Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 080
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 960

Мишле , специално заради теб  Joy

# 961
Мишле,като ти гледам аватарчето и се натъжавам  Cry .И ние си имахме една такава хубавица,но преди месец някой я отрови.Децата плакаха сумати време.Бяха отраснали с нея и да си кажа честно, си я приемахме като член на семейството  smile3518

# 962
  • Варна
Nelly82, най-сетне днес нещо да ме усмихне!  hahaha

Чета си тихо и кротко и се усещам, че нищо не съм драснала днес. Е, утре - повече.
Гуш.  Hug

# 963
  • Варна
Здравейте сладурки!

Не съм ви забравила, много работя!
Режимна съм, чувствам се отлично, всички у дома слабеем.
Мисля, че се справих със снимките този път, но само до кръста:-)

Поздрави на всички с намаления и всички режимни и нережимни!

Преди Дюкан
 Днес:

# 964
  • София
Мишле,като ти гледам аватарчето и се натъжавам  Cry .И ние си имахме една такава хубавица,но преди месец някой я отрови.Децата плакаха сумати време.Бяха отраснали с нея и да си кажа честно, си я приемахме като член на семейството  smile3518
Ееее, стига бееееее! #Cussing out Е как може такива ....(много нецензурна дума!!!!).....да има!?! #2gunfire
Те са толкова интелигентни животинки! Нашият красавец тези дни прави 4 годинки, преди това имахме пак един вълчак- Алекс, но беше толкова кротичък и добричък, че ни го откраднаха! Верно е- като го имаш и ти е като член на семейството, никъде не ходим без него, задната седалка му е запазена територия и строго си я охранява Mr. Green
2 в 1, дано скоро си намерите ново попълнение Hug

Ооо, Нелка, благодаря ти, слънчице! Ей сега ще изпратя картинката по скайпа на шефа, па дано се замисли..... Thinking Joy

ЩампаHug

# 965
6tampa, видима разлика  Peace

# 966
Мили момичета, днес ми е последен 5 ден на П. УРААААА!!!! Очаквам утре с голямо нетърпение да си хапна малко салатка и спаначе и броколче и ........    окапах се! Обачеееееееее! На салатката никаква мазнина не бива да се слага, ТАКА ЛИ???? Не може ли няколко капчици зехтинче? Embarassed  chef

# 967
Цитат
Благодарение на диетата свалих 7 килограма(от 60 на 53)за 14 дни
  #Crazy
  Shocked Че как тъй става? К'ъв е тоя метаболизъм?  Thinking

Защо се учудвате? Аз свалих също 6-7 за период от 15 дни. Тогава от 69 станах 62-3. Само, че никога преди това не бях спазвала диета, пък и аз си се тъпча с всякакви храни в неограничени количества - така че ударния режим си е сериозно ограничение - поне при мен.

# 968

Бреййй моите шефове ще да се я видяли тая,че цял следобед си клатя краката Mr. Green

# 969
# 970
baci

Честити нови лентички!

# 971
6tampa

браво   bouquet
видима разлика имаш

днес ми е втори ден на смесен режим и
нещо салатите не са ми вкусни newsm78

сладко не ми се яде,кола пропих

риба ми се прияжда страшно много Thinking
Мъжа ми гледа в нас едни останали десерти и една диет Милка и се Shocked Shocked
щото ,аз съм от пристрастените към шоколада-в 22 ч съм ходила зимата да търся по денонощните магазини ooooh! ooooh!
 Joy Joy Joy

baci --здрасти

# 972

Аз салатката много си я харе с оцет и мааалко сол. Винаги си слагам по една дИбела червена чушка и става нещо сладко-киселичко. Аааа, да - и от пуешкото филенце на Маестрото пускам  кубченца. Ама и в ПЗ ям зеленчук веднъж дневно и то като междинно апване - около 19ч или таратор с вечерята.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 16:09 от NastyWitch

# 973
Мънки и аз съм така, колата ми утолява жаждата за сладко,
а салати  без зехтин  Sick Направо не ми се яде нищо  Rolling Eyes
Само пушена риба ми се яде  Party

# 974
  • София
Чао момичета. За мен работната седмица почти приключи. Приятна почивка на всички.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт