Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 087
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
И аз мога да ви потупам Wink   

fight

# 901
  • София
Присилка, тупни ме и мен, моля те,  ама повечко така, че съм с 2 дена закъснение и едни по-различни пробоцквания.... Praynig Praynig

И аз мога да ви потупам Wink   

fight
Вещи, твоето потупване сега.....хич не е удачно в момента, всички тук сме си супер стриктни и режимни! Crossing Arms
Или ти така- за всеки случай, профилактично... Joy hahaha

# 902
Успях да ви изчета този път на време.  Peace
Истинско блаженство ми е, сама в къщи, с кафенцето и във форумчето. Таткото е с момчетата, а аз с вас.  Whistling

Днес кантара мръдна -100гр. нищо не са, но явно има надежда за намаление.  Praynig Ще видим по-нататък.

Искам да поздравя всички минусчета, аз просто нямам този таланта да ви запоням поимено, ако видите колко "прозорци" съм си наотворила за да знам на кого бих искала да пиша или да коментирам постинга му.  #Crazy
От днес и аз съм във вашите редици и ще се боря с 10кг. Crossing Arms. Висока съм 170см., 65кг.

Bibian, ти ме изуми с целта си, смяташ ли, че е реална тази цел? Аз съм колкото теб 170см. и в момента съм 65кг, и такава борба водя да мръдна и евентуално 60кг да стигна, но вече не ми се вярва да стане. Ще ми е много интересно да видя при теб как ще тръгне. Дано успееш, макар че за мен 55кг. на този ръст са много малко! Hug

Фоли, циците не са ми проблем.Аз само да ги махна тия кила, па после ако са ми изчезнали циците, ще си направя нови FlutterТова ми е обещал мъжО Flutter
JoyМоя и той ми е обещал, тази година отслабване, до година силикон, че картинката става ужасна, но мен въобще не ми пука, в крайна сметка не съм тръгнала по цици.  Joy

Хайде лек ден от мен, да се захващам по задачите, докато е празна къщата. Hug

# 903
Лени плд, лунната е в абсолютно противоречие с Дюкан.  Peace
Мама Веси, честито минусче!  Hug
Фен, наистина станало кафеено време.  Hug

# 904
  • София
Добре дошли на новите!  [/b]  bouquet
Еее, мерси, мерси! Hug Кажете ми само- с вашия режим слабее ли се или се хубавее? newsm78 Crazy
Че аз искам и двете! Praynig Hug

Мише, мнооого натуралистично си го описала, бе! Crazy Мерси за инфото!

# 905
  • София
Здравейте, исках да питам за кърмачки - само на режим три ли се стои или се редува с 2?Нещо не разбрахот първата страница
Само на режим три, без пронеиновия четвъртък.Ама то така не става,казвай бебо колко е голям, какви килограми ще сваляш. Голям зор ли е сега да е. Hug

Мерси на всички за отговорите. Ами голям зор е , вече. Беба е на почти 8 месеца, от 5 месеца е само на изцедена кърма /е и малко захранване вече/, което изцежда всичките ми сили и всичкото ми "свободно" време". На това отгоре вече ходя на работа и така се получава, че нямам минута свободна, даже и за достатъчно сън, камо ли за спорт.
Наддадох 18 кг като бременна, имам да смъквам около 12 кт, т.е. след раждането не съм мръднала, само се поприбрах. Изглеждам страшно и не се понасям. На 38 г. съм, това е второ бебче, след баткото отслабнах много бързо, нооо не кърмех.
Мерси за подкрепата.

# 906
  • София
Джиджи не лишавай детенцето си от плодове, защото на теб са ти слаби ангелите. Нема да се гътнеш за едно умрела ябълка, я!Незнам колко си свалила до сега  и за колко време, но Дюкан казва, средно  по 10 дни на килограм. Аз ги свалях между 8-9 дни. Всеки си е различен. И мисля, че трябда да свалиш оставащите 2 и тогава да минеш в 3-та. Наистина някои продължават да свалят и тогава, но САМО НЯКОИ, не всички. Така че си помисли.
Горгона, млечните МОЖЕШ да ги комбинираш с всичко. Малко повече внимание само с риба и пр.мляко. И лапай повече мръвки, отслабва се най-вече от тях.

Асса, и аз искам инфо за твоята 3-та, че мен скоро ме чака същото и искам да съм подготвена с различни варианти.

Тани 83
, триците са тези, които улавят калориите и ги изхлърлят от организма.

Присила, честита ти нова талия.

# 907
# 908
Момичета кажете кьде сьбрках?
Направих кексчето,ама ще тряба да го осьтржа от купата.Иначе мирише мн хубаво,ама едва ще го олепя.

п.с. направих го вьв пластмасова купа newsm78

# 909
  • Universe

Аз го правя в гювече   chef - стъклено или керамично. Дозата е перфектна, формата излиза - убиец.
Между другото оня ден направих 4-5, опаковах ги във фолио и почерпих недиетици.
Казаха, че съм направила перфектни меденки hahaha hahaha hahaha

# 910
И даже ми нагарча? И при вас ли става така?

# 911
  • Варна
Присилка, тупни ме и мен, моля те,  ама повечко така, че съм с 2 дена закъснение и едни по-различни пробоцквания.... Praynig Praynig

Мишле, и за теб  smile3560 smile3560 Хайде де , че от вчера сме застискали едни палци....

Вещи,  spoko

# 912
  • София
Момичета кажете кьде сьбрках?
Направих кексчето,ама ще тряба да го осьтржа от купата.Иначе мирише мн хубаво,ама едва ще го олепя.

Кремена, как го прави?  Thinking
И аз го правя в пластмасова кутия и само като я обърна- то само се отлепва Peace
И се надига с около 3 пъти от обема си Peace

# 913
  • София
Bibian, ти ме изуми с целта си, смяташ ли, че е реална тази цел? Аз съм колкото теб 170см. и в момента съм 65кг, и такава борба водя да мръдна и евентуално 60кг да стигна, но вече не ми се вярва да стане. Ще ми е много интересно да видя при теб как ще тръгне. Дано успееш, макар че за мен 55кг. на този ръст са много малко! Hug
Mama Vessi, поне силно се надявам... Rolling Eyes
Качих килограми след като спрях да пуша....преди това бях 54-58кг, та затова си мисля, че не е невъзможно  Peace
Ама знае ли човек...поне ще пробвам.

# 914
Мама Веси , и аз съм 170 см и се надявам да падна под 60 кг  - 57 или 58 поне. В момента съм 62 - уморих 8 кила за 50 дена   #2gunfire
оставащите 4 - 5 кг сигурно по - бавно ще се предадат , но искат или нееее , ще паднат  Joy

Общи условия

Активация на акаунт