Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 053
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 915
Бачи, добре дошла при нас. HugКажи сега, колко си висока, колко имаш да сваляш, къде ти е ума Joy Joy Joy

# 916
Установих, че някои дни, по обед съм по-лека,отколкото сутрин  Mr. Green Какво умозаключение само  Rolling Eyes

# 917
Момичета здрасти!
Споделям - децата не са добре - сополи кашлици! Познайте как ми е ! Cry
В п дни сме и едвам ги караме - не ги искам - нямам желание за храната им - само едно ми помага - НАЛИ ИСКАМ ДА СВАЛЯ........

Чета как сте надъхани и свежи а ние нееееееееее! Уморена съм момичета , искам да ида някъде дето да е тихо и спокойно и всички да са добре!

Тъжно включване!  Sad

# 918
половин пактче бакпулвер
1 яйце
1 с.л пр мляко
1 с.л кис.мляко
4 таблетки подсладител
3 с.л трици

newsm78

# 919
И даже ми нагарча? И при вас ли става така?
Само, ако съм прекалила с подсладителя.  Wink

# 920
Моя мъж твърди,че подсладителя,като мине през термична обработка, ставал канцерогенен. Какво ще кажете, че сме в спор  Sunglasses

# 921
  • България
Добър ден момичета!
Обещах да Ви разкажа една истинска история за една моя близка, която през месец май ще направи 2 години от как е на 4-та фаза с Протал. Живее в Париж и много пътува. Не бяхме се виждали повече 7-8 години. Тя ме позна, а аз не...познайте какво видях. Просто манекенка. Наистина е в брашна-дизайнер е. Аз я помня като едно женище, висока около 1,75 и е около 85-90 кг., че и повече.Познах я само по очите и лъчезарната усмивка. Говорихме за общи неща от живота, но моето пусто любопитство все там...казвам и, виж какво знам Ви аз какви пластики Ви правят там,я кажи колко струва и тя казва ...нищо, просто спиш по 8 часа, храниш се обилно с "чисти" храни, пиеш вода по 3 литра и малко спортуваш. Да, ама не! Това го знае всяко хлапе, каза ми, че след боледуване и разни лекарства и глюкози тяхната диетоложка и е начертала Протал и аз се опулих и започнах да и говоря за Дюкан,а тя ми каза, ами ето ти знаеш всичко, а и нямаш нужда от него, само от олекотен режим. Значи, тя Ударния етап не го смята, просто - 6 кг за 7 дни са били прочистване от отрови и шлака, каза, че е била пъпчива и грозна тогава и не иска да си го спомня. А, 2-ти и 3-ти етап  просто ги слива, т.е. 18 кг ги е смъкнала за около 7 месеца.И понеже и са се видяли малко /значи смятам веднага -24/ си е продължила в олекотен 3-ти, пак смъквала и вече от месец май 2006 г. си е все така нито качва нито смъква, около 60 кг е сега. Ако и се хапвало слядко /по време МЦ/ си позволявала няколко блокчета натурален шоколад, хляб и тестени работи не яде, освен спагети със зеленчуци, по чаша червено вино или тъмно пиво, плодове от неразрешените само преди протеина /т.е. протеиновия четвъртък/.Много месо и зелечуци, изобщо от всичко друго не режимно, но по малко, просто така ми е свикнал организма, това е начин на моето съществуване /това ми каза в заключение/.Много дълъг пост, но исках да Ви го споделя, защото всички ние тук Дюканки тайно ни гложди това червейче-Какво ще стане след 1-2 и повече години. В друг пост ще ви пусна едно нейно списъче /измачкано/ от началото на РЕЖИМА  /обижда се от думата диета/  в което има съдържанието на белтъчини,мазнини и въглехидрати в "нашите" храни. За триците си ги хапва почти всеки ден, а кога не е на път във вид на "симид" т.е. нашенската тричава палачинка, която обожава, рядко с жълтък, само с 3 белтъка, к.мляко, извара/прави си я от прясно пляко,там нямало/, канела и ванилия, при възможност си прави супи/режимни/.  Това е, ако се сетя още нещо ще пиша, просто много дълго стана, дано съм Ви била полезна!
Ей това ме втрещи Ви казвам, истинска Дюканска история! Видях я с очите си!
 Дай Боже и на Всички нас!
Успех момичета! Peace  bouquet

# 922
  • Варна
Халеева, мерси  Hug. То още не е точно талия, но до преди 3 месеца ме питаха още кога ще раждам. Направо си ходех   3 години бременна  Laughing

Ей, стана много петъчно бре. Аз вече отнесох тиганЯ и лекичко ще се кача на балкончето   tiptoe

Не мога да пропусна : Добре дошли на новичките - бачи, михаела и фоли  smile3532   smile3534

newsm43

# 923
  • София
половин пактче бакпулвер
1 яйце
1 с.л пр мляко
1 с.л кис.мляко
4 таблетки подсладител
3 с.л трици

newsm78
Креми, и аз така го прая, но слагам 2 с.л. кисело мляко и 1 ванилия или какао. Бъркам всичко много добре с вилица и пека в купичката, в която съм бъркала продуктите.
Дано следващия ти път е по-успешен! Peace

# 924
Момичета здрасти!
Споделям - децата не са добре - сополи кашлици! Познайте как ми е ! Cry
В п дни сме и едвам ги караме - не ги искам - нямам желание за храната им - само едно ми помага - НАЛИ ИСКАМ ДА СВАЛЯ........
Чета как сте надъхани и свежи а ние нееееееееее! Уморена съм момичета , искам да ида някъде дето да е тихо и спокойно и всички да са добре!
Тъжно включване!  Sad
Хей, недей така! Грипът е временно състояние. Много гадно, ама временно. А и времето в момента е едно никакво... Докато децата подремват или мърморкат от болестта, ти вземи и потърси на картата (и в нета) местенце, на което да отидете другия уикенд, когато всички сте здрави и сте на ПЗ. Планирането на това ходене трябва да те поразсее.
Може да спретнеш една пилешка супичка за грипа, телешки медальони или едни режимни сладки за награда, да свалиш някой лек филм - Без резервации, примерно... забърсваш сополите и се отпускаш...
А можеш и просто да си четеш форума. Трябва да ти стане по-добре.  Hug

Моя мъж твърди,че подсладителя,като мине през термична обработка, ставал канцерогенен. Какво ще кажете, че сме в спор  Sunglasses
Донякъде е прав. На всеки подсладител пише дали е годен за термична обработка или не.
А подсладителите са си канцерогенни и без термична обработка.  Wink

# 925
Здравейте  Grinning
изложих се вчера  Confused трябваше да ми е 5 ден П но ядох спанак  Embarassed
и сега се чудя как да ги редувам дните везните клонят към 1/1

И вчера най на края купих трици  Laughing кекса се оказа много вкусен  Mr. Green
и Креми аз моя кекс го пека в стъклена купа разликата в рецептата е че не слагам пр. мляко
и не се залепва

В магазина с триците една клиетка направо ми се накара  Close триците били за последния етап  дрън дрън
казах й че четем от различни места  Crazy

честито на свалилите   bouquet

# 926
за подсладителите - изрично трябва да е посочено, дали става за термична обработка. Не всички стават. Не мога да препоръчам марка, защото аз не ползвам. Минавам и без тях (както и без степчета), защото по-добре здрава, отколкото насладена Simple Smile

# 927
Abrakadabra благодаря мила!!
След малко пак сме до ИСУл!
Но не егрип а нещо на нослетата - бактерии от яслата на баткото!
Ужасена съм!Ужасена!!!

# 928

Креми, и аз така го прая, но слагам 2 с.л. кисело мляко и 1 ванилия или какао. Бъркам всичко много добре с вилица и пека в купичката, в която съм бъркала продуктите.
Дано следващия ти път е по-успешен! Peace

Благодаря ти  bouquet

# 929
Мишле,а дано започвам да стискам палци Hug Hug
Кремена, смятам,че ти е повечко подсладителя.Аз ползвам течен"Суитли"
Дидиживко,бързо да оздравяват слънчицата ти Hug Hug
Атракция, не всеки става за термична обработка.За суитлото знам ,че става Peace
Аби,нещо в последно време ми се губеше Hug
Вещи,пак си направих триците с канела и степ ябълка.Страхотно е Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт