Gymboree

• 15 001
  • 246
  •   1
Отговори
# 120
  • София
queenmubb Честито .. догодина ще знаем и с подаръци ще се подготвим Simple Smile

Е, сега подаръци, ще износваме от вашите дрехи - ти май спокойно можеш да отвориш самостоятелен ибей  Laughing

ПС, Мерси, мерси, утре ще пусна снимчица от партито, ама тоалетът май няма да е джъмбрейски, а гап-ски...

# 121
Момичета,виждам че в Касида продават тази марка.Някой поръчвал ли си е?Ще взема да поръчам нещо за проба Rolling Eyes
http://www.kasidabg.com/gymboree.html

# 122
 newsm59 queenmubb весел празник и от мен
Мерси за изчерпателното инфо Peace

# 123
При моя въпрос,колко ще е шипинга до БГ,ето какво получих:Please look at the shipping calculator to give you the cost for your postal code
Ще вкарам пощенския код на населеното място,та да видим какво ще ми покаже newsm78

# 124
Абе я дай да видим какво гледаш
Не съм поръчал от Касида, няма моя размер .... ако някой е поръчал да каже

# 125
Жив и здрав синковец  Hug

ПС, Мерси, мерси, утре ще пусна снимчица от партито, ама тоалетът май няма да е джъмбрейски, а гап-ски...
Heart Eyes

# 126
Честит Първи РД на Бобко на queenmabb   party041  bdbaloni!

И аз се загледах в нещата от Касида. При тях с дебитна карта ли се плаща?
Между другото трябва да си открия нова сметка с дебитна карта. Много ще съм ви благодарна ако ми кажете вие кой вид ползвате за международните покупки.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 23:43 от Ralka Balka

# 127
Ralka Balka ,в Касида съм плащала с наложен платеж тоест на куриера направо,но съм поръчвала обувки само.Сега съм се загледала по тези Gymboree имат сладурски неща за мойта кукла  Flutter
А дебитна карта ползвам Виза на ЦКБ Peace

# 128
  • някъде
При моя въпрос,колко ще е шипинга до БГ,ето какво получих:Please look at the shipping calculator to give you the cost for your postal code
Ще вкарам пощенския код на населеното място,та да видим какво ще ми покаже newsm78
    Винаги уточнявам,че България е в Евросъюза,защото някои американци си мислят,че България е град в някой щат и те пращат на шипинг калкулатора.

# 129
yeah Вече сме щат в Евросаюъза, а не провинция на Сибир
 Joy

# 130
  • София
    Винаги уточнявам,че България е в Евросъюза,защото някои американци си мислят,че България е град в някой щат и те пращат на шипинг калкулатора.

Еееее, те това не ми беше хрумвало, че е възможно, но винаги в скоби след България слагам EU, явно имало защо (въпреки че като се замисля, дали знаят какво е EU....) - абе да са живи и здрави хората, да купуват по намаленията, да препродават на нас, захлупените европейци дето нямаме джъмборе и гап, и така всички под слънцето са доволни и щастливи  Crazy

# 131
Аз пък си пиша Bulgaria (Eastern Europe), не разчитам че знаят съкрщанията
току виж некоя леля отворила карта на Щатитите и се чуди кой щат се съкращава с  EU
wiwian
I apologize for not getting back to you sooner.  The cost to
Bulgaria will depend on if I can fit the three pieces into a flat rate
shipping envelope. If I can fit them, then shipping will only be $12.00. 
If they won't fit, then I'll have to use the bigger priority envelope and
the cost will be approximately $20.00.
това по този върпос - ако успее да ги напъха в малък плик само 12, ако не 20 долара
но имаи впредвид че това е носено

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 12:52 от Durango

# 132
  • София
Абе я дай да видим какво гледаш
Не съм поръчал от Касида, няма моя размер .... ако някой е поръчал да каже

Аз не съм пазарувала, но почти всеки ден преглеждам да не са качили нещо ново - като цяло много се изненадах да попадна на дрешки Джъмбо в БГ-магазин и то това не са някакви случайни ишлемета, а си е внос от магазините в САЩ - личи по разнообразието от колекции и единичните номера (в смисъл ясно ми е, че не са шити в САЩ, да не подкара някой старата тема).
Та това е кофти, че номерата са единични, в нашия размер например, някои от нещата ги имаме същите, тази зима ги купих направо от извора, наречен магазин (трябва да ви кажа, че се фрийкнах и стоях няколко часа...). Цените са ок според мен - горе-долу толкова ми излиза като купя нещо от ибей експрес с фиксирана цена (за пример давам лятно късо гащеризонче с комбат-джобове , което купих за 16 долара и 4 долара шипинг=26 лв. грубо, а ето това от Касида: е 26 лв., т.е. същата работа, ама не е в нашия размер, жалко), пък и при мен го има това, че гледам да спретна цялото екипче от една и съща серия, каква фенка на Джъмбо съм иначе!!! 

# 133
  • София
И искам да ви благодаря на всички за поздравленията по случай рождения ден на моето Бобче - много сте мили и ми стана много приятно! Благодаря и целувки на вашите съкровища!

Хайде, отивам да пуша една цигара и ви оставям да си отдъхнете малко от мен  Blush

# 134
аз това се чудех,тези в Касида да не са някакви ментета но много ме изкушава това че има доста дрешки наш размер,ще взема да поръчам за лятото че не съм фен на Е-бей Crazy

Общи условия

Активация на акаунт