми казва, че като малка който  искал  да ме вземел на ръце, само да се  усмихнел  и аз съм  се гушкала.  Crazy Всички съм харесвала и никога не съм плакала в чужди ръце... Crazy

Та тя умирала от страх да не ме откраднат  някъде...тъй като съм се радвала на всички Crazy

Иначе ние с любимия  утре заминаваме   за Лондон!  Heart Eyes  Аз на шопинг, а той  с мен придружител... Joy 

Обещават хубаво време...слънчево  и +15 гр.  Hug Така че ще се отчета чак в понеделник    Hug

Приятен и усмихнат уикенд на всички...  bouquet

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 21:31 от ЧервеноВинце

# 183
Здравейте момичета,
и аз очаквам майка ми и брат ми тази събота и наистина много се радвам  Simple Smile
Оказва се, че доста познати чакат родите си на гости и то точно тази събота.  Hug

Винце приятно пазаруване в Лондон, хайде после да се похвалиш за новите продобивки.

За излизанията ние и двамата си излизаме доста често и заедно и всеки с неговите си приятели. Аз се запознах с две много готини българки тук и почти всяка седмица се виждаме и излизаме.
От известно време обаче забелязвам, че предпочитам да си мързелувам в къщи пред телевизора с някои вкусотиики . И резултата е, че спешно трябва да мина на нискокалоричен хранителен режим. Не ми се мисли .....

Marjo, браво за курса! И аз трябва да запиша  някой вечерен много ми се иска да взема и  бергенс тест. Не мога да се амбицирам да си уча сама в къщи.

Hug

# 184
В работата имаме норвежки курс. У4им по Her på berget. Не е зле, по4ивам си в работно време  пък и ми го пла6тат как да не отиде 4овек  Mr. Green 6таслива, 4астна или об6тинска все едно/дъ6теря ми е в 4астна/ Таксата е фиксирана, ама и гледането е съ6тото, мнорежко Grinning

# 185
Здравейте момичета,
и аз очаквам майка ми и брат ми тази събота и наистина много се радвам  Simple Smile
Оказва се, че доста познати чакат родите си на гости и то точно тази събота.  Hug

Винце приятно пазаруване в Лондон, хайде после да се похвалиш за новите продобивки.

За излизанията ние и двамата си излизаме доста често и заедно и всеки с неговите си приятели. Аз се запознах с две много готини българки тук и почти всяка седмица се виждаме и излизаме.
От известно време обаче забелязвам, че предпочитам да си мързелувам в къщи пред телевизора с някои вкусотиики . И резултата е, че спешно трябва да мина на нискокалоричен хранителен режим. Не ми се мисли .....

Marjo, браво за курса! И аз трябва да запиша  някой вечерен много ми се иска да взема и  бергенс тест. Не мога да се амбицирам да си уча сама в къщи.

Hug

М ,да, доста са! Наскоро една мацка, май от Варна беше и тя беше писала ,че ще лети с децата си .Голям купон ще падне !Да вземем да им сформираме една форумска среща от наше име .Щот не се знае дали ще успеем да се видим ,ама поне родата. Laughing

# 186
Хайде Сливке идвай на летището та  и ние и родата да се види всички заедно . Няма начин някой да не носи ракийка и луканка. Майка се е заредила и с бг червено винце.  bigdance2 Ще му отпразнуваме по български.  Hug

# 187
  • Stavanger,Norway/ Varna
Айде заформи се софрата  Laughing

Винце ако не е тайна каква е цената на билетите до Лондон ?

# 188
бобче, чакаме снимките!
Не знам дали Йована е слънцето на твоя живот, но при мен определено печели много позиции  Hug
Да ти е жива и здрава сладураната.

Винце, приятно пазаруване и да дадеш отчет после   bouquet

Приятно изкарване на всички, чиито роднини пристигат на гости скоро  Hug

ркб, теб се опитвам да те издебна в Скайп, ама никаква не те виждам  newsm78
Ще ти драсна една бележка Simple Smile

# 189
Добро утро. Аз да се разпиша преди да позачезна - това ми е работния уикенд Sad Днес е отново едно такова сиво време....само за спане Laughing
Винска, приятно изкарване в Лондон, да случиш на време и да си водиш записки! Та на нас после да ни е по-лесно Mr. Green

# 190
Добро утро и от мен Simple Smile
ркб, да ... в това дъждовно време най-добре е да спи човек.
Или поне да мързелува вкъщи нищоправейки  Joy
Вчера пих един ужасен чай ... sitron се казваше, но имаше вкус на дърво  Sick
Тия норвежци как ли не се тровят  ooooh!

# 191
Ей, вчера какъв хубав ден беше - и слънчев и успешен! Пък днес - мъгла!
Оборудвана с тИтрадка аз са явих на курса,с леко закъснение! (ма па всички ме забелязаха така  Wink ) Даже бидох ухажвана от един немец, който в последствие се оказа, че обядвал с мъжа ми! Не знам дали казах - курса е в работата на мъжо и е безплатен! (за тия дето са си помисли, че сега ще почна да харесвам кренвирши и ще спра да говоря със съседите си) Тръгнах, щото отивайки се в България изведнъж осъзнах колко безсмислен е живота ми тук! Трябва да правя нещо, ша затъпея съвсем иначе!

Снощи се почерпих с пълна чаша "Бейлис", имах си мноооого хубав повод! С тайната надежда, че след кърменето Фичо се заспи пиянски. Ма не - детето скокна и цяла нощ беше в движение! Тоя като пийне на бой ще го избива според мен Simple Smile
Та днес недоспала, но щастлива се опитвам да вкарам ред в къщата. Ма не става!

На многоуважаемата госпожа Чевеновинцева - успешен(то се знае, че ще е приятен) шопинг! Чакаме я с последните модни тоалетни на сезона!  Hug

# 192
Marjo, браво на теб Simple Smile
Ти сещаш ли се за безплатни курсове по нещо в България? Wink
Какъв е хубавия повод за Бейлиса? Wink
Да ви кажа и аз имам хубав повод да се почерпя  Hug
Но засега няма да ви го казвам  Naughty
По-нататък  Wink

# 193
Момичета, шашнахте ме с тези разкази за детските градини, за "гадните" шофьори /няма да ви арзказвам за успокоение колко са "добри" тук/...  newsm78

Винце, приятно прекарване!

Винце ако не е тайна каква е цената на билетите до Лондон ?

Бобче, надзърнах за цени от Stavanger до London  и обратно...
Ето, примерно за

22-29 април - цена с таксите за 2-ма възрастни: 290Е = 2300 нок-а

щастливаааааааааааааааа Wink
аз за тия поводи първа се досещам, ма ще си трая де... поне 3 месеца Wink))

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 12:38 от mishelle

# 194
Привет и от мен   bouquet

Линда, ти къде точно живееш?
Ркб на 1 км от А6им и 53 от Осло
Винце приятно пазаруване   bouquet
Ох не6то съм блокирала, от един час се опитвам да напи6а не6то, тъкмо почна и взема та го забравя  ooooh!
Лек и успе6ен ден на всички   bouquet и като влезна в час 6те ви пи6а

Общи условия

Активация на акаунт