Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 097
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 885
Цоп, от балкона   bouquet
Мишленце   Heart Eyes
Джуфка, честито ти племенниче, да ти е живо и здраво   bouquet

Много работа днес, добре поне, че е петък - това ме крепи  Simple Smile
Здрасти на всички новички и успех  Peace

Гуди, тръгнаха грамчетата-честито  Hug
Елена, дали си по-добре днес?  Praynig
Фоли, Вещи, Славееее, Съни, Насти, Фенси, Аби, Орелия и всички останали   Hug

# 886
  • Варна
Здравейте и от мен днес , слабеещи Дюканки  newsm51

Черпя ви виртуално  newsm64, защото днес правя 2 месеца с Дюкан. Резултата ми е - 13 кг. , остават ми още толкова . Но се надявам да се преборя и с тях   box , след има няма още 3-4 месеца  Laughing Имам и доста свалени см, в талията е най-фрапиращо - 14 см.

Добре дошли на всички новички   bouquet

Честито на минусчетата  smile3525

Росченка, ей ме на тук съм. Май ти липсвах  Wink

Фен, Сънче  wavey

# 887
Присилкаа честити 2 месеца!  Hug и толкова много свалени килограмиии! ПОжелавам ти толкова бързо и лесно да свалиш и останалите. Е, липсваше ми, та как... нямаше кой да ми честити несвалените кг Simple Smile

# 888
Успях! Прочетох ви!  Crazy Ха, сега четете вие.   Joy

2в1, добре дошла! Много е приятно, когато дойде някой като теб!   bouquet Опитай да хапваш 2 млека дневно. А ако срещаш затруднения и с триците, даваш адреса и ти изпращам.
Елис, добре дошла и на теб! Поздравления за досегашните ти резултати и успех!   bouquet
Паликарова, ще ги свалиш. Какво са някакви си 24 кг за Протал?  Wink
Вещи, благодаря!
Славе, много си викала снощи, ама аз, като всепризната глухарка, не съм те чула. Сега ще се реванширВам.  Hug
Здравейте момичета,
само да ви кажа, че аз съм си екстра, режимствам си, пия си добавките и продължавам да не спортувам.
Ха-ха-ха. И аз така - не спортувам. Но започнах да се опипвам притеснително редовно, втълпих си, че омеквам и следващата стъпка беше "Я ме пипни тук - отпуснато ли е? А тук? А ръката ми виси ли? А защо имам гънка под дупето - преди нямах - сигурно увисва!"...  Joy  Joy
Орелия, а на палачинка, хляб, баница, кекс... пробва ли ги (триците)? Аз правя палачинката с прясно мляко и става като истинска. Може би така ще ти бъдат дори вкусни. Може дори да ги смелиш с кафемелачка на брашно, за да стават смесите още по-хомогенни.
Вежливият лос  Wink ще сподели ли как сваля в ПЗ?  Много страдам, че в ПЗ качвам. Все пак, това е, което ще ям след Дюки и благородно ти завиждам.
Ла бомба, от моите гърди си отидоха 13 см.  Wink И никъде не те пускаме да ходиш. Не за друго, ама аватарът ти е много готин и тази снимка в подписа...  Wink  Hug А представяш ли си на 44-тия ден без шоколад?  Joy
Венити, браво! Дано и аз се похваля със същото след 2 месеца.
Спасдиди  Heart Eyes  Аз се отказах от скаридите - не са за мен тия пущини. Сега само в някоя салата хапвам по 2-3 и то, ако някой се сети да ми направи салата със скариди...  Simple Smile Прекрасен рожден ден ти пожелавам!
Цвети, и аз, и аз!  Simple Smile Но, колкото и да е егоистично, хем тренирам, хем се надявам да паднат повече кг преди събитието, че като ще слонея, поне от по-малко да започна.  Joy
Гудито, честито издухване! За утре да си издухала още толкова.  Wink
Горгона, най-много се отслабва от месото. Него увеличи. Риба за вечеря ще те възнагради на сутринта. Тайната е, че за разграждане на постните меса и рибата, организмът изразходва почти толкова калории, колкото самите те му носят. А яйцето, вкл. с жълтъка, носи 60 калории, но за разграждането му, организмът изразходва 90.
Бибиан, добре дошла и успех!
Лео, аз съм на 4П/3ПЗ и свалих 11 кг за два месеца. Имах повече от теб да свалям, затова са толкова свалените. Сега вече е бавно, но уикенди без салати правят режима изтезание (за мен).
Джуфка, да ви е живо и здраво новото попълнение!
Креми, моят избор е само овесени. Пшеничните подуват и всичко останало, което Сън ти е написала.  Hug
Славито, чудесна разлика имаш. Както и чудесен мъж.  Simple Smile
Рали, Зарибената и Мма, добре дошли и успех!  bouquet
Мишленце, чета и пиша, пишааа, затова изглеждам балконна. Ама много има за четене.
Мамс, лека работа!  Hug
Присила, честити 2 месеца!   bouquet

Голям снимков карък съм. Една не можах да видя. Освен Славито. Ама щом другите казват, значи сте Убавици.  Hug

И... хубав петък на всички!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 13:54 от Abrakadabra

# 889
Scorpi_D Да ти кажа триците единственно в пикадили  в МОЛ ги откривам. Лошото , е че не всяка седмица ги има трябва дето се вика да уцелиш кога са заредили, защото зареждат по малко. Иначе и пшенични трици  има.

Много ти благодаря мила Hug
Може да намина през почивните дни ако имам време

# 890
  • Варна
Росченка, мерси  Hug Много съм свалила , но като гледам в момента имам да свалям повече от теб  Wink. Хайде да те потупам  smile3560 за късметче. И утре още 1 кг. в минус  Heart Eyes

Катя, Гууди, Скорпи Д, Бермудез, Хармони, Правда, Насти, Асса, Ла Форнарина- Честити минусчета!

Аби, мерси  Hug.

# 891
МАМSHug
Приси, честити 2 месеца!  Hug Браво за страхотния резултат!  smile3501
АбиHug
Зарибената, стигнахме до извода, че в БГ няма достатъчно обезмаслени сирена, подходящи за режима. Затова най-добре замени сиренето с извара.  Peace

# 892
Здравейте и от мен днес , слабеещи Дюканки  newsm51

Фен, Сънче  wavey
Здрасти и от мен ,дано и аз се похваля един ден с твоите резултати  Peace
Не е ли време за кафе        kaffeetrmker_2   и едно дюканско кексче -за първи път ще го правя ,дано да стане .

# 893
Хайде да те потупам  smile3560 за късметче. И утре още 1 кг. в минус  Heart Eyes

Може ли и мен да потупаш?  Mr. Green

# 894
  • София
Здравейте на всички!   bouquet

Честито на всички с намаление!   bouquet

Добре дошли на новите! 
  bouquet

Мишле, Hug като каза желатин и се разрових....не мисля, че трябва да има ограничение.

Желатин

Категория: Подправки
Описание

Желатинът е естествен разтворим протеин, получен чрез частична хидролиза на колаген, добит от кости, кожи с косми или без косми, сухожилия от животни (включително риба и птици).

# 895
Добре дошли на новите!  [/b]  bouquet
Благодаря!

# 896
FEN,и аз пия кафе  PeaceБлагодаря,че почерпи!
Момичета, Hug Hugтук съм.Прочетох всичко.Осведомих се кой къде и какво Embarassedи спокойно мога да се включвам.Видях и снимките.Супер сте!  bouquet
Славито ,голяма разлика имаш smile3501
Аз сега ставам да  newsm75 wash hangи два дни ще си почивам активно smile3533
Фоли,кога ще започва купона ,за да знам, да се заключа в детската hahaha hahaha Joy Joy Hug rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
На всички Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 14:03 от perlata

# 897
  • Варна
Сън  Hug
Фен  Hug

Може ли и мен да потупаш?  Mr. Green

Веднага  smile3560

# 898
  • Universe
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ СЪФОРУМНИЧКИ  bouquet
С пожелание слънцето да стопли душите ни и да стопи тлъстинките ни Wink

Аз съм режимна, въпреки постоянното посещение на ресторанти  Hug.
Чудя се дали да не направя една лунна днес newsm78. Някой може ли да сподели впечатления за това  Praynig?!?

# 899
ОК! Спирам го. Иначе извара си хапвам. С какво си комбинирате рибата? Имам едно парче скумрия на скара и се чудя с какво да го хапна - на П съм. Сутринта си правих палачинка, но стана много суха и залепна. Не, че не я остъргах от "тефлона" и не я изядох! Много ми харесва да съм на ПЗ. Мога цял живот да ям само това. Страшно обичам зеленчуци. От плодовете най-много обичам ябълки. Липсват ми отвреме-навреме.

Общи условия

Активация на акаунт