Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 151
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Slavito, благодаря!
Ролцата ме притесняват, т.к. в тях май има соя ...

# 437
  • София
Здравейте!
От два дена ви догонвам с писанията Laughing
Не видях снимчиците на Слави, но вЕрвам че е дИвойчица Убава!А Лори много готина, бре, кви чушки, кви 5 лева, бе мацкооУ Flutter
Сънче Flowers Four Leaf Clover Присъединявам се към останалите, и стискаме палци, на теб и Мишлето Hug
Бачи, КремиЧестити 9м-ца с Дюкан, нЕкои отслабват, други напълняват preggo, тъй си е!
ТониСтрашно меню, браво!
И още нещо щях да пиша, а да, стискаме палци Перле за открития урок, да мине гладко.
Честито на свалилите, и търпение на "инвеститорките" /Асса  Hug/и на мен също!
Мама на КикиКаквото е необходимо да взимаш, взимай, здравето е най-важно, нека всичко да мине гладко Hug fingerscrossed
Честита пролет - любимото ми време идва Heart Eyes
Лек и отслабващ ден, момичета!

# 438
Вики, не само соя, но и нишесте и сол и захар има в ролцата, но чичко Дюкан ги разрешава, така че - давай. Пък от тях става страхотна салата, аз съм я правила дори за гости-недюкани и много я харесаха!

# 439
Добро утро мили Дюканчици!
Честита Първа Пролет!

Сънче, миличка с теб съм! Ще стане скоро, не се тревожи! Нашия батко стана веднага почти, но малката я чакахме 4 години, знам как се чака... Но, имай вяра, успокой се и готово, всичко ще е наред!Успех! Hug  Praynig Мишленце и на теб желая същото от сърце! Hug  Praynig
Мамче на Кики,  лека операция и задължително консулт с лекар!Дай Боже всичко да мине по най-добрия начин при теб! Hug
Честито на всички с повод и без повод!
Днес грее слънчице навън, желая на всяка от вас да изживее един прекрасен, празничен, пролетен ден, пълен с много любов, минусчета и красиви мигове!

# 440
Здравейте сладурки     bouquet   

Остават ми още 9 дни до среща с кантара. След като ме ядоса преди два дни взех твърдо решение да  се тегля  на 10 дни, и сега  той стои скрит под леглото, далеч от погледа ми. ГОЛЯМО ИЗКУШЕНИЕ МИ Е.......   Знам, че е там, но трябва да съм желязна, както го правя с режима
Честито  на всички свалили - дълбок поклон
На задържалите - търпение, търпение, търпение
VERI - 8 дни П според мен не е нужно. Аз не послушах съветите на момичетата и направих 9 П ноооооооооо  smile3550  Просто беше един малък ад. Не спечелих нищо от това. Дори после кантара ми върна 2 кг./затова е наказан под леглото/. ПОСЛУШАЙ ГИ - ТЕ ЗНАЯТ
имам да ви разказвам нещичко, но после.    newsm53

# 441
Аз обаче малко се притесних,тъй като ставам и посреднощдо тоалетна,но винаги гледам около 2-3 часа преди лягане да спра да пия,за да не ставам по време на сън...По принцип никога не ставам до тоалетна сллед като заспя.....При вас така ли е? newsm78

# 442
Сънче и Мишле   newsm51  stork-girl - стискам ви палци !!!  Прегръщам ви силно !!!!  Hug

# 443
  • София
Слави, Джеси, Пилито,  Hug
На Лорката аз обаче май не успях да се доредя до снимките..... Лори, нещо да направиш по въпроса за мен Flutter
Росчо, според мен не е много добра идея да се мериш на 10 дни. По този начин вероятността да "изпуснеш" нишката е по-голяма! Crossing Arms Със сигурност ще се намери някой да ме опровергае, но аз лично се меря всеки ден, сутрин на гладно, без дрехи. Освен това по този начин можеш да разбереш и от кои храни смъкваш най-лесно и кои водят до задържане, защото каквото и да си говорим- всичко е индивидуално! Но все пак всеки решава сам за себе си! Hug

# 444
Я да ви кажа аз моя дерт, пък ако можете да ми помогнете ще е чудесно.

Значи, днес се самоснимах, щото снимката за разлика от огледалото не лъже. (не мога да покажа, че съм по бельо). И като гледам - все съм си дебела. А като си сложа дрешките от преди 2 години - много се харесвам. В огледалото също добре изглеждам.... Добре се чувствам, леко ми е .... Ама тези снимки.... И сега се чудя какво да правя. Първо целта ми беше 65 - стигнах я и реших още малко да продължа. Сега се чудя на каква цифра да се спра в края на краищата, че да я гоня. Дюкан казва 57, ама аз толкова не съм била от студентка (вече 10 години от тогава). Какво ще ме посъветвате?

# 445
Здравейте, милички и честита първа пролет   bouquet
Мама на Кики, дано всичко мине добре  Peace
Бомбе, гадничко е в началото, но режима действа, така че се зареди с търпение и много воля  Hug
Съни, Славе, Гуди, Аби, Фенси, Вещи, Орелия, Дори  и всички, които не споменавам по имено Hug

# 446
Добро утро момичета  Hug

Сън и Мишле  пожелавам ви скорошни добри новини  Hug пък и да повлечете крак де  Praynig

Реших и аз да прибера кантара, че сега стоя на едно място  ooooh!
Много успех на всички Peace

# 447
Момичета
надолу съм със - 600!Похвално! НО!
Много съм апатична - не ми се яде шунката- тр да готвя - гледам рецептите не ми готви!
ДАйте ми идея за П дни от  вашите менюта!

децата кашлият от сополи 50 дни  ли колко- ходим в лаборатории и доктори и исул!
Уморих се 1 Скапано ми е1

Мислих си - радвам че приемате нови между вас и говорите с тях!!
Желая ви много радост и усмивки!

На СЪН и МИшле ---
Нека Бог да ви даде деца , весели като слънца.
Да ви слушат и обичат , да ви гушкат и да тичат
Да сте все засмени   ЕЙ, и детенцето да грей!!

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 11:24 от didizhivko

# 448
Запис и от мен. Кафенце пийнах, палачинка хапнах- погрижили сте се за всичко, ранобуднички!
Желая хубав ден на всички, въпреки лошото време!
Перлата- да се представиш блестящо на урока!
За сега- чао, ако имам време ще пиша пак, ако не- само ще ви чета тайно през работно време Laughing

# 449
  • Варна
Сега се чудя на каква цифра да се спра в края на краищата, че да я гоня. Дюкан казва 57, ама аз толкова не съм била от студентка (вече 10 години от тогава). Какво ще ме посъветвате?
Славе, а колко си висока? За мен калкулатора определя 55, но аз мисля, че 50 е по-добре.
Как издържате 10дни да не се теглите? newsm78 Аз съм луда на тази тема и сутрин и вечер се тегля (не че има някакъв ефект, ама на...)
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт