Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 039
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 990
baciовесени трици се копуват от магазините за диабетици главно-поне така е в Стара Загора.Мисля,че можеш да ги намериш и в по-големите вериги магазини-Метро или Била.

# 991
......................овесените трици се намират тук-таме Rolling Eyes С повечко търсене...можеш и да намериш! Hug Ако не и дървени стават. В началото са по-сухички, ама с айрянче влизат лесно Joy
А за какво са триците....едни ги ядат, други маймуни с  тях ловят...кой както му харесва и му е угодно JoyБачииии, за линийката-  #2gunfire
Hug  Wink

# 992
  • София
baciовесени трици се копуват от магазините за диабетици главно-поне така е в Стара Загора.Мисля,че можеш да ги намериш и в по-големите вериги магазини-Метро или Била.
Остави я, Диманчо! Тя от 9 месеца е на режима и така и не научи какво се прави, как и защо! Joy И все пита...пита...пита....човек без работа, к'во да я правиш! Crazy Ама нали е ветеранка, простено й е Joy Joy
Бачи,   Hug

# 993
dimancho  newsm53 Мерси! Имало много мили хора има тук Simple Smile Аз си се шегувам, че темата е на края и е петък. Чакам Фоли да пусне някой мъж, че довечера ме няма  newsm47

# 994
perlata Много Ви е смешно  Rolling Eyes Но ми звучите топло и благодаря! Сега кажете, от де се купуват тези овесени ядки и налага ли се да ги ям  Rolling Eyes

(сериозно)

[/quote]Ох,миличка,Не ядки! NaughtyНие ядем трици HugИ аз съм се заключила в детската да не ме наблюдават домашните.Да поизплакна очото с нещо готиноооооооооо Hug Hug Hug

# 995
  • софия
Вещи извинявай ако те притеснявам,знам че си много заета,  bouquet но може ли да ме включиш и мен в табличката на следващата тема  newsm17

# 996
  • София
Айде, девойки, и аз напускам работното местенце Party
Хубав уикенд ви пожелавам на всички, да не забравите, че сте на режим, да си починете хубавко и да ви се случат само хубави неща!

Фоли, ако ще пускаш мъже, нека е утре за закуска, че тогава моя ще работи, а аз без мъж нИ могЪ Mr. Green

ЦелуФФФФФки на всички ви! Hug

# 997
baci няма защо,мисля че сме тук за да се подкрепяме. Hug

# 998
dimancho  newsm53 Мерси! Имало много мили хора има тук Simple Smile Аз си се шегувам, че темата е на края и е петък. Чакам Фоли да пусне някой мъж, че довечера ме няма  newsm47

Уфф, кво да те правя, нали си ми дружка. Айде, влачи го тоз, пък довечера още. Само се молете, нета да не "гръмне" Joy

# 999
  • София

Хайде Фоли! Hug  Heart Eyes И мен няма да ме има! Пусни поне един мъж!  Praynig

# 1 000
foli Най-после да ми пуснеш нещо, което ми харесва-удар в десятката  Hug

# 1 001
# 1 002
  • София
Ах каква си ми мръсТница! Party Hug
Само чакаш мъж някой да поиска и веднага ги вадиш! Joy
Ма много нежен този бееее, като някой латино-мачо! Става, приемам го!
Взимам го с мен да дирим заедно трици, па ще видиш ти накрая какви маймуни ще хванем! Joy

# 1 003
foli уаааауууу за този съм готова да съм на протеини още два месеца.

# 1 004

Фоли, ако ще пускаш мъже, нека е утре за закуска, че тогава моя ще работи, а аз без мъж нИ могЪ Mr. Green

ЦелуФФФФФки на всички ви! Hug
А, нема па утре tantrumсегааааааааааа.А ти да си стоиш при мъжо NaughtyЯ пусни старите да си пооплакнем очите,а вие си стойте при съкровищата hahaha Joy Joy Joy Joy
Айде,чао и целуФки специално за теб. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт