"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 782
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
Съответно - за мен остава да намърдам кокали ..... в неговото за хранене , където сядам с върха на  гъзеца си .
hahaha ти пк добре, че се намърдваш с върха на гъзеца си Joy аз не бих могла Blush
Тъй де  Wink ..... да се похваля , че все още  Laughing

Joy
Magesta, схванахме намека Wink

Момичета, не издържам с това време, не знам как си се шегувате тука все едно нищо Close Ако някой не вземе да организира нещо и да се срещне с мен и да си поговорим на НЕбебешки, казвам ви не гарантирам за душевното си здраве Thinking

Добре дошла на новата мама!

# 272
Ние днес излезнахме на разходка, та малко си проветрих главата, че ме е треснала една нерва..........сигурно е предрожденна депресия  Laughing

# 273
.... Ако някой не вземе да организира нещо и да се срещне с мен и да си поговорим на НЕбебешки, казвам ви не гарантирам за душевното си здраве Thinking....

Aми Понтесче, айде бе душичка  ..... да се видим, да си поприказваме  Hug
Ей и на Жековата Поли ще звъннем ... да обади нещо за бившето гадже  Wink Laughing
Чакам само инкубационният период на моя вирус да попремине малко ..... да не направим някоя беля  Rolling Eyes Peace
Ние се прибираме от разходка в кварталната градинка и да ви похваля Жижи  ... много прилично се държа  Grinning
Алексатор , .... леле Ния вярно сериозно обезопасена  Laughing

# 274
.... Ако някой не вземе да организира нещо и да се срещне с мен и да си поговорим на НЕбебешки, казвам ви не гарантирам за душевното си здраве Thinking....

Ей и на Жековата Поли ще звъннем ... да обади нещо за бившето гадже  Wink Laughing

хехее, ама споко бе Понтес, толкова лесно няма да се отървем ! Да има, ама и аз вече държа да бъде навън, че верно яки вируси се юрнали по хората.

А за гаджето ако тръгна да разказвам, ще стане работата като с мъжете и казармата. Всеки ще се обади с по нещо и ще се разкрият едни тайни .. мани, мани !

А ние в стола си още се храним, но когато сме сами- мама и Дани. Иначе тати разваля дисциплината и вечер когато се вечеря е като мексиканска вълна на масата- ту аз дигам чинии, чаши, бутилки от единия край, ту баща му на Дани от другия. Пазим ги от него, че ми е един шътърник   Crazy

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 21:56 от poli.jekova

# 275
  • Торонто/София
Здравейте - мерси на всички за топлото посрещане!   bouquet
Нашия младеж се казва Даниел ама си му викаме бубу откакто се е родил!
Роди се на 8.12.2006 тежащ 4кг (не ме питайте мене) и 53cм. Голяма радост е в живота ни - почти 4 години го чакахме! Иначе е като торнадо - шета из цялата къща без да спре - най много обича да вади неща от шкафовете и да ги разнася на къде ли не...
Иначе сега ни излизат още 2 зъба което прави общо 6 - направо постижение като имате предвид че първия му излезе чак на 9 месеца....
И така минават бързо дните и Дани скоро ще тръгва на градина .... през юни.
Айде толкова от мен като за първи път и пак ще пиша ...  Hug

# 276
  • Vaudreuil Canada
Добре дошла в темата на booboo's mama ! Засрамвам се тутакси, защото изобщо не се сетих, че е от декемврийките и да я поканя да се присъедини в темата ни, когато я видях в Канадската тема  Embarassed  - какво да се прави май трябва да се прекръстя на "застрелян шемет".
Ние още сме болни вече близо седмица откарахме - отит, конюнктивит, температура (ударихме и 40 градуса), хрема, кашлица, разстройство, за капак и изранено дупе най-вероятно последните две са реакция на някой медикамент, но още не знам на кой точно, та хич и не ми се пише. А пък скоро като се върна на работа хич няма и да мога да пиша.
Пожелания за бързо оздравяване на другите болни.

# 277
  • Торонто/София
Добре дошла в темата на booboo's mama ! Засрамвам се тутакси, защото изобщо не се сетих, че е от декемврийките и да я поканя да се присъедини в темата ни, когато я видях в Канадската тема  Embarassed  - какво да се прави май трябва да се прекръстя на "застрелян шемет".
Ние още сме болни вече близо седмица откарахме - отит, конюнктивит, температура (ударихме и 40 градуса), хрема, кашлица, разстройство, за капак и изранено дупе най-вероятно последните две са реакция на някой медикамент, но още не знам на кой точно, та хич и не ми се пише. А пък скоро като се върна на работа хич няма и да мога да пиша.
Пожелания за бързо оздравяване на другите болни.

шеметче
- няма нищо! Сажалявам да чуя че още сте толкова болни  Sad ... то и нашия младеж нещо пак му текат сополите ... ама няма как .... пожелавам ви бързо оздравяване!   bouquet Hug

# 278
Да почерпя за рождения ми ден..........не се стеснявайте взимайте си  Heart Eyes

# 279
  • Варна
айде и тука да те поздравя   bouquet

# 280
  • Торонто/София
Да почерпя за рождения ми ден..........не се стеснявайте взимайте си  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
и от мен - желая ти всичко най хубаво на света!  bdbaloni

# 281
Пижи,   bouquet

# 282
честит рожден ден,Пижулинка!!!!!
Бъди най-щастливата майка,жена и съпруга!!!

# 283
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИЖУЛИНКА!! МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ С МАЛКАТА СЛАДУРАНА ТИ ЖЕЛАЯ!!!

А иначе скоро никоя мама няма да ни иска, защото моят дивак дърпа дечицата, скубе ги и те реваааат ooooh! и после сме си самички на площадката ooooh! Обяснявам си го, че му е нервно заради зъбите, иначе не знам какво да си мисля....откъде тая агресия Tired

Утре ще ни идват на гости за няколко дни на мъжа ми сестрата с мъжа си (който дори не е виждал още детето) и много ми е притеснено - трябва да се изявявам като домакиня, което не ми е силна страна Thinking

# 284
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИЖУЛИНКА  newsm59  ura  bigdance2 Tada
ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО МНОГО

newsm51
При нас нищо ново...От вторник сме без баба и Ниа само я търси и я вика  Sad
Иначе вече сме 10,520кг и цели 83см
Вчера вечерта пренареждах на Ниа гарероба, че нещо не мога да смогна на дрехи и някои си остават неносени....Та сега сме на номер 86, ама от към панталони по големки, че то снага голяма  Laughing
На всички болнички бързо оздравяване и скоро топло време  Praynig
Целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт