"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 833
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Laughing Ние пак се позатрихме със Зори, но нещо с хубавото време не остава кога да седна пред компютъра. Ние сме добре, вече мнооого стабилно ходещи (пу-пу) и с един счупен зъб по този повод след едно пребиване. Ама и аз съм една майка  Embarassed Embarassed Embarassed Banghead  То всъщност татито бля когато стана белята, но аз все си мисля, че трябваше да си хвърлям по едно око на чедото.  Embarassed
Хубав ден ще ви пожелаем днес, прияяяяятни и дъъъълги разходки. А пък аз докато Зори се е заиграла ще опитам да си дочета пропуснатото.  Hug

# 226
На всички болни бебочета, бързо оздравявяне и много гуши от нас с Ниа  Hug  Hug  Hug
soceress нашата любима играчка е абсолютно същият Пасчо от снимкте  Joy навсякъде сме с него или едно бебе, но няма как да заспим без Грух и биба  Mr. Green
Сега сме особено нервни и мрънкащи, може би от поредните зъби и ще пиша повече по късно
Лек и слънчев ден   bouquet

# 227
  • София
Леле Ели колко мъчно ми стана за малката душица #Crazy, знам колко е ужасно в болница, никога да не ви се случва вече и бързо да се оправяте Hug
Сосерес дано и на Сонка скоро и  мине дупето, сега като се постопли поне можем да ги проветряваме повече да тичкат голички в къщи Wink
Ди много са ти сладурски децата Heart Eyes
Ние инак сме добре за сега,оня ден открих първия пробил кътник.
Долните венци също са ужасно бели и подути и естествено гризкаме и се лигавим яко,понякога и по малко сополки има,но дано само това да е.
Хубава седмица и на всички болни бързо оздравяване Hug

# 228
Здравейте Laughing Heart Eyes Laughing
За съжаление и нас не ни подмина вирусът  Sad ,за първи път детенце беше толкова,отпаднало ,вирусът е ужасен сега аз се лекувам,от него , но най-важното е че Алекс е по-добре.Сега сме само на чайчета и витамин Ц.
Пожелавам на всички бързо оздравяване.... Peace
Леле като четя за тези кътници и ми настръхва косата,ние още нямаме пробили и не ми се мисли какъв зор ще е.....

Нашата любима играчка е едно плюшено коте,при майка ми имаме истинска котка и тя след като постоянно мяукаше,той се научи на едно мау-мау и когато гушне котенцето го гали и със сладък глас повтаря "мау-мау"".Много си я обича.
Но напоследък й изневерява с филмчетата на "bаby noach ",ЗА които съм много благодарна на Magesta.

Ето вече сме будни за това ви изоставям ,приятен следобед и вечер на всички..............,и целувки на бебоците Heart Eyes

# 229
Ели, Shocked- дано това ви е последният пробил по този ужасяващ начин зъб, а другите да пробият много по- лесно! Hug
Тини-мини/b] моля да ми извиниш, по принцип чета всичко и отварям всички линкове (и все се чудя колко бързо растат, точно като теб, Веролина Laughing и  колко хубави стават нашите деца), но този път явно съм пропуснала.. Hug
Роси ползва гърне,по- скоро по моя интуиция, а не по нейно подсещане.Казва понякога след като е направила голямата работа в гащите,  но не винаги. Старая се още да я пазя от "забранените" храни, но диването ми е на различно мнение и се захранва само със Зрънчо (и каквото и да намери друго на земята навън- включетилно пясък, камъни и ..). Така че май се очертава дзвер, но нали си е мое, ще си го търпя Mr. Green. Целувки от нас и всички болни да се оправят Praynig
Съжалявам за болда- но не мога да го оправя Embarassed

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 19:27 от zizzu

# 230
  • София
да ви запитам набързо - тъй като от копривщица си взех домашно сладко от горски ягоди, дали ще става да давам на ния малко сладко, разбъркано с кисело мляко? newsm78 толкова е ароматно и вкусно Mr. Green аз съм й давала ягодов йогурт на хип. е, верно няма семчици, ама дали ще е проблем?

# 231
Привет банда !
Аз се включвам след като бях тръшната 2-3 дни от най-кошмарният вирус хващал ме някога досега  Tired
След като не сдадох богу дух ..... чакам да видя как ще повлияе на Георги моето разболяване .
Засега - малка температура и разтройство, хремав нос, зачервено гърло ... тоест нещата са под контрол.
Нащрек съм обаче, защото при мен почна с една обща слабост, малко сополи - на които не обърнах внимание и изведнъж ме повали яко  yahoo_49
Понтес , чувала съм че при много деца се случват такива неща с очичките ..... с годините се оправя като се вземат мерки.
Скоро видях една млада дама , наборче на младежта  Wink ... която изглеждаше много чаровно с очилца  Heart Eyes
Чебураторче, аз давам плодови млека с парченца ягоди ..... мисля , че ако нямате досега алергенни позиви някакви , можеш да предложиш ягодка в млекцето  Peace
Пешеходке , супер находчива идея с пишкането - много ми хареса  Hug  Hands Thumbsup
Вмиткова , как зъбче бре ...?!  Cry .... Ох, много са опасни тези деца ..... трябва постоянно да си нащрек и пак гаранция - Франция  Thinking
Кажете моля ви ..... какъв е проблема с чорапогашниците   newsm78 ..... в студа , как я карате без чорапогашник , особено пък момиченцата  Thinking
Спокойна нощ !

# 232
запис .. и стискам палци на всички болнички да се отърват скоро от всички гадости  !!!

# 233
  • Варна
ето малко снимки от престоя ни на село за уикенда http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233137&photo=4 (и нататък)
аз утре (вече днес) в 10 сутринта отивам в болницата да правя аборт  smile3506

# 234
Вержи, това първоаприлска шега ли е?!

# 235
  • Варна
не за съжаление Rolling Eyes, по хиляди причини...медицински и битови, не мога да го задържа Confused

# 236
привет и от нас с Лори.Ние сме ок и се надявам да я задържа още ден,два за да й бият ваксината най накрая.Тези дни се наскитахме нарожденни дни и купони и затова ни нямаше. Гледам и други хора зачезнаха,вече не е както преди,в който всеки споделяше предишния ден.Диванетата са ни много буйни и нямаме врем за нета май.... newsm78

Всичко лошо за е зад гърбът ви Елиели и soceress,Пешаходке и Вмиткова. Hug за всички от нас двечките.
Вержи и за теб  Hug,
Магеста,много лош вирус имаше,и мен не ме остави  на мира цяла седмица,съчувствам ти.

Другата седмица при първия слънчев ден оргарнизирам среща,пък който иска да идва.

# 237
Привет мами, пиша ви от амазонските джунгли! Едно или две мои деца са ви наборчета и са родени окулу Дикември - ма кой да ти помни тквизи подробности! Имам ги 16 -найсе броя сами разбирати чи ни е лесно! Тука лесно ги храня щото - те ти джунгла те ти рънъ! Та таквиз работи по нас - да сте живи и здрави  и да се не разболевате още...
На Вержито спициални прегръдки - миличка!

# 238
  • Под Сините камъни
записче и от нас.Вержи Hug.Много жалко,но щом се налага.

# 239
Привет мами, пиша ви от амазонските джунгли! Едно или две мои деца са ви наборчета и са родени окулу Дикември - ма кой да ти помни тквизи подробности! Имам ги 16 -найсе броя сами разбирати чи ни е лесно! Тука лесно ги храня щото - те ти джунгла те ти рънъ! Та таквиз работи по нас - да сте живи и здрави  и да се не разболевате още...
На Вержито спициални прегръдки - миличка!

Ей ту на ако не е Ники Иванова, пък на ! Първоаприлската малко да ни разведри ...
Вержи, съжалявам да я чуя тази вест ...
Мами и аз не се вясвам много, особено както и ще ми се наложи да стягам багажа за смяна на жилището, та ако има среща, моля Магеста да ми звънне или който ми има телефона- аз поне съм сериозна по явките ( като изключим рд-тата, ама пусти болести!)

Общи условия

Активация на акаунт