Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 049
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 975
Ей ме пак!
Щампа, браво, макар и само до кръста има голяма разлика! smile3521
Raly, Mma Ramotswe welcome и успех!
Крисмар06, браво, много хубав резултат! newsm10
Бети Балу, браво и на теб!  Klemy, супер,  изтормози се накрая, но скоро ще си в  фаза! smile3501
Присила, честити ти 2 дюк месеца! Браво на теб! newsm51
Аби  love001 успех в тренировките и в следващият етап!
обаче като прочетох инфото за яйцето и желатина и ми стана едно  Confounded
Бачи, озадачи ме твоята лентичка! newsm12 Нещо много си унила днес! hug
Мишле, дано! newsm17 Често те мисля!
Мама Веси, 100 грама, но от сърце! smile3501
Дидиживко, бързо оздравяване на дечица, знам какво е! newsm17 А вие с мъжа ти може би се нуждаете от допълнителни витамини, в този период масово се среща пролетната умора!
Нелина, благодаря че сподели тази история! smile3525 Обнадежди ме, че е възможно да се запазят кг и след време, ясно е, че тъпченето с всякакви храни няма да ни доведе до нищо добро!
Диманчо, браво на теб, без да пишеш при нас си успяла да стигнеш до 3 фаза! newsm10 За постоянното боледуване- мисля, че не е от режима, все пак спортистите, които се хранят предимно с протеини, рядко боледуват. Пък и тук рядко боледуват дюканки, не че е изключено, но си мисля, че все пак сме по-здрави от преди.
Тотуния, супер резултат! newsm10
Dreamy world, Честито минусче! smile3501
Велева, реши ли се да почваш Дюкан? smile3506
Пепиниа, на салатките слагаме по мъничко течен парафин! Зехтина забрави! Naughty
Ссииллввии, и ти много добре си се справила досега с кг! smile3501

# 976
  • София
Чао момичета. За мен работната седмица почти приключи. Приятна почивка на всички.  newsm51
Чао, Кристи! Твоя шеф ще да е видял картинката Joy

Бачи, ти какво се кокориш така? Rolling Eyes

Мишле, дано! newsm17 Често те мисля!
ЦветиHeart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 16:14 от Мишле_

# 977
6tampa ,   резултатите са видни     ,9 кг ли е разликата между двете снимки ? Peace

# 978
Какви са тия 83.5 NaughtyЕ от там ще гледаш вече
Щампа, smile3501Разликата е очевидна Peace
Цвети, Hug
Хайде,момичета,освобождавам ви.Тръгвайте се от работа.
Вижте на мен днес каква царевична питка са ми омесилиhttp://img222.imageshack.us/img222/4330/dsc00095kz9.jpgЩях да съм на П,ама си хапнах,че беше топла.Не знам дали става за трета фаза  33uu

# 979
  • Варна
FEN, разликата е 14 кг
На първата (новогодишната) съм 105, а на днешната съм 91кг. Първите 5 кг паднаха от НВД-то, те бяха  коледни, ала за останалите 100  съм се "грижила" с години да се угоя до степен "земеходен дирижабъл" Rolling Eyes
Имам още мнооого трици да изям, но важното е , че тръгнах по пътя Simple Smile

# 980
Честно не знам на какво точно се дължи.Първо направих 5/5 и свалих 4 кила,след това 2/2-3 килограма и реших,че нямам нужда от повече сваляне, въпреки че целта ми беше 49 се харесах и на 53(все пак трябва да си оставя нещо по бедните кокали).
Относно това колко време ще отнеме свалянето мисля че това зависи от самия организъм-имам много познати,които навих да се пробват и при всеки от тях показателите са различни.Един от тях вече месец и половина е на режима,но е свалил само 10.
Имам си своя теория по въпроса-организма привиква на този режим и реакцията му се забавя след първоначалния стрес.
Движението също си казва своето,ако спортуваш ефекта е рязък.Аз съм сервитьорка и по седем часа на ден съм на крак-не че търча много,но и не сядам(забранено е ).
Иначе режима ми беше следния:
-към 7 сутринта едно кисело мляко
-10-едно яйце или пак кисело мляко с овесени трици
-в 4 една пилешка пържола
-и към десет или телешко или пак кисело мляко

Като цяло не си хапвах много яйца,защото не мисля че е полезно за сърцето да приема толкова много.
Не си готвех,защото през по-голямата част от деня бях на работа,а и живея сама и не ми се виси в кухнята.Не съм си правила от рецептите в книгата.
Ами това е,надявам се да съм помогнала.

P.S.Забравих да добавя и задължителния прием на вода по около 2-3литра.

# 981
Бачи, добре дошла при нас. HugКажи сега, колко си висока, колко имаш да сваляш, къде ти е ума Joy Joy Joy
Въх!  newsm78 Това са лични, съкровени неща. Остава и снимка да ми искате  Blush

# 982
......................................................
Пепиниа, на салатките слагаме по мъничко течен парафин! Зехтина забрави! Naughty

Благодаря ти!!!   bouquet

# 983
  • София
Бачи, извинявай за недискретния въпрос, ама доскоро защо ми се струваше, че линийката ти показваше 76 кила. Помян го много добре, защото те настигнах и подминах Mr. Green А сега виждам някакви съвсем други цифри , та ме хвърли в размисли и страсти?

# 984
tzvety roussimova - Благодаря ти!  bouquet

# 985

Не мога да пропусна : Добре дошли на новичките - бачи, михаела и фоли  smile3532   smile3534

newsm43

Благодаря ти за топлото посрещане hahaha hahaha hahaha Hug
perlata Много Ви е смешно  Rolling Eyes Но ми звучите топло и благодаря! Сега кажете, от де се купуват тези овесени ядки и налага ли се да ги ям  Rolling Eyes

(сериозно)
Мишле_ Бях, ама сега имам друга линийка. Тази се смята за валидна.

# 986
  • София
Благодаря ти за топлото посрещане hahaha hahaha hahaha Hug
perlata Много Ви е смешно  Rolling Eyes Но ми звучите топло и благодаря! Сега кажете, от де се купуват тези овесени ядки и налага ли се да ги ям  Rolling Eyes

(сериозно)
Мишле_ Бях, ама сега имам друга линийка. Тази се смята за валидна.
Бачи, овесените трици се намират тук-таме Rolling Eyes С повечко търсене...можеш и да намериш! Hug Ако не и дървени стават. В началото са по-сухички, ама с айрянче влизат лесно Joy
А за какво са триците....едни ги ядат, други маймуни с  тях ловят...кой както му харесва и му е угодно Joy

Бачииии, за линийката-  #2gunfire

# 987
tzvety roussimova и аз си мисля че ме е тръшнал някакъв грип.А относно това,че и без да влизам във форума съм се справила-чак когато я започнах разбрах,че толкова хора са се захванали с това предизвикателство.Но сега се радвам че общувам с толкова надъхани хора.

# 988
Кой ще ми каже каква е паролата за албума със снимки newsm78
И аз това питам- адски любохитно ми е да видя резултатите на снимки  newsm78. Вече четвърти ден съм на диетата, от четящите съм и вие сте моята най-силна опора - вие и резултатите които сте постигнали с цената на много лишения  smile3501
Аз пък питам как човек, който никога не е бил тук, идва и дори не казва едно здрасти иска да види снимките  Thinking

За паролата - моите снимки съм си ги изтрила. Моля , тези, които искат да гледат да се обръщат към момичетата, които имат снимки там и те да преценят на кого да ги дават. Аз не бих искала да бъда обвинена, че показвам всички на напълно непознати (каквито се срещат доста честичко тук). Всички, които имат снимки там имат право да решат дали да се показват или не.
Това, че не пиша, не значи че не ви чета и не следя какво се случва, съгласи се моля те поне за това че трудно се смогва на скоростта с която пишете постовете. Полагам усилия да не изоствам, но няма как. А за снимките - помолих съвсем учтиво, съжалявам ако съм обидила някой

# 989
Чао момичета до понеделник. Ако успея в събота и неделя ще намина пак. Много хубав уйкенд ви желая и през новата седмица да имате с какво да се похвалите! newsm51 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт