Норвежки майки и деца боядисват великденски яйца

• 21 820
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Да Винце и на мен ми харесаха.Що не ни ги върнат отново newsm17

# 166
Аз и анкетка пуснах във форума Правила, ама нищо засега  Cry
Мишел, то бебеправенето е най-лесното  Blush
Скоро и с това ще започнем  Blush

# 167
Мишел, какво ти подобряване, тук си е чист комунизъм. Който чака, няма да дочака  Laughing Rolling Eyes Crazy

Аз ще почакам Квине, евентуално, да се включи по темата за граините, сигурна съм има какво да разкаже  bowuu, че и мен живо ме интересуват.
Ооооооооооооо, Квине със сигурност има какво да каже по въпроса  ooooh!. Моми4ета, стягайте се 4е хи4 няма да ви е лесно да преживеете това което ви о4аква там. 6таслива, оставят ги да се въргалят в калта, ама после ги пръскат с един мърку4 преди да  ги приберат/това съвсем сериозно/

# 168
Квине, сериозно ли с маркуч пръскат децата?
Нали ще ми разболеят детето и ще ги строя в 2 редици всичките  #Crazy
Е какви са тези детски градини, какви са тези безотговорни учители, бре ...
Явно частните с по 5-6 деца са по-нормални ... но сигурно и по-скъпи Sad

# 169
Освен това тука нямат легла...и децата не спинкат на обяд.  Rolling Eyes Една позната им показа на видео наша детска градина  подредена с масички и легла, та  децата след бурна игра  могат  да си легнат...и норвежките бяха така... Shocked Shocked Shocked

Тук няма легла... Tired

Много са зле....но това с мъркуча ме разби тотално ooooh!

# 170
Здравейте норвежанки  Simple Smile
Ехх ама заШто така замря темичката  Sad
Относно детските градини, положението тук направо е трагично. 6тастлива за жалост е точно така както го описа, по цял ден се въргалят в калта, премръзнали от студ. Но спрямо разбиранията и начина на живот на 90% от норвежците, то това било нормално.
Тук за последната 1 година се нагледах на какво ли не. Нека ви разкажа една случка която ни се случи наскора.
Прибираме се една събота вечер от Осло, някъде към 3 да е било, и на около 5 км от местото кадето живеем, на пътя стой и ръкомаха мъж, около 40 годи6ен. Моят мъж ре6и да спре да види за какво става въпрос. 4овека ни помоли ако можем да го закараме, понеже се прибирал от дискотека и нямал пари. Оказа се 4е живеем през няколко ули4ки, и се съгласихме, ка4ихме го. След около 2 км сре6таме една жена, моя намалява и в този момент 4овека отзад се провиква яяя жена ми, при което ние и двамата така  Shocked. В момента в които спираме до нея, този отзад се изцепва, абе давай карай, тя и сама може да се прибере.  smile3556 #Crazy Като го  чух и полудях  #2gunfire #2gunfire
Моят продължи около стотина метра и спря колата..... след това се се6таите какво стана  box  fight fight
Ние обърнахме колата, ка4ихме жената, а тя милата даже не пожела да я закараме до тях, врътна 2 телефона, и хоп намери си парти на което да си продължи вечерта  ooooh!. После ми стана малко мъчно за мъжа й, ама.....  Rolling Eyes

# 171
  • Stavanger,Norway/ Varna
Относно детските градини, положението тук направо е трагично. 6тастлива за жалост е точно така както го описа, по цял ден се въргалят в калта, премръзнали от студ. Но спрямо разбиранията и начина на живот на 90% от норвежците, то това било нормално.
Тук за последната 1 година се нагледах на какво ли не. Нека ви разкажа една случка която ни се случи наскора.
Прибираме се една събота вечер от Осло, някъде към 3 да е било, и на около 5 км от местото кадето живеем, на пътя стой и ръкомаха мъж, около 40 годи6ен. Моят мъж ре6и да спре да види за какво става въпрос. 4овека ни помоли ако можем да го закараме, понеже се прибирал от дискотека и нямал пари. Оказа се 4е живеем през няколко ули4ки, и се съгласихме, ка4ихме го. След около 2 км сре6таме една жена, моя намалява и в този момент 4овека отзад се провиква яяя жена ми, при което ние и двамата така  Shocked. В момента в които спираме до нея, този отзад се изцепва, абе давай карай, тя и сама може да се прибере.  smile3556 #Crazy Като го  чух и полудях  #2gunfire #2gunfire
Моят продължи около стотина метра и спря колата..... след това се се6таите какво стана  box  fight fight
Ние обърнахме колата, ка4ихме жената, а тя милата даже не пожела да я закараме до тях, врътна 2 телефона, и хоп намери си парти на което да си продължи вечерта  ooooh!. После ми стана малко мъчно за мъжа й, ама.....  Rolling Eyes

Тез мнорежци яко започват да ме забавляват.  ooooh! ooooh! Laughing Joy

# 172

Тез мнорежци яко започват да ме забавляват.  ooooh! ooooh! Laughing Joy

Уникална нация се ей  тея мнорежци... Joy Ехххх  ако  знете аз на какво съм се нагледала докато работех вечер по пиано баровете.. ooooh!

Ама айдИ  да не развалям добрия  имиджа на Норвегия и нрвежците... Crazy

# 173
.....

Замря щото не пишете бе... Joy

А тази история за норвежеца и жена му ми е до болка ясна... Crazy Да тука мъжете  и жените ходят на партита по отделно, а  не заедно... Shocked Rolling Eyes 

Моя пък никъв не  ще да излиза, като лалугер в хралупка... Crazy  Няма си приятели хич... Rolling Eyes 

Ама аз излизам с българките на кафе или на някое питие вечер...и  моя не се цупи.  Crazy Явно е свикнал от преди... Mr. Green

Айде и аз да си лягам...лека от мен  Hug

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 00:44 от ЧервеноВинце

# 174
А, Линда ме накефи с тая история! Както обичам да казвам "Разлика в културите" (това когато искам да не ги обиждам)  Grinning

Иначе за детските градини и аз първоначално се шашнах! Но е факт, че в Легевакт-а, аз норвежче не видях! Само пакистанчета,индийчета,етиопчета и Фичо  Grinning Явно ги каляват децата. Само ми е интересно, тоя метод да ли става и за деца с балкански ген?!  Thinking

Пък да се похваля моя милост тръгва на курс по норвежки! И аз самата не мога да повярвам, но е факт!  Grinning

# 175
Marjo, браво за курса! Lykke til! Тоест Успех!  Hug
Винце, аз предпочитам мъжа ми да не излиза особено, понеже и аз съм домошарче.
В това отношение и с моето момче си пасваме, хич не сме по партитата, купоните и прочие, самодостатъчни сме си вечер вкъщи с нещо вкусно за хапване, сладки разговори и размяна на нежности Simple Smile
А ти защо не пробваш да го водиш навън с теб?
Или не иска?
А защо да ти се цупи, че излизаш? Simple Smile
Аз на негово място бих се радвала - все пак не си длъжна да стоиш с него вкъщи нон-стоп, ако душата ти балканска те влече навън  Joy
За детските градини ... аз знам доста за детските градини в България понеже съм "вътрешен човек" Wink
Много ми харесва това, че има легла, масички, играчки, децата спят следобед, хранят се с режим, имат занимания според възрастта им ...
За мен това е НОРМАЛНОТО положение в детска градина.
Затова изпитах лек културен шок като се сблъсках с тукашните нормалности.
А да не ви говоря за детските градини в Гърция, по-хубави са и от българските.

Линда, тая история ...  ooooh!

# 176
  • Stavanger,Norway/ Varna
Пу и аз да се оплача, може ли, може ли  Laughing

Вчера се прибирам аз от чудесна разходка и естествено, автобуса спира на мойта спирка, далеч от тротоара, виждайки ме, че съм с количката. При, което се получава една мити дупка, абе с една дума трябва някой д ами помогне да я сваля. Е, как никой не стана. До мен имаше поне 5 човека и то все жени, гледаха ме като полезно изкопаемо как се боря сама. Да не говорим, че шофъора дето май той е длъжен да помогне, явно в този момен е бил зает да си чопли носа, защото никакъв не го видях.
Накрая някъде от дъното на автобуса, стана един човек- негър и ми помогна момчето.
Това вече ми се случва за незнам кой ли път. Да не говорим, че си натиснах бутона за слизане на количка и че ако шофъора-
" кадърния" беше спрял както трябва, нямаше да ми трябва помощ, стъоалото е ниско.
Натова отгоре, за пореден път ме попитаха дали билета е за възрастен или дете. Явно е помислил, че съм детегледачката  Crazy ooooh! ooooh!

# 177
Много Ви благодаря за милите пожелания момичета Hug Hug HugДано се сбъднат.
Да наистина съм родена точно на 1.04.Смешна дата,но какво да се прави.Даже баща ми не е повярвал когато са му се обадили Joy
Приятен ден  Heart Eyes

# 178
Запис и от мен. Свободна съм, та си позволих малко повече мързелуване днес Simple Smile напазарувах, позачистих малко къщата, посрещнах малко гости ( които след това оборудвани с учебници, бяха изпратени на курс по норвежки Joy), взех един мнооого дълъг душ с разни екстри, маски и т.н. До тук добре Laughing
Линда, ти къде точно живееш?

# 179
http://youtube.com/watch?v=3Irqp91xxdY

Поздрав за всички с тази хубава песен Simple Smile
Днес цял ден си я слушам, пея си и си танцувам, и ми действа много освежаващо Simple Smile
За момент забравям кофтито време навън и ми става много слънчево  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт