"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 771
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Иве и аз съм с тази нагласа. Докато не съм я подкарала от работа- вкъщи да си поскитаме, че след това ще чакаме всеки следващ празник с нетърпение. А сега- всеки ден е празник ! Wink
Аз си правих едни сметки за почивка при мама, но преместването ми обърква плановете. Стискайте ми палци до Велик ден да сме се организирали и да забегна и аз от София за минимум 2 седмици. Яко сме се наточили с дружките от детството за женски купони.

# 256
Големи сте веселяци  newsm62 Ние не можахме да излъжем някой  smile3534

Вержи ами да сте живи и здрави, по-нататък да имате още много дечица  newsm10

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 20:55 от KrisDiMar

# 257
Айде,  честит ви воистина  Smile 1 ви първи Април !  newsm35
Хубаво сте я подкарали днес  Peace Grinning  .... аман от болести и лоши новини  Hug
Мен мъжа ми първоаприлски  Rolling Eyes зачезна по благороден повод, тормозилника заспа  ....  Wink , какво да ви кажа : грЕя баня , славен душ ме чака  smile3508

# 258
Ми моя любим го пратих в Еврофутбола да си гледа мача на спокойствие,да си пуши на воля и аз спокойно и блаженно да си пийна една биричка с вас.

Алексаторче,много ме разсмя,добре че не събудих детето.Излъгах баща ми и мъжът ми.Баща ми отиде на вилата,цял ден ромоли ситен дъждец,а аз му казвам:в София прехвърча сняг....А той милия:ще попари цъфналите дръвчета,леле колко ме е яд!Така му честитих 1 ви април.

# 259
  • Бургас
Ей ту на ако не е Ники Иванова, пък на ! Първоаприлската малко да ни разведри ...

Нищо де, като се има предвид, че Пешеходката ми е другото амплоа, считай, че не си се объркала много  Joy

# 260
Инче, наздраве  cheers
Моя се прибра  Grinning ...... айде една лъжа в годината, ако да е .... пък точно днес  Wink , ще му простя някак си  Hug
Отивам успокоена да си легна  Wink
Ей, и да се стягате за среща скоро  Grinning

# 261
  • Бургас
Ние пък тая година никого не излъгахме на Първи април, но пък на Втори татето има РД, тъй че докат не съм прибрала софрите се почерпете за негово здраве

Е, това май стига, че ще се преядем

# 262
Здравейте и от нас, все още сме си закотвени в къщи. Ходете и за нас и разказвайте защото е голяма мъка Cry да си стоя с дечурлигата. На всичкото отгоре Братанчо не иска да яде почти нищо.Опитите да го нахраня с пюре се провалиха и сега го храня само с мляко. Лошото е че от два дни и на него се мръщи и как не когато му излизат шест зъбчета на един път Shocked

# 263
Ей ту на ако не е Ники Иванова, пък на ! Първоаприлската малко да ни разведри ...

Нищо де, като се има предвид, че Пешеходката ми е другото амплоа, считай, че не си се объркала много  Joy

Е, нищо де, виж как тръгна смешката оттам Wink
Никки, да ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша ! Този негов повод ме подсеща, че дно бивше гадже има също днес рд и отивам да му звънкам.

Бела, защо стоите закотвени вкъщи ? нещо съм изпуснала какво се е случило покрай вас

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 09:09 от poli.jekova

# 264
  • Торонто/София
Здравейте на всички - приемате ли още една декемврийска мама във вашата тема?   bouquet
Ще следя темата редовно! Поне доколкото Дани позволява  Laughing

# 265
добре дошла на booboo's mama !   bouquet
разказвай подробности- как се казва бебо, кога се родихте и как се забавлявате Wink

имаме си още една мама, която също е в канада, но в монреал.

# 266
Добре дошла на новата мама !  Peace
Никки, ако мъж ми види отнякъде каква трапеза си спретнала по случай твоя / мъж , разбирай/ .....
веднага те сменя с мен  Wink Laughing
Да ти е жив и здрав и много да те слуша  Peace

Да ви кажа ние с Жижи как се забавляваме напоследък ....
Кухнята ми е изключително тясна и като придърпам големия кухненски стол до Жижовия/ за хранене/ става една теснотия .... душата ти се стяга чак , не можеш се завъртя наникъде  Confused
Та реших аз предприемчиво  bowuu да вкарам в употреба едно туристическо трикрако, разгъваемо столче, на което да се разполагам аз за по-голямо удобство ...
Да, ама не  Naughty
Гледам почна да протестира на всяко ядене човека, маха ръце, страда видимо ..... хапка не поема  Thinking
Разбрах най-накрая ..... искал той на малкото столче. Съответно - за мен остава да намърдам кокали ..... в неговото за хранене , където сядам с върха на  гъзеца си .
И така на всяко хранене  Crazy
Мисля аз, мисля ...... и : изваждам от архивите едно съвсем малко, ама наистина мъничко дървено столче  Sneaky
Веднага щом разбра, че е надхитрен обаче на младежа му се прищя ТОЙ да ползва него съответно  Party
Та , така .... храним си се мирно и щастливо на малките столчета  Grinning , само дето се чудя големия стол за хранене дали да го изкарам от употреба съвсем  Thinking .... поне място да не заема .  Wink

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 10:44 от Magesta

# 267
  • София
Съответно - за мен остава да намърдам кокали ..... в неговото за хранене , където сядам с върха на  гъзеца си .
hahaha ти пк добре, че се намърдваш с върха на гъзеца си Joy аз не бих могла Blush

# 268
Съответно - за мен остава да намърдам кокали ..... в неговото за хранене , където сядам с върха на  гъзеца си .
hahaha ти пк добре, че се намърдваш с върха на гъзеца си Joy аз не бих могла Blush
Тъй де  Wink ..... да се похваля , че все още  Laughing

Ето една полезна темичка за лошото време :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250516.0

Я, кажете ..... криете ли играчки ?
Имам предвид, че аз съм натъкмила всичко в едни торби, като вадя на 3-4 дена нова, съоптветно прибирам старата .

# 269
Да ви е жив и здрав татето, Никки!И много да го радвате!
Пешеходке, първоаприлска ли си още, или ще си останеш така предрешена? newsm78 Hug
Отивам да ви чета подробно, че само прелетях сега. Whistling

ПП:Аз не изваждам всички играчки.Предлагам всяка седмица нови.Иначе издивяват от скука.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 15:09 от Били хлапето

Общи условия

Активация на акаунт