"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 833
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Тцъ. Ни позна!

# 241
Привет мами, пиша ви от амазонските джунгли! Едно или две мои деца са ви наборчета и са родени окулу Дикември - ма кой да ти помни тквизи подробности! Имам ги 16 -найсе броя сами разбирати чи ни е лесно! Тука лесно ги храня щото - те ти джунгла те ти рънъ! Та таквиз работи по нас - да сте живи и здрави  и да се не разболевате още...
На Вержито спициални прегръдки - миличка!
Пешеходке, и на теб Честит първи април!     201uu   newsm10   smile3532

# 242
Ни мъ убиждаи ей момиченце! Искаш ли да ти прата вуду муду? Аз пиша ни хода, само с кану...

# 243
  bouquetЧестит ден на шегата - който и да е  - имам предвид бъзика по-нагоре - много яко го е написал и измислил най-вече - блазе ви че имате такова готино чувство за хумор.
Благодаря на всички за милите думи - дано наистина всичко това е вече зад гърба ни и в нашта семейна история. На всички болни мами и дечица - бързо възстановяване.
Днес моите родители правят 30 години от техният годеж - Слава Богу не е било майтап - иначе нас сега нямаше да ни има.
Скъпа Вержи  -  Cry Hug

# 244
  • Варна
каква флора, тъз мамуна е чиста проба фауна! с илядо чаавета блуждаещи из горите амазонски  Mr. Green а като дойде сухия сезон как са придвижвати ваше хАмазонство? научети мъ и мени да левитирам до 4 ет, че ги омразих тези ми ти стълби  Close  Flutter

аз се върнах от болницата, както се вижда. всичко мина много леко, още в 12 се събудих, но реших да помързелувам Whistling пих кафенце с кола и джигар, курвасанче апнах, минах през магазина понапазарувах си глезотийки и се прибраф! сега смятам да се отдам на любимото си лешперене за известно време, и с прищевки да стопя лагерите на съпружеското тяло Twisted Evil

# 245
Аллоооу, Виргиниьооооу - Амазонка ни пирисъхва бе моме! Къде си пушила в тоя час?
Радвам се че си добре!

# 246
  • София
пешеходке, познахте по почерка Mr. Green
вержи, дано се възстановиш бързо, пък лорка има време да става кака по нататък  bouquet
да ви се оплача набързо - на днешната ни разходка ния премери сили с един бордюр  #Shocked уж ходи напред, уж аз до нея, за да я хвана, ако залитне, и някакси падна на носа си челно в бордюра. направо ми се изправи косата, като я видях как се заби. всчиките й зъби там, но носът й леко жулнат и малко кръв тече smile3557 няма да има някакви последствия, нали? newsm78

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:49 от алексатор - чибуратор

# 247
По наклоненото "и", нали? Знаех си аз!

# 248
  • София
По наклоненото "и", нали? Знаех си аз!
да, но основно от последните ти публикации newsm53
заради първи април ли сме с тея военни термини? newsm12

# 249
  • Варна
Аллоооу, Виргиниьооооу - Амазонка ни пирисъхва бе моме! Къде си пушила в тоя час?
Радвам се че си добре!
аз тогаз още не пушех ама съм жулила кайве из някой бар  Mr. Green

да бе и аз се чудя каква е тая милитаризация и мобилизация у форума  newsm78 да не би да минаваме на военен режим  Laughing

# 250
да, но основно от последните ти публикации newsm53
заради първи април ли сме с тея военни термини? newsm12

Ах, ти, хитрана! Честит първи Април!
Тва беше последно, че кануто тръгва!

# 251
  • София
като стана въпрос за първи април, се сетих за най - добрата ми лъжа досега, та викам да я споделя.
миналата година нали все още се кърмим на 3 часа с ния и по някое си време към 2-3 посред нощите, накърмихме се, аз отивам да се оправям и гледам мъжа ми как сладко похърква и си викам я да те излъжа, както си заспал. отивам при него и му казавам - ставай, обират съседите hahaha и той като скочи по гащи и бяга до вратата и гледа през шпионката, а то вън като в гъз тъмно и той - лелее, сложили са ни нещо на шпионката да не виждаме. аз вече ще припадна от смях ( сега пак се смея), обаче с едно каменно изражение и въйкам усилено. мъжът ми взе да думка по вратата да ги стресне, щото пък го е шубе да излезе, и хукна да звъни в полицията. аз тогава не издържах вече и се захилих зверски и се развали работата. обаче винаги ще помня сънената му физиономия и сънените му умозаключения за шпионката.
той не може още да ми прости Joy
споделете и вие някоя смехория  bouquet

# 252
  • Варна
ох баща ми всяка година ме събуждаше много рано защото "някой ме търсел по телефона" и аз ставам и отивам и викам 5 минути ало ало в слушалката а той се хили! тъпото е че всеки път се хващах Rolling Eyes

# 253
  • СОФИЯ
       Здравейте!
  Ехххх как ме развеселихте и разсънихте в същото време. Хем си знам ,че не се чувствам добре като спя на обяд......сега ми е едно мързеливо,но поне нахраних детето. Confused

алексатор - чибуратор  добре си го наредила мъжа ти миналата година,а сега какво го излъга?

# 254
Здравейте и от нас!И аз не пиша често,ама нещо не се задържам в София Simple Smile Сега пак ще заминаваме за Бургас, така че ще се видим с бургаските набори Hug То сега ми се е паднало да обикалям, особено като има къде.
Днес Митака ме изненада неприятно с хрема, дано се отървем бързо от нея и дано не се доразболее повече. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт