Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 098
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Вани Ник, "занимавам се" е силно казано, но ги употребявам от 4-5 години и съм сигурна в качествата им. Та затова. Просто споделям.

# 946
Ох, изтече ми носа, страшна хрема  Tired Дано съм олекнала  Laughing
Трябва да готвя риба за довечера, а тъй не я обичам  Sick

# 947
Аз моите 8 кила 50 дни ги моря и ми се струва перфектен темпа на смъкване. Направо ми звучи невероятно да се сваля по килограм на два дни , особено при не високо наднормено тегло .  Перле , ама никак , никак не ти завиждам / съвсем благородно разбира се /  Joy

# 948
Ей най - после и аз да се добера да компютъра си.
Здравейте, дюкянки сладуранки,
Аз имам доста задачки тези дни и само минавам за кратко да видя как сте Wink
Днес кантара при мен показа -400 гр спрямо меренето преди два дни. Ще се сменя лентичката след малко.
 Атракция  - за подсладителите - не само при термична обработка, а по принцип са канцерогенни. Аз лично ползвам само степчета от време на време и то само за мен. Съпругът ми и децата ядат само захар поради този ефект на подсладители.  
Скоро ще ми се наложи да си сменям гардероба - едно пантлонче от есента, дето преди го изпълвах цялото, днес го обух и ми виси направо грозно  Hug Hug Hug много му се радвам:) Ефекта поти мен вече се забелязва, само по корема останаха още тлъстинки, но и те ще се предадат къде ще ходят.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 15:05 от Dreamy_world

# 949
Момичета не знам дали сте обсъждали темата за добавките, ама моля да ме извините няма как да прочета 87 теми назад Blush Embarassed Embarassed Та да ви питам какво мислите за тях. За тези така наречени хранителни добавки, които уж ти намаляват апетита и пиеш много вода, съответно сваляш кила + диетата. Какво става тогава и приложимо ли е диета + добавки?
мерси, надявам се да не ме  smile3537

# 950
То още не е точно талия,

и аз така гледам тука момичетата мерят и пишат ами и аз нямам талия какво да меря ?

smile3521

# 951
Дрийми, честито намаление!  Hug
Поли, аз съм много против всякакви добавки с изключение на витамините и минералите.  Peace

# 952
Мерси, Сънче,  Hug
надявам се след още няколко дни да имам още за хвалене/сваляне

# 953
моите добавки са: вит С, калмацин (минерали - калций, магнезий и цинк) и рибено масло, което комбинирам с лененото семе. Това е. На другите и аз съм противник. Не вярвам в полезността и че нещо може да помогнат, даже напротив.

# 954
  • Sofia
dimancho  Shocked как го постигна това.
Моля ако е удобно да споделиш дневния режим който си спазвала.
Аз бях 61 кг, в момента след около 2 седмици съм 58,5 /това показа сутринта кантара/.
Аз също искам да и знам дневният режим, защото за 2 седмица свалих само 1,500  Tired
Моля те пиши какво ядеш. ставам банална с този въпрос, но горещо ме интересува

# 955
здравейте на всички!

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 15:42 от intrigantka

# 956
Цитат
2в1, добре дошла! Много е приятно, когато дойде някой като теб!   Опитай да хапваш 2 млека дневно. А ако срещаш затруднения и с триците, даваш адреса и ти изпращам.
Аби,благодаря за предложението   bouquet .Аз трици си имам и си закусвам с тях.Имам си няколко пакета запаси,но когато видя в магазина,че има си купувам пак,за всеки случай  tooth .А за млеката не съм се ограничила умишлено.Просто не съм много по киселото мляко,но така с триците и степче става.Палачинки правих два пъти и станаха добре,но ги изяде половинката на дюкански дюнер.Тъй като за сега не ни липсва нищо тестяно,предпочитам да не прибягвам до правенето на кексове и хлебчета.Между другото,ако някой не се е сетил вече де  Crazy , като се желира степче, разтворено с по-малко количество вода,става за заместител на конфитюр за палачинката.
Дидиживко,дано се оправят дечицата бързо  Praynig

Аз също пия само калмацин.Никога не съм била привърженик на така наречените добавки.За мен те са си чиста химия.Понеже имам познати които са в тази сфера,от тях знам,че в хапчетата има съвсем малко количество от дадена билка примерно.Почти всичко е само разни пълнители.Няколко пъти прочетох и за проблеми с ноктите.По-принцип си е нормално по това време на годината да са по-чупливи или да се цепят.Аз от години правя точно по това време на годината едноседмични процедури в домашни условия.Измивам хубаво едно шишенце от лак и в него наливам йод.През деня като се сетя се "лакирвам" с него.Като попие спуквам една капсула геритамин в едно памуче и намазвам ноктите и около тях.Престоявам 20-ина минутки и изплаквам или разтривам с ръце,полезно е за кожата.Единствения недостатък е,че ноктите пожълтяват,но с няколко измивания на съдовете то изчезва.За работещите дами,които нямат възможност да се появяват така на работа може да правят тази процедура в няколко съботи подред.
 Heart Eyes  Hug

# 957
Привет отново момичета.

Цвети Русимова , Присила  благодаря Hug Hug Hug

Диди , децата ще се оправят ,бъди силна. Сигурно и от собствен опит знаеш , че след няколко дни всичко ще е по-розово. family

Вещи ,може ли да получа паролата са снимките?  baby_neutral

# 958
  • София
Само ако знаете колко ми е петъчноооооо bowuu Party Party
И не ми се работииииииииииииииииииии Flutter
И искам да си ходяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Crazy
След работа отивам на лов за трици! После не знам маймуни ли ще ловя, какво ли, важното е "ранъ" да намеря! Mr. Green

# 959
БЛАГОДАРЯ ВИ bermudez , сън,2в1  

Ще ходим до ИСУл да видим как е и бебо - и да ви кажа не искаммм тези нещаааааа !!!
 БОг да ми помогне да се оправят децата!

Общи условия

Активация на акаунт